19.09.13
19:22
Взех да правя с около 200кг 10тки,с правия лост за трапец, за мен това си е тежко. Какво ще ме посъветвате да продължавам ли ? Имам чувстово че след година ще правя с 250кг или вие го тренирате с по тежко. Не съм много наясно 2 години тренирах вкъщи и нямам база за сравнение, от 6-7 месеца съм на зала. 180 висок съм 93кг
Темата беше редактирана от Ghost4o на 19.09.13 19:23.
:D :D :D :D :D
Ба, мина лятото, а все по-скандални теми излизат :D
А след 5 години с левия трапец ще спираш влака, а от десния и теб самия ще те е страх.
Мнението беше редактирано от Мирослав на 19.09.13 20:27.
Аз никога не съм го тренирал с повече от 50кг,трапеца не иска толкова много кг,а бавно и правилно изпълнение.
А мъртва тяга с колко правиш ? Леко , че тежестите във фитнеса няма да са достатъчни след няколко год.
19.09.13
20:44
Ghost4o
Явно имаш необходимата сила за да го правиш с 200 кг.Няма от какво да се притесняваш според мен.
Тяга не правя. Аз исках сериозно да кажете за трапеца, опасно ли е с колко правите вие?
КВО?СЕРИОЗНО ЛИ ПРАВИШ С 200?
човек,само един пич от квартала правеше с 200кг трапец..бог да го прости оня ден му правихме 40 дни..
внимавай :S :S :X :X :S :X
Щом не правиш тяга е ясно колко “бавно и контролирано” го правиш. Нещо между рак пул, сгъване на раменете за трапец и раждане на тризнаци.
Не е опасно да правиш шръгс с много килограми, ама губиш много от това, че не правиш тяга.