16.09.13
01:16
Здравейте хора бързо мнение към тази програмка.На мен ми допада много,но няма да ми навреди да попитам за второ мнение :) .Мерси.
http://www.bb-team.org/workout/1289_pokachvane-na-muskulna-masa-v-tri-dni
Кое точно ти допадна? Това, че двете най-големи групи са в един ден, но за сметка на това пък цяла тренировка (от само 3) е отделена на ръцете? Или че раменете са след гърди?
А за избора и подредбата на упражненията да не говорим.
16.09.13
17:20
Хм все пак е програма на bb-team ?
Ми прочети какво пише над програмата:
Хубава програмка, но не за всеки! За да опитате нещо такова ви трябват сериозен опит в залата, много добра диета и вродена или придобита атлетичност! Все неща, които “старите кучета” във фитнес залите притежават отдавна!
Това, че е тридневен сплит не означава, че е за начинаещи.
Мнението беше редактирано от Ронката на 16.09.13 21:38.
Е и? Като е публикувана в сайта, не значи, че става. Аз казах какво не ми харесва и защо не бих тренирал така.
17.09.13
15:33
Окей ти изрази мнение,мерси.
Според мен обема е огромен. За един натурален трениращ, който освен да ходи на фитнес, учи/работи или и двете, както и се занимава с други неща, е прекалено трудно да прави тренировки от по над 30 серии, които ще му отнемат 2 часа. Плюс супер тежкия ден, отбелязан от Петко. Според мен, този сплит е за хора, които се занимават ексклузивно с бодибилдинг/фитнес. А стажа трябва да е поне 5-6 години.
Ако смяташ, че ще го спазваш, опитай. Но по-добре си избери нещо, което не ти отнема цялата енергия за деня и ти позволява да го изпълняваш дълго време с постоянство и желание.
Мнението беше редактирано от pe6о на 17.09.13 17:29.