22.10.05
18:36
Искам да питам кога е най-добре да се пие Про Голд на Нутрим, трябва ми главно за енергия и издръжливост. Ще го пия само преди тренировка, но колко точно преди нея, сега го пия полвин час преди тренировката - добре ли е?
Пий го след тренировка. Енергия ще си набавиш от храната, това е протеин и целта му е да ти изгражда мускулите, а не да ти дава енергия!
Ако искаш бърза енергия - яж въглехидрати преди тренировка.
Не ми тряят въглехидрати, имам си бая маса и качвам сланини много лесно! Кво пречи преди тревировка - толкоз мноо хора го пият така.
22.10.05
18:56
Аз Про Голд 90 го пия сутрин преди след тренировка и преди лягане. 30 мин. преди тренировката е добре;) Но ако ти трябва енергия по-добре вземи Hi-fit na Nutrim или Bestforce
22.10.05
19:01
Преди тренировка ти трявба енергия , това значи въглехидрати ! След тренировка трябва да се възтановиш . Това пак значи въглехидрат , и тъикато организмати е в катаболно състояние и трябва да се излезне от него максимално бързо трябва да вземеш от така наречениеят Прост въглехидрат ( освоята се по-бързо ) и суроватъчен протеин ( освоята се по-бързо ) ! Най-просто казано е това ! Може и някъде да бъркам ... нека ме поправят ако е тъка .
А по отношение на Pro Gold , ами това е млечно-яичен протеин , тои замества хранене и заради това е хубаво да се взима през деня и преди лягане ( във времето когато ти е по-трудно да се храниш ).