Junior на NUTRIM

SP

04.10.05
10:48

Почвам сезона за маса :lol:
Спрял съм се на суроватъчния гейнер ДЖУНИОР на НУТРИМ.Какво мислите за него? :shock:
За тези пари(около 30 лв какво друго мога да си взема което според вас ще е по добро?)
И още нещо-Искам да го вземам на два пъти,едната доза е ясна-след тренировка,ами рдугата кога е най добре да се взима-Преди тренировка(и колко преди),Сутрин,кога? :?
Благодаря:)

04.10.05
12:38

До колкото се сещам е 52-3% суроватъчен.И Именно по тая причина не е подходящ преди тренировка! Вземай го сутрин на гладно и след 15 мин закуси нещо стабилно(недей разчита само на него).

04.10.05
12:58

Аз приемах преди гейнър само че на UNIVERSAL MEGA MASS 3000…. приемах го на два пъти първата доза 1 час преди тренировка а 2-рата доза веднага след тренировка...

Ооооооооооо Junior

Първо си вземи възможно НАЙ-МАЛКАТА разфасовка, за да видиш ще издържиш ли на вкуса. Аз си взех някав млечек шоколад ... е*а ми майката!

Иначе като състав, ако това е вярно на опаковката, трябва да е върха!

SO

04.10.05
14:39

и аз съм пил 400 грама.Вкуса беше гадничък обаче разтворимоста е отвратителна  :evil:  :evil:

04.10.05
17:15

[quote author=“manson”]Ооооооооооо Junior

Първо си вземи възможно НАЙ-МАЛКАТА разфасовка, за да видиш ще издържиш ли на вкуса. Аз си взех някав млечек шоколад ... е*а ми майката!

Иначе като състав, ако това е вярно на опаковката, трябва да е върха!

хахахах аз кат го зимах си зимах само с вкус на ягода :D ти здраво си се минал както и да е дано ефект да си получил :P

[quote author=“doggeddogg”]До колкото се сещам е 52-3% суроватъчен.И Именно по тая причина не е подходящ преди тренировка! Вземай го сутрин на гладно и след 15 мин закуси нещо стабилно(недей разчита само на него).

точно така пии го рано сутрин и след 15 мин здрава закуска и тва е и след трен и ако имаш пари може да го пиеш и още 1 път когато решиш кат заместител на храната :D и ако си земеш и 1 бавен протеин за преди лягане си супер :wink:

SP

04.10.05
18:14

Значи сутрин на гладно и веднага след тренировка,добре а дали ще има ефект от него мисля да си взема 2кг.А и още нещо по колко грама трябва да пия на прием?59кг съм

SP

04.10.05
18:22

[quote author=“Sparkito”]Значи сутрин на гладно и веднага след тренировка,добре а дали ще има ефект от него мисля да си взема 2кг.А и още нещо по колко грама трябва да пия на прием?59кг съм

Ми няма да е зле по 50гр на прием да пиеш.

4 лъжици и половина

hollowlife, не се ебавай! :D Сега таман гопочвам, толкоз е гаден, че чак взех да свиква  :shock:  :twisted:

04.10.05
19:22

Абе т’ва че е 52% к’во му пречи да се пие преди тренировка?

05.10.05
01:28

Преди тренировка ти трябва нещо бавно усвоимо!

А за вкуса, аз съм на ванилия и познайте...същата отврат. Като дойде време да го пия ме е страх!

05.10.05
01:46

Аз го пиех известно време като сменях вкусовете. Или на мен рецепторите ми са ‘out of service’ или вие сте си доста глезени. Какво е това? На всеки втори протеин не ви харесва вкуса. Я стига глупости, стискай очи и пий!
No pain, no gain..
Пък за разтворимостта ... аз лично съм крайно доволен. Разбира се говорим за шейкър.
П.П. Поста има изцяло шеговит тон. Не се заяждам с никой.

SA

06.10.05
15:28

na men mi vliae mnogo dobre, s vkus na qgoda sam si vzel. No sam zabelqzal che ot kakto go vzimam ne mi stava pishkata. pia go s geiner na nutrim sushto

07.10.05
16:24

Хора я ми препоръчаите някаф вкус  че скоро време и аз викам да си зема геинерче на нутрим Жуниор,в прясно мялко добре ли да се разтваря ? За вкуса кажете наи вкусния  че като гледам има и недоволни холлолифе доволен ли си от ягодата ?

