04.10.05
10:48
Почвам сезона за маса :lol:
Спрял съм се на суроватъчния гейнер ДЖУНИОР на НУТРИМ.Какво мислите за него? :shock:
За тези пари(около 30 лв какво друго мога да си взема което според вас ще е по добро?)
И още нещо-Искам да го вземам на два пъти,едната доза е ясна-след тренировка,ами рдугата кога е най добре да се взима-Преди тренировка(и колко преди),Сутрин,кога? :?
Благодаря:)
04.10.05
12:38
До колкото се сещам е 52-3% суроватъчен.И Именно по тая причина не е подходящ преди тренировка! Вземай го сутрин на гладно и след 15 мин закуси нещо стабилно(недей разчита само на него).
Аз приемах преди гейнър само че на UNIVERSAL MEGA MASS 3000…. приемах го на два пъти първата доза 1 час преди тренировка а 2-рата доза веднага след тренировка...
04.10.05
14:37
Ооооооооооо Junior
Първо си вземи възможно НАЙ-МАЛКАТА разфасовка, за да видиш ще издържиш ли на вкуса. Аз си взех някав млечек шоколад ... е*а ми майката!
Иначе като състав, ако това е вярно на опаковката, трябва да е върха!
04.10.05
14:39
и аз съм пил 400 грама.Вкуса беше гадничък обаче разтворимоста е отвратителна :evil: :evil:
04.10.05
17:15
[quote author=“manson”]Ооооооооооо Junior
Първо си вземи възможно НАЙ-МАЛКАТА разфасовка, за да видиш ще издържиш ли на вкуса. Аз си взех някав млечек шоколад ... е*а ми майката!
Иначе като състав, ако това е вярно на опаковката, трябва да е върха!
хахахах аз кат го зимах си зимах само с вкус на ягода :D ти здраво си се минал както и да е дано ефект да си получил :P
[quote author=“doggeddogg”]До колкото се сещам е 52-3% суроватъчен.И Именно по тая причина не е подходящ преди тренировка! Вземай го сутрин на гладно и след 15 мин закуси нещо стабилно(недей разчита само на него).
точно така пии го рано сутрин и след 15 мин здрава закуска и тва е и след трен и ако имаш пари може да го пиеш и още 1 път когато решиш кат заместител на храната :D и ако си земеш и 1 бавен протеин за преди лягане си супер :wink:
04.10.05
18:14
Значи сутрин на гладно и веднага след тренировка,добре а дали ще има ефект от него мисля да си взема 2кг.А и още нещо по колко грама трябва да пия на прием?59кг съм
04.10.05
18:22
[quote author=“Sparkito”]Значи сутрин на гладно и веднага след тренировка,добре а дали ще има ефект от него мисля да си взема 2кг.А и още нещо по колко грама трябва да пия на прием?59кг съм
Ми няма да е зле по 50гр на прием да пиеш.
04.10.05
19:01
4 лъжици и половина
hollowlife, не се ебавай! :D Сега таман гопочвам, толкоз е гаден, че чак взех да свиква :shock: :twisted:
05.10.05
01:28
Преди тренировка ти трябва нещо бавно усвоимо!
А за вкуса, аз съм на ванилия и познайте...същата отврат. Като дойде време да го пия ме е страх!
Аз го пиех известно време като сменях вкусовете. Или на мен рецепторите ми са ‘out of service’ или вие сте си доста глезени. Какво е това? На всеки втори протеин не ви харесва вкуса. Я стига глупости, стискай очи и пий!
No pain, no gain..
Пък за разтворимостта ... аз лично съм крайно доволен. Разбира се говорим за шейкър.
П.П. Поста има изцяло шеговит тон. Не се заяждам с никой.
