21.10.05
00:48
Здрасти на всички запалени билдари ;).От скоро чета този форум и смея да кажа , че научих доста полезни неща.Тренирам усилено от около 3 месеца , но преди пак сам дигал.Имам големи резултати с тренировачната си програма, но искам да попитам всички опитни в бранша може ли да доведе до претоварване правенето на много лицеви опори всяка сутрин , защото много искам да правя , но се страхувам да не претренирам.Имам много сила и не ми представлява проблем да ги правя.Мерси предварително ;] :wink:
21.10.05
10:25
С лицевите опори няма да натрупаш маса а само ще се оформиш. Според мен прави ги поне през ден за да не претренираш - всеки ден няма смисъл...
Няма да претренираш,защото лицевите опори не са много интензивно упражнение.
Ти когато правиш лицеви опори,правиш по 20,30,40…Това натоварва и мускулите,но не колкото вдигането на тежести.В началото ако се счупиш от лицеви опори може и да претренираш.И пак много трудно
Но след 1-2 седмици тялото ти ще свикне и определено няма да можеш да претренираш.
21.10.05
19:07
няма да мога да претренирам , но 6те ми качат ли лизевите опори силата.Съшто така искам да попитам добре ли е да правя прес ден предмишница , защто много ме кефи като мускул , а изостава за момента.Изобретих си един уред дето се навива с испънати ръце и се слага доло тежест предполагам го знаете. ;) :oops:
Ми може би ше си качиш силата,но колко не знам.
Предмишницата можеш да я тренираш през ден.Тя трудно се тренира,така че ако внимаваш няма да претренираш.
В тоя ред на мисли искам да питам дали ще ми попречи нещо ако всеки ден правя по няколко серии лицеви опори,набирания и полукофички.Понеже аз ходя на фитнес вечр към 8 , а тези упражнения ги права сутрин да кажеме и всеки ден ще имам ли някъв проблем ?