13.02.04
15:18
Какво мислите за sinthola ? Според вас Рони Колман и всички други олимпици в 15ската зимат ли sinthol и ,кой зима ,кой не зима според вас ?
бие де sory ма то и зима може да се каже та казвайте мнения че е интересно тука викат че рони примерно не е бил synthol как мислите бил ли е ?
15.02.04
14:42
Tova ne6to e nenormalno be. Ako si go injektira6 1 mesec na 4ovek niama da prili4a6…Spored men malko hora sa dostatu4no ludi da se nabluskat sus sintol. Da ne sa ludi kulturistite da se preebavat, tolkova godini trud i super skupi sustavki—posle sintol, koito e super opasen. Osven tova se izpolzva samo za malki muskulni grupi, a tehnite tela sa s opredeleni proporcii…nali. Ako sburka6 miastoto za postaviane na injekcia se sboguva6.
15.02.04
16:15
И ако е бил, къде го е бил според теб - това не е вещество, което като си го биеш растеж навсякъде. Синтол се бие най-вече в прасци, задно рамо, долна част на бицепс ... и лесно се забелязва. При стягане мускула не изпъква така както когато е нормално развит.
15.02.04
16:52
Ima v Olipm sega snimka na sintolno govedo :lol: Na toia ne mu zavijdam…
Moje6 li da se opravi6 sled kato ve4e ne prili4a6 na ni6to?
15.02.04
22:02
http://www.geocities.com/gregvalentinofanclub/
само вижте за кво става въпрос...
Емо, според мен Рони не си е инжектирал Синтол. Просто не му личи, а и ако го беше направил, убеден съм, че сега нямаше да е Мистър Олимпия - доколкото знам за употреба на Синтол ти съдиите взимат доста точки.
Различни мнения яко но явно и тук е повлияно мнението че Рони не е бил synthol според мене трицепса му не изглежда много нормален и май там е бил и можеби е бил в рамената някъде се пак вище Насар много истински му изглеждат рамената не седи толко гадно като на валентино и Markus Рухл и той има synthol май ма незнам в залата викат че имат synthol требе тех се пита ;))
по-здрави и успех
[quote author=“Muscle_Head”]http://www.geocities.com/gregvalentinofanclub/
само вижте за кво става въпрос...
Бахси грозното. Смешно направо.
16.02.04
12:11
A Greg moje li da vdigne ne6to? 6toto na snimkite samo s losta—-36’’ e okolo 85 cm. Bah go…
16.02.04
21:20
за колко време става това? изобщо може ли да се контролира процеса на растеж???
16.02.04
21:58
Za 1-2 meseja stava6 jivotno tova e. Ama kakto sigurno si vidial e SUPER GROZNO :!:
16.02.04
22:30
Pi6e, 4e sled mesej i ne6to vsi4ko se vru6ta v normalno polojenie…Kak to4no stava toia nomer…kojata ti niama li da stane na guz. Ne e li vuob6te prekaleno opasno i bezmisleno? (kakvo 6te dokaje6 sus sintol? ta toi izglejda sme6en) Ta za kakvo si go injektirat da me svetnete ako moje :?
Пич, според мене синола е за комплексари и хора без воля да изградят добро тяло.
Също така за мен Грег Валентино не е добре психически - в “Оломп” има снимка, правена преди да си инжектира синтола. Чудя му се - да развали такова тяло...
Абе всичко е въпрос на личен избор, няма какво да коментирам повече...
16.02.04
22:57
Toia e napravo za vruzvane. A nai-strannoto e, 4e produljava da se injektira…nali (tova sa mnogo pari i bolka) I kak nikoi ne mu kazva, 4e e grozno ??!?!
awe stiga prostoti s tva za komplexari we !! tva si e synthol i spored mene bez nego nemzoe samo vishte che i milosh sharchev si bi synthol a toi se slabi kato nai simetrichnia kulturist !!!
po-zdravi i uspeh v imeto na sporta vsichko se pravi i parite za tva tva s komplexite go mahnete a toq greg valentino po vsichko lichi che e bolen
Емо, съгласен съм. Профитата казват, че така “подсилват” слабите си мускулни групи...
Друг е въпроса, че при Милош аз такова нещо не мога да видя...
Spored mene polovinata ot Mr.Olimpiq sa sas Sinthol.Triabva samo da gi ogledash po-dobre.Prosto muskula izglejda dosta nadut i gladak.Markus Rul ima Sinthol v lqvoto si ramo :twisted:
17.02.04
21:23
Spored men nikoi niama6e.
znachi primerite kadeto nai silichi sa : Naser el sonbati , toq s golemia grub det prilicha na maimuna deto beshe zarad sinthola v koma edna kamara vreme seshtata se za koi imam predvit a toq pich e staval dosta napred v klasiraneto vupreki nesurazmernia i gaden grub i ramene det gi ima, milosh sharchev toq nema kazesh nikoga prosto ne si lichi , markos ruhl tuka si lichi veche :) ,i oshte mnogo im sys sinthol po prasci predmishnici ramene gurbove tricepsi i tn spored mene
po-zdravi i uspeh
a i kevin levroni mai i toi ima v racete shtoto bicepsa mu gadna forma ima pak relef e 61sm prosto ne estestveno golemi sa mu racete
po-zdravi
18.02.04
10:25
A Roni ima li sintol :?: Drugite ebasi i sus sintol pak ne mogat da go biat :)
Sintol v gurba kak stava? Triabva si sloji6 5-6 injekcii i 6te izglejda ne4ove6ko :wink:
Mr. Muskul, Синтола се инжектира предимно в малки мускулни групи, а гърба не е такава :P
предполагам,че си бият.Не само Рони ,но и останалите обаче според мене не си заслужава риска :x
Абе,това да да си слагаш ,,плажно масло” в тялото......опасно,рисковано и грозно.До колкото знам като плажно масло го продават в САЩ. :twisted:
Не точно плажно масло. Ползватго за масло за позиране, на опаковката пише, че е опасно инжектирането му в тялото и производителите не носят риск или нещо такова.
Не знам дали всички профите си бият Синтол, не ми се вярва.
Все пак за тях се разработват специални, свръхскъпи стероиди, за които ние сигурно ще чуем след 3-4 години, така е по мое мнение те масата си я качват и без него.
Значи Орвил Бърк се казва тоя за гърба вище му гърба ,че е 2пути по-голям от на Pони и prosto не естествено седи даже докторите казали че синтола направил рякция с опойката ,като му правили операция na tricepsa.
по-здрави и успех
Емо, аз друго чух. Че имал астма или нещо такова и упойката за това му подействала толкова зле.
Но и от синтола може да е...
Вече не знам на кой слух да вярвам...
То се говореше, че и Флекс е умрял... няколко пъти...
18.02.04
23:20
oshte malko i politika shte zabistrite :P
Ne bratle ot synthola e to po intervutata det gi zimaha ot bilderite i lekarski dokladi epikrizi shtoroti tva se kazvashe tva e istinata ! Ta za tva che bilo plazno maslo :)) golqm smqh tva mnogo me razveseli chesno. “pumping oil” se vodi ,no v sushtnost i tva e smeshno i na vseki mu e qsno za kakvo stava duma shtoto hem e sterilno hem e i mnogo skupo koi bi si habil sredstavata da pravi sterilno olio za pozirane ???
po-zdravi