07.10.05
17:11

[quote author=“Kang”]Хора я ми препоръчаите някаф вкус  че скоро време и аз викам да си зема геинерче на нутрим Жуниор,в прясно мялко добре ли да се разтваря ? За вкуса кажете наи вкусния  че като гледам има и недоволни холлолифе доволен ли си от ягодата ?

ами как да ти кажа ... земи си едно нишисте ягода някакво и го опитаи на вкус :lol:  ако ти хареса или поне ти е поносимо ... значи си земи ягода :D мен ягодата ми харесва мога ако ща да изпия и 1 човалче :P вкуса е поносим да не казвам чак че е приятен ... щото вкусни протеини май няма :lol:  :P

SP

09.10.05
21:29

Холоу лайф не си прав,аз бях пил миналата година от америка един на “Мъскъл теч”Майко да видиш за какео става въпрос,исках всичкото на един път да изпия :lol: ,с парченца плодове,5гр креатин и 5гр глутамин на доза...Абе какво да ти кажа,а бтв я кажи ти от отя Джуниор какво качи щото все го хвалиш и как точно го пи.Благодаря

12.10.05
18:29

Хммм ами вие как го пието протеина или геинера ве в вода ли ? Аз си го пия в прясно мляко млечно яичния просто става супер  но само преди лягане си пиивам 2 лужички в 150-200мл. прясно мляко !!!

SP

21.10.05
09:27

Взех го джуниор-а
Сега единия прием ще е след тренировка а да има ли друг и ако да кога?
Искам да ви питам дали ще е удачно веднага след ставане да го пия защото все пак е 53% суроватка.И няма ли да ми провали закуската?

21.10.05
19:55

[quote author=“Sparkito”]Взех го джуниор-а
Сега единия прием ще е след тренировка а да има ли друг и ако да кога?
Искам да ви питам дали ще е удачно веднага след ставане да го пия защото все пак е 53% суроватка.И няма ли да ми провали закуската?

абе бъди спокоен ... пии си 50-60 грама сутрин на гладно и после много яко хапваш сложни въглехидрати и съвсем малко прости въглехидрати и тва е :D и след трен и толкос ... ако си земеш и яйчния на нутрим за преди лягане ще си супер меко казано !

SP

21.10.05
22:02

Ми аз така мисля да правя,да си взимам и Про голд.Значи сутрин е добре така ли?добре така ще пробвам

22.10.05
00:37

за вкуса питай Хед Хънтър той ги е пробвал всичките и каза че само един става за пиене, но не мога да си спомня кой. Ще му пратя ЛС да пише тук.

22.10.05
08:27

[quote author=“vanisher”]за вкуса питай Хед Хънтър той ги е пробвал всичките и каза че само един става за пиене, но не мога да си спомня кой. Ще му пратя ЛС да пише тук.

Дам нашиши че и аз се интересувам вече в понеделник със сигурност ще съм си зел Жуниор-а и Про Голд-а !

Да ви питам за Жуниор-а секи ден ли се пие или само в ден на трен !
За про голд аз го пия сяка вечер по 2лъжички в 200мл. прясно мляко !

22.10.05
10:02

[quote author=“Sparkito”]Ми аз така мисля да правя,да си взимам и Про голд.Значи сутрин е добре така ли?добре така ще пробвам

офф... ти кат се едно за първи път чуваш за геинар и за първи път пиеш :lol:  :P дам сутрин е добре :D а за вкусовете ... аз в нас си имам на ягода и е много добре и е поносимо да не кажа чак хубаво щото тва не десерт за след ядене :lol:

SP

22.10.05
22:07

Абе и моя е ягода ама май го разреждам повечко.Колко вода слагаш,аз мога и мляко ама нали забавя действието му и затова с водица

23.10.05
09:01

Не ми се вярва да го забавя кои знае колко деиствито му ! Щото като гледам в фитнеса секи след трен си пие протеиновите шеикове и геинерите в мляко  има доста напреднали които си ги пият таи ! Така че според мене не е кои знае какъв проблем пък и мялкото е полезно има много калции и други плиосове маи ти си забелязал само минусите му които са малко !

HE

25.10.05
10:48

[quote author=“vanisher”]за вкуса питай Хед Хънтър той ги е пробвал всичките и каза че само един става за пиене, но не мога да си спомня кой. Ще му пратя ЛС да пише тук.

За вкуса мога да кажа, че само два са повече от добри - банан и ванилия. Останалите стават, но на мен лично тези двата ми харесват най-много и млечния шоколад става, а останалите ги избягвам само като няма други вкусове взимам от тях.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1