22.10.05
07:30
тъй като съм начинаещ може въпроса ми да ви се стори тъп.
65кг 181см съм и искам да покача значително масата си
като за начало мисля да си взема някакъв gainer
но незнам с каква друга добавка да го пия за максимални резултати
22.10.05
09:33
Гейнърът го комбинирай с креатин. Може и млечно-яйчен за преди лягане да си вземеш.
22.10.05
13:45
а ще ми кажеш ли начина на зимане. колко гр gainer.колко креатин
и по колко пъти на ден. мерси за инфото!!!
22.10.05
14:26
Преди да посегнеш към добавките хубаво обмисли хранителния си режим виж какво можеш да си набавиш чрез храната и това което неможеш го осигури от прахчета.Изчисли необходимите калории разпредели ги за през деня правилно.
22.10.05
14:41
[quote author=“corrado”]а ще ми кажеш ли начина на зимане. колко гр gainer.колко креатин
Приемът е написан на опаковките. Погледни и статията за креатина в раздел “препарати” в сайта.
Иван Шишманов даде по-добър отговор, ама ме съмнява да успееш да ги изчислиш тия калории. Ако можеш, се въздържай от добавките. Като понатрупаш стаж - тогава ще имат много по-голям ефект.
22.10.05
14:52
[quote author=“manson”][quote author=“corrado”]а ще ми кажеш ли начина на зимане. колко гр gainer.колко креатин
Приемът е написан на опаковките. Погледни и статията за креатина в раздел “препарати” в сайта.
Иван Шишманов даде по-добър отговор, ама ме съмнява да успееш да ги изчислиш тия калории.
Е ако не може да чете, понеже всичко включително и формули за изчисляване на въпросните неща е описано в настоящия сайт в раздела за хранене, е друг въпрос.Аз бих се поинтересувал повече по отношение на храненето си както в сайта така и във форума(като част от сайта).Добавките несъмнено са много важни, но без хранене нищо не става.
23.10.05
11:29
понеже си взех gainer на universal и на опаковката пише че