21.09.13
00:02
Мисял да комбинирам PHD креатин, глутамин, Beef Amino и Jack 3D. Тренирам 3 пъти седмично. Според вас кой е най-добрия прием на добавките при 3дневен сплит? : )
В сок или вода слагаш 5гр креатин, 5гр глутамин и 6 хапа аминки след закуска. Повтаряш след тренировка. В почивен ден след закуска и още 1 път след вечеря. Бустера(джак3д) 30-40 минути на празен стомах преди тренировка.
21.09.13
11:22
казано от Outsider на 21.09.13, 00:02:
Мисял да комбинирам PHD креатин, глутамин, Beef Amino и Jack 3D. Тренирам 3 пъти седмично. Според вас кой е най-добрия прием на добавките при 3дневен сплит? : )
Кой креатин на PHD,аз не знам те да имат такъв продукт,ако все още не си закупил продуктите бих те посъветвал да ги замениш
Креатин - Creatine HCL на bulkpowders или creapure
Предтренировъчен - Craze
Глутамин - Glutamax или Superglu
Аминокиселини - Amino Hydro 32 или Amino 2700
казано от Phxxx на 21.09.13, 11:22:
казано от Outsider на 21.09.13, 00:02:
Кой креатин на PHD,аз не знам те да имат такъв продукт,ако все още не си закупил продуктите бих те посъветвал да ги замениш
Креатин - Creatine HCL на bulkpowders или creapure
Предтренировъчен - Craze
Глутамин - Glutamax или Superglu
Аминокиселини - Amino Hydro 32 или Amino 2700
Към средата на седмицата ще си ги поръчвам. Ще те послушам и ще си взема креатина на bulkpowders, защото другия не успях да го намеря. Предтренировъчният Craze също. От глутамините се спрях на Superglu :). Също така ще си взема и Amino Hydro 32. :) Благодаря за помощта. Ако може и да ми предложиш прием на добавките (в тренировъчен и нетренировъчен ден (при 3дневен сплит). Нямам точно определен хранителен режим. Хапвам по 5 пъти на ден. :)
Мнението беше редактирано от Outsider на 21.09.13 19:27.
22.09.13
10:46
Колко да е лошо, ако горе-долу е наясно какво яде и зависи от целите. Какво правиш качваш или сваляш ? Протеинче пиеш ли ? Аз лично бих заменил аминото или глу-та с протеин.
Протеин не пия. 180 съм, 65 килограма - качвам. За режим нямам възможност. :) Не мога да преценя точно как да пия добавките за 3дневен сплит. Предлагайте в тренировъчни и нетренировърни дни, че да се ориентирам малко. Мерси :D
22.09.13
11:11
казано от Outsider на 22.09.13, 10:51:
За режим нямам възможност. :)
Възможност ли нямаш или желание ти липсва?
В тези условия купуването и приемането на добавки е неразумно и неефективно.
22.09.13
11:41
Ако имаш поне няколко месеца тренировки,вземи си само креатин монохидрат и дейли витамини и насочи вниманието си към храненето и тренировките
Уау!! Темата, която Колчьо Пияндето е дал “Как да се хранимдобре за 10лв. на ден?” ме впечатли. Да предположим, че приложа хранителният режим, който е даден там и разпределя приемът на продуктите на 4 приема, какво правим с добавките? :)
Колкото до Simone - кой е казал, че очаквам чудеса. Очаквам помощ относно приема. :)
22.09.13
11:45
ПС: Креатина го вземай с 5-7 зареждащи дни 4-5 х5гр и послед 30-40дни по 5-6гр след тренировка с лъжица мед да речем.Витамините първата половина от денонощието след храна
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 22.09.13 11:46.
22.09.13
11:57
казано от Todor Stamatov на 22.09.13, 10:46:
Колко да е лошо, ако горе-долу е наясно какво яде и зависи от целите. Какво правиш качваш или сваляш ? Протеинче пиеш ли ? Аз лично бих заменил аминото или глу-та с протеин.
Аз пък протеин и глутамина си ги набавям супер лесно от храна,затова смятам,че са си гъзария. Виж аминото е ок,но да го вземаш в работещи количества, например 15-тина 20 хапа амино или 20-30гр бцаа,нещо такова
Повечето от хората, които нямат голям опит в залата и до сега не са взимали никакви добавки, си мислят че това е вълшебна пръчка. Ти не си написал колко стаж имаш и предполагам че нямаш повече от 2-3 месеца, за това ти го казах, за да не се разочароваш. Иначе ако спазваш режима на Пияндето, вземеш добавките и тренираш правилно, ще качиш бързо, поне така предполагам.
Мнението беше редактирано от Simone на 22.09.13 12:49.