06.10.05
15:28
na men mi vliae mnogo dobre, s vkus na qgoda sam si vzel. No sam zabelqzal che ot kakto go vzimam ne mi stava pishkata. pia go s geiner na nutrim sushto
Хора я ми препоръчаите някаф вкус че скоро време и аз викам да си зема геинерче на нутрим Жуниор,в прясно мялко добре ли да се разтваря ? За вкуса кажете наи вкусния че като гледам има и недоволни холлолифе доволен ли си от ягодата ?
07.10.05
17:11
ами как да ти кажа ... земи си едно нишисте ягода някакво и го опитаи на вкус :lol: ако ти хареса или поне ти е поносимо ... значи си земи ягода :D мен ягодата ми харесва мога ако ща да изпия и 1 човалче :P вкуса е поносим да не казвам чак че е приятен ... щото вкусни протеини май няма :lol: :P
09.10.05
21:29
Холоу лайф не си прав,аз бях пил миналата година от америка един на “Мъскъл теч”Майко да видиш за какео става въпрос,исках всичкото на един път да изпия :lol: ,с парченца плодове,5гр креатин и 5гр глутамин на доза...Абе какво да ти кажа,а бтв я кажи ти от отя Джуниор какво качи щото все го хвалиш и как точно го пи.Благодаря
Хммм ами вие как го пието протеина или геинера ве в вода ли ? Аз си го пия в прясно мляко млечно яичния просто става супер но само преди лягане си пиивам 2 лужички в 150-200мл. прясно мляко !!!
21.10.05
09:27
Взех го джуниор-а
Сега единия прием ще е след тренировка а да има ли друг и ако да кога?
Искам да ви питам дали ще е удачно веднага след ставане да го пия защото все пак е 53% суроватка.И няма ли да ми провали закуската?
21.10.05
19:55
[quote author=“Sparkito”]Взех го джуниор-а
Сега единия прием ще е след тренировка а да има ли друг и ако да кога?
Искам да ви питам дали ще е удачно веднага след ставане да го пия защото все пак е 53% суроватка.И няма ли да ми провали закуската?
абе бъди спокоен ... пии си 50-60 грама сутрин на гладно и после много яко хапваш сложни въглехидрати и съвсем малко прости въглехидрати и тва е :D и след трен и толкос ... ако си земеш и яйчния на нутрим за преди лягане ще си супер меко казано !
21.10.05
22:02
Ми аз така мисля да правя,да си взимам и Про голд.Значи сутрин е добре така ли?добре така ще пробвам
за вкуса питай Хед Хънтър той ги е пробвал всичките и каза че само един става за пиене, но не мога да си спомня кой. Ще му пратя ЛС да пише тук.
Дам нашиши че и аз се интересувам вече в понеделник със сигурност ще съм си зел Жуниор-а и Про Голд-а !
Да ви питам за Жуниор-а секи ден ли се пие или само в ден на трен !
За про голд аз го пия сяка вечер по 2лъжички в 200мл. прясно мляко !
22.10.05
10:02
офф... ти кат се едно за първи път чуваш за геинар и за първи път пиеш :lol: :P дам сутрин е добре :D а за вкусовете ... аз в нас си имам на ягода и е много добре и е поносимо да не кажа чак хубаво щото тва не десерт за след ядене :lol:
22.10.05
22:07
Абе и моя е ягода ама май го разреждам повечко.Колко вода слагаш,аз мога и мляко ама нали забавя действието му и затова с водица
Не ми се вярва да го забавя кои знае колко деиствито му ! Щото като гледам в фитнеса секи след трен си пие протеиновите шеикове и геинерите в мляко има доста напреднали които си ги пият таи ! Така че според мене не е кои знае какъв проблем пък и мялкото е полезно има много калции и други плиосове маи ти си забелязал само минусите му които са малко !
25.10.05
10:48
За вкуса мога да кажа, че само два са повече от добри - банан и ванилия. Останалите стават, но на мен лично тези двата ми харесват най-много и млечния шоколад става, а останалите ги избягвам само като няма други вкусове взимам от тях.