Помощ за промяна

22.10.05
04:03

Добър вечер!
Имам следния проблем и няколко въпроса!В този ред на мисли мисля , че е удачно първо да се извиня на Модераторите ако темата ми не е в правилния формат и на точното място и им създам излишна работа!
Така мисля , че е редно първо да се представя.
На 18 години съм от София.Висока съм 174 и тежа около 70 кг.Преди тренирах активно около 7-8 години , но поради травма на коляното и китката прекъснах и от там започнаха мойте истински проблеми който около 2 години премълчавах и се правех , че не забелязвам!
На последък се чуствам страшно уморена и без никакво настроение и самочуствие.Не мога да се оплача от внимание защото съм магнетичен човек и имам адски много познати и приятели , но това не дава сила да си кажа м*йната му какво като не съм с мерки на манекенка нали важното е аз да се харесвам!Е да ама аз немога да се понасям!!!Знам ,че решението не е някоя драстична диета защото съм правила много отчаяни опити и все без никакъв видим резултат.
Това ме подтиска много и страшно много ми тежи.Тази година съм абитуриентка и ме е страх от този факт , че съм запреличала на кюфтенце.
Искам да се променя,но незнам как!
Не мога да натоварвам много лявото си коляно и това ме спъва много!
За това и пиша тук много бих се радвала ако някой ми препоръча някоя ефикасна и лека програма от упражнения която разбира се да има някакъв ефект,също така режим на хранене и някакви добавки.Не съм много наясно а и ако трябва да съм честна абе въобще и понятие си нямам от фитнес и т.н. , но пък имам голямо желание да променя този факт за да се чуствам по-добре!

Ще съм ви много благодарна ако някой ми помогне или просто ми даде съвет как да излезна от тази наистина неприятна ситуация!

Отново се извинявам ако темата не е за тук!

Благодаря предварително на всички който дори са си направили труда да прочетат тази тема!

С уважение : Мери Ленъкс

Усмивки и до скоро! :wink:

22.10.05
12:13

Добре дошла във форума !

Тревогата ти, ако така я улавям, е вече история за теб!  Щом си попаднала тук, значи ще имаш як гръб ;)

Ще помисля върху проблема ти и ще ти отговоря

С поздрав, Питона
:)

22.10.05
13:25

[quote author=”Питона”]Добре дошла във форума !

Тревогата ти, ако така я улавям, е вече история за теб!  Щом си попаднала тук, значи ще имаш як гръб ;)

Ще помисля върху проблема ти и ще ти отговоря

С поздрав, Питона
:)

Добре заварили :)
Ами дано да си прав , защото вече не знам към кого да се обърна и т.н. доста съм си боса в тази насока.
Благодаря ти!

Не пиши с червени букви и наклонен шрифт!! Нарушаваш правилата на форума!!
К

TO

22.10.05
18:15

Зна4и ,като за на4ало, без диета няма да се размине6. И не ме разбирай погре6но - диета не озна4ава да яде6 по 1 ябълка на ден ,ами да си набавя6 само това ,което ти е необходимо (протеини,въглехидрати),без ни6то изли6но - нормално коли4ество храна ,но с хубаво ка4ество. Заедно с диетата 6е трябва да прави6 кардио упражнения(велоаргометър, ти4ане и т.н.) Това е съвсем отгоре - отгоре...
  Гледаики мерките ти според мен 6те трябва да свали6 поне 12-15 килограма.Има6 достатъ4но време но това което иска6 ,да ти се обясни вси4ко от няколко 4овека във форума е малко безсмислено.   
  По4ни да 4ете6, в бб тийм има доста сносна база данни, и след това , поне според мен , 6те е най добре да отиде6 в някоя фитнес зала с инструктор(някоя от скъпите зали 6е трябва да е) за няколко тренировки,и да му обясни6 това, което си обяснила тук,НАБЛЯГАИКИ на това 4е иска6 само да отслабне6. 4овека 6е те светне по вси4ки теми, или поне по тези свързани с тренировката и суплементите,а за храненето може6 да се обърне6 и кам диетолог, те си разбират от работата(пове4ето...)
Ина4е наистина те съветвам да про4ете6 инфото в сайта , никой от тук няма да ти каже ни6то пове4е от това което пи6е там.
  Надявам се да съм ти бил от полза  :wink:

23.10.05
01:37

Здравейте отново!
Много благодаря на tonio за мнението!
Значи разгледах сайта и се спрях на тези неща :

3-дневна програма за отслабване

Първи ден - фитнес тренировка + кардио дейност

Втори ден - почивкa

Трети ден - фитнес тренировка + кардио дейност

Четвърти ден - почивкa

Пети ден - фитнес тренировка + кардио дейност

Шести ден - почивкa

Седми ден - почивка

Тази програма разделя мускулните групи в определени дни, като с това предразполага към по-добър акцент за натоварване, както и за повече сили при кардиодейноста.

Първи ден - фитнес тренировка + кардио дейност

7-8 минути велоергометър (или бягаща пътечка) в бавно до умерено темпо за разгрявка

повдигане на щанга от полулег - 3 серии по 15 повторения

избутване на дъмбели от полулег - 3 серии по 15 повторения

пек-дек - 3 серии по 15 повторения

раменни преси с дъмбели - 3 серии по 15 повторения

разтваряне с дъмбели - 3 серии по 15 повторения

сгъване с дъмбел от стоеж - 3 серии по 15 повторения

концентрично сгъване - 3 серии по 15 повторения

коремни преси - 3 серии по 30 повторения

вдигане на краката от висилка - 3 серии по 20 повторения

хиперекстензии - 3 серии по 25 повторения

30 минути бягаща пътечка в аеробно темпо

Трети ден - фитнес тренировка + кардио дейност

7-8 минути велоергометър (или бягаща пътечка) в бавно до умерено темпо за разгрявка

придърпване на вертикален скрипец - 3 серии по 15 повторения

придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии по 15 повторения

гребане с дъмбел - 3 серии по 15 повторения

разтваряне на обратен пек-дек за задно рамо - 3 серии по 15 повторения

“френска” преса - 3 серии по 15 повторения

разгъване на скрипец за трицепс - 3 серии по 15 повторения

наклони встрани - 3 серии по 30 повторения

Пети ден - фитнес тренировка + кардио дейност

клекове(с щанга) - 3 серии по 20 повторения

бедрено разгъване - 3 серии по 20 повторения

бедрено сгъване - 3 серии по 20 повторения

адуктор машина - 3 серии по 30 повторения

абдуктор машина - 3 серии по 30 повторения

глутеус машина - 3 серии по 20 повторения

повдигане на калф машина за прасец - 3 серии до отказ

хиперекстензии - 3 серии по 25 повторения

+

Фет бърнер

+

Диета

Какво ще кажете!?
Колебаех се между Л-Карнетина и Фет бърнер ! За момента се спрях на Фет бърнер заради по-малкото странични ефекти!А някой може ли да ми каже от къде да си го купя!?
Благодаря!

TO

23.10.05
14:50

Магазин SNC на Пиротска. Пренебрегва6 кардиото а според мен там трябва да ти е акцента.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1