22.10.05
00:48
здравеите тренирам от две години и половина и от няколко месеца ме боли лявата лакетна става както и при неиното сгъване се получава нешо като изтръпване и пукане в тази област забелязъл сам че като си сложа накитник това пукане намалява но изтръпването и болката си остават. самото изтръпване е много странно сякаш ми се схваща бицепса и ми се забиват няколко милиона иглички в него :) та тази цялата работа доста ми пречи и ще съм много щаслив ако някои ми даде някакъв съвет благодаря ви предварително.
22.10.05
00:52
Иди на доктор :wink: :!: :!: :!: :lol:
И доктора ще ти каже, че трябва да спреш да се занимаваш с железа! :x с фитнес и въобще, едва ли не да престанеш да живееш. И аз го имам същия проблем, ама карам. Надявам се да отшуми :wink:
[quote author=“daddy”]И доктора ще ти каже, че трябва да спреш да се занимаваш с железа! :x с фитнес и въобще, едва ли не да престанеш да живееш. И аз го имам същия проблем, ама карам. Надявам се да отшуми :wink:
глупости :evil:
Предпочитам да съм хърбав отколкото да не мога де се движа след няколко години.
Ходи да те прегледа некои. Е моя савет
22.10.05
17:28
Има едно лекарство за спортисти казва се Бен-Гей то лекува травми.Служи още за разгряване на стави и мускули , спортистите го исползват преди тренитровки за да се разгреят добре. Аз леко се бях травмирал на левия лакет. Взех си това лекарство от Аптеката и за една седмица ми премина.Ако искасх го пробвай...Незнам..Но и за мене най добрия варянт е да отидеш на лекар.Той ще ти каже наи добре от какво да предприемеш.
22.10.05
17:47
Отиди на лекар! Независимо кво 6ти каже , добре е да 4уе6 мнение от специалист.
Проблема може да е в това ,4е не загрява6 както трябва или изоб6то не загрява6…
хах да вметна само за тоя бен-гей че файда от него няма най доброто мазило е “репарил” но това не до загрявка или мазила това си те боли направо ставата за това тука някакво компетентно мнение няма да получиш отивай на доктор при специалист и това е
[quote author=“botev”]здравеите тренирам от две години и половина и от няколко месеца ме боли лявата лакетна става както и при неиното сгъване се получава нешо като изтръпване и пукане в тази област забелязъл сам че като си сложа накитник това пукане намалява но изтръпването и болката си остават. самото изтръпване е много странно сякаш ми се схваща бицепса и ми се забиват няколко милиона иглички в него :) та тази цялата работа доста ми пречи и ще съм много щаслив ако някои ми даде някакъв съвет благодаря ви предварително.
Не се знае да ли съм прав, но според мен е адски зажно да отидеш спешно на лекар!!!
Защото, симптомите не са никак за подценяване. Явно нещо кардинално не е наред. МАзилца и ластици само ще замажат леко положението. Може би имаш някакъв много сериосен проблем.
Вземи добро реение сега, че после да не стане съвсем късно...
Поздрави