20.09.13
14:54
Здравейте на всички. Поради проблем с компютъра ми пиша с телефона си и моля да ме извините за правописните грешки. Жена съм на 22години, 170 висока и тежа в мосментта 63 кг. До сега не го осъзнавах, а и не съм обръщала внимание, но днес го видях и усетих остра болка в сърцето. Дрехите не ми ставаха вече,бях надебеляла и то толкова, че като се погледнах в огледалото ми се доплака. В лице съм хубава, но в тяло никога не съм била това, което исках. Имам много целулит и стрии. Иска ми се да съм 50 кг,но за целта ми е нужна вашата помощ и мотивация. Обиколките ми са: гръд 86см ,талия близо 1метър и ханш(дупе) 114см . Мога да ходя на фитнес и да използвам всички уреди и също така съм финансово добре и мога да си позволя нужната козметика и храна. Моля за съвети, а и при възможност ще кача актуални снимки.
20.09.13
15:38
Здравей,
сигурна ли си, че мериш както трябва талията? килограмите ти на този ръст като цифра ми се струват странни за мерките, които даваш на талия и дупе. Мисълта ми е: ако всичко с меренето е вярно, не ти трябва да сваляш килограми, ами да тренираш, за да оформиш тялото си. Напиши как се храниш и какво искаш да правиш като трениране (какво ти е приятно, спортувала ли си преди), така ще е по-лесно да те насочи някой.
20.09.13
22:37
Имаше период ,в който тренирах във фитнес зала, ама беше миналата година. Сега имам целогодишна карта за фитнес и мога да използвалзвам всички уреди. За храна... Ям всичко, което поискам но в малки количества, а преди като бях 54 кг ядях по пет пъти на дей и буркан нутела и не дебелеех ,а напротив. Сега се ограничавам уж, а изведнъж надебелях. Наистина имам нужда от стягане, а не толкова от отслабване, но просто незнам как да го постигна. На ден имам 2-3 часа свободни и искам да ги оползотворя. Сайта го наблюдавам от доста време и част от диетите ги държах, но след известно време сякаш повече пълнеех, отколкото да слабеех. Та... моля за съвети.
1. Човек не се събужда променен, това се натрупва с времето. Просто не си свикнала да се наблюдаваш и контролираш.
2. Това че си ядяла по буркан нутела не значи нищо, гледай сега какво ми как ядеш. Храната не е само за да “дебелееш и отслабваш”, основната и функция е да поддържа функциите на жизненоважни органи и на тялото като цяло.
3. Целогодишнат карта за всичките уреди във фитнеса не ти гарантира успех, това, което го прави е мотивацията и постоянството - във фитнеса и извън него.
Успех. :)
20.09.13
22:46
Виж тези статии и прецени дали нещо от тях се вписва в твоята концепция :)
http://www.bb-team.org/workout/1360_vtalyavashta-programa-za-izdrazhlivi
http://www.bb-team.org/workout/1321_ako-iskate-da-poddarzhate-tonus-i-forma-opitayte
Успех и от мен!
П.С само с тренировки няма да стане:) трябва ти и правилно хранене
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 20.09.13 22:47.
20.09.13
23:08
Ако тези мерки са истински, на тези килограми... значи трябва да зарежеш кантара и да започнеш да тренираш. Почти съм сигурна, че фокусирането предимно в диетата ще доведе до лоши визуални и здравословни резултати. Тренирай здраво, за да развиеш мускулна маса и да разкараш излишна вода, да стегнеш едни 5 см. от всякъде :) С постепенно оправяне на хапването всичко ще си доиде на мястото.
21.09.13
00:31
казано от jenny jenny на 20.09.13, 14:54:
. Иска ми се да съм 50 кг,но за целта ми е нужна вашата помощ и мотивация.
Помощ със сигурност ще получиш, но нека мотивацията е от теб Това , че си направила годишна карта за фитнеса не означава нищо. Преди да стъпиш в залата бъди готова да поизпотиш стабилно екипа, а не само да влизаш за отбиване на номер . Желая успех в начинанието
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 21.09.13 00:32.
Успех и от мен, Jenny (hug)
Искаш ли да сметнем по колко калории приемаш на ден? Така ще знаеш дали има някакви грешки в храненето ти и какво точно да направиш, за да ги поправиш, а това да имаш ясен план за действие много помага за мотивацията :)
Мнението беше редактирано от Анелия на 21.09.13 10:59.