ЖЕЛЕЗА???

20.10.05
11:26

решех да си звемя дъмбели за дома и зави питам ето такова е http://7black.com/temp/dum.jpg
лоста е 17лева х2 прави 34лева
но откъде да си взема тежести на по евтино :cry: 
значи нови Хром са 3.30лева на кило :shock:
обикновенни чени 2.20 :cry:
а преуценените са по 1.6лева килото  :lol:  обаче има само по2.5КГ обаче проблема е че трябва да сложа около 10 общо на лост????
Та ако знаете От Къде да си взема за по евтино !!???
Мерси

5C

20.10.05
15:49

Ами да те питам от къде ги намери?Ако може някакъв адрес..Много благодаря!

20.10.05
20:01

за какво говориш????

20.10.05
20:08

тежести в метро

5C

20.10.05
20:18

Имах на предвид от къде си ги намерил на такива цени.А в метро на какви цени са wolf_?Такива каквито е дал gmilev ли?

KP

21.10.05
11:50

[quote author=“gmilev”]решех да си звемя дъмбели за дома и зави питам ето такова е http://7black.com/temp/dum.jpg
лоста е 17лева х2 прави 34лева
но откъде да си взема тежести на по евтино :cry: 
значи нови Хром са 3.30лева на кило :shock:
обикновенни чени 2.20 :cry:
а преуценените са по 1.6лева килото  :lol:  обаче има само по2.5КГ обаче проблема е че трябва да сложа около 10 общо на лост????
Та ако знаете От Къде да си взема за по евтино !!???
Мерси

абе и според мен, тези в Метро са добри.
В две зали дето посещавам има такива “правени” от някой шлосер...
в едната “гайките” клеясват, така че и най-здравия посетител не може да ги развърти. в другата се завъртват само до половината. Но тва е за самия “лост” иначе тежещи според мен може да си поръчаш при някой стоманолеар... ама къде има такива не знам!
В метро продават само дръжки също съм виждал!

21.10.05
13:57

[quote author=“50 cent”]Имах на предвид от къде си ги намерил на такива цени.А в метро на какви цени са wolf_?Такива каквито е дал gmilev ли?

1,8 лева за кило

21.10.05
21:45

ми аз ги давам мойте за 1.25 на кило, ма нема кой да гледа :)

22.10.05
08:23

от колко време ги имаш?

22.10.05
11:06

в какъв смисъл, ми от около 1 година, взех ги по-евтино тогава , но ми бяха мноу килата +това до нас направиха мн евтина зала и си продадох лоста, и ми останаха тези тежести(човека не искаше да зима повече) и тия дни се присетих за тях.Ако искаш повече информация пиши на ЛС да не флудиме излишно  :)
на теб с каква дупка ти треат, шото мойте са с голяма(50)

24.10.05
21:55

В Спорт Депо Кетлера беше 2 кинта а спорт депо 1.80

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1