20.10.05
11:26
решех да си звемя дъмбели за дома и зави питам ето такова е http://7black.com/temp/dum.jpg
лоста е 17лева х2 прави 34лева
но откъде да си взема тежести на по евтино :cry:
значи нови Хром са 3.30лева на кило :shock:
обикновенни чени 2.20 :cry:
а преуценените са по 1.6лева килото :lol: обаче има само по2.5КГ обаче проблема е че трябва да сложа около 10 общо на лост????
Та ако знаете От Къде да си взема за по евтино !!???
Мерси
20.10.05
15:49
Ами да те питам от къде ги намери?Ако може някакъв адрес..Много благодаря!
20.10.05
20:18
Имах на предвид от къде си ги намерил на такива цени.А в метро на какви цени са wolf_?Такива каквито е дал gmilev ли?
21.10.05
11:50
[quote author=“gmilev”]решех да си звемя дъмбели за дома и зави питам ето такова е http://7black.com/temp/dum.jpg
лоста е 17лева х2 прави 34лева
но откъде да си взема тежести на по евтино :cry:
значи нови Хром са 3.30лева на кило :shock:
обикновенни чени 2.20 :cry:
а преуценените са по 1.6лева килото :lol: обаче има само по2.5КГ обаче проблема е че трябва да сложа около 10 общо на лост????
Та ако знаете От Къде да си взема за по евтино !!???
Мерси
абе и според мен, тези в Метро са добри.
В две зали дето посещавам има такива “правени” от някой шлосер...
в едната “гайките” клеясват, така че и най-здравия посетител не може да ги развърти. в другата се завъртват само до половината. Но тва е за самия “лост” иначе тежещи според мен може да си поръчаш при някой стоманолеар... ама къде има такива не знам!
В метро продават само дръжки също съм виждал!
1,8 лева за кило
21.10.05
21:45
ми аз ги давам мойте за 1.25 на кило, ма нема кой да гледа :)
22.10.05
11:06
в какъв смисъл, ми от около 1 година, взех ги по-евтино тогава , но ми бяха мноу килата +това до нас направиха мн евтина зала и си продадох лоста, и ми останаха тези тежести(човека не искаше да зима повече) и тия дни се присетих за тях.Ако искаш повече информация пиши на ЛС да не флудиме излишно :)
на теб с каква дупка ти треат, шото мойте са с голяма(50)