Animal серията - за или против?

19.09.13
16:30

Първо да кажа добър ден на всички.
Малко инфо за мен-на 23 години съм,стаж в залата около 3 години-ръст 173см/74кг.
Та сега към въпроса-днес разглеждах продуктите от Анимал серията на Universal и ме заинтригуваха доста и се замислям дали да не ги пробвам като съм се насочил към Pak+Stak+Pump.Проблемът обаче е,че мненията навсякъде са доста противоречиви и не искам да ги дам тези пари на вятъра,затова искам съвет от вас.Отделно пия протеин,креатин и глутамин.За да ви спестя излишно писане отсега ви казвам да не ми препоръчвате други продукти-искам мнения само за Анимал серията и дали си заслужава инвестицията и какво да очаквам като резултат.Мерси предварително :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.09.13 16:31.

Здрасти. Специално тези добавки не съм пила, но съм пила друго от Анимал серията и останах много доволна от него. Важно е обаче откъде смяташ да ги поръчаш..и аз, и мой приятел си бяхме взели Cuts, обаче от различни места. При мен всичко си беше ок като отворих пакетчетата - като бройка на хапчета и различни цветове. При него обаче всичките бяха едноцветни, а в някои даже бройката не беше точна.....което ме накара доста да се съмнявам какво точно е поръчал. Поразрових се в нета и се оказа,че има и други хора, които са попаднали на тази “серия”, някой беше развил и теорията, че просто са почнали да ги произвеждат в един цвят, но не е точно така. Въпросът си остава ..като цяло при моя приятел нямаше много голям ефект, но пък това може да се дължи и на факта, че той не полагаше толкова усилия, успоредно с приема на хапчетата. Като цяло сериите им са добри, но е важно откъде ги взимаш, все пак не очаквай и някакви чудеса - при мен имаше резултати, но съчетано със тренировки и стриктен режим. Не знам дали мога да пиша имена на сайтове, за да не правя реклами, затова не ги споменавам:)

19.09.13
17:53

Според мен има много по-добри алтернативи на всеки един от продуктите от ANIMAL серията( говоря за качество и цена) . Можеш да се поразровиш във форума. Има доста драсканици по темата

19.09.13
18:32

Стига ти да обърнеш продукта и да видиш състава му за да разбереш, че aктивните съставки в тази си концентрация и форма струват 3-4 пъти по-малко.

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 19.09.13 18:39.

19.09.13
19:25

Против.

20.09.13
09:25

Прекалено скъпи ,ако си готов да даваш пари ти си на ход!

20.09.13
15:02

Мерси за отговорите ,но проблемът ми е по-специфичен.Мъчи ме това,че тялото ми не произвежда достатъчно тестостерон-имам доста слабо окосмяване,не мога да се ядосам за каквото и да е и т.н. и това хич не ми харесва.Та затова се спрях на тези продукти защото гледам повишават собственото производство на тестостерон.Ако може да ми кажете дали ще има  ефект и евентуално друг продукт с такъв ефект ще съм ви много благодарен.
Мерси и по-здрави :)

20.09.13
16:55

Останах доволен от следния стак - Tribulus, ZMA, Nettle root и Rhodiola. Всички продукти бяха на NOW.

20.09.13
21:38

казано от geo0rgi на 20.09.13, 15:02:

Мерси за отговорите ,но проблемът ми е по-специфичен.Мъчи ме това,че тялото ми не произвежда достатъчно тестостерон-имам доста слабо окосмяване,не мога да се ядосам за каквото и да е и т.н. и това хич не ми харесва.Та затова се спрях на тези продукти защото гледам повишават собственото производство на тестостерон.Ако може да ми кажете дали ще има  ефект и евентуално друг продукт с такъв ефект ще съм ви много благодарен.
Мерси и по-здрави :)

Защо не си пуснеш едни изследвания ?
Относно гръмките обещания на Universal относно тест-а : ПЪЛНИ АЛАБАЛИЗМИ :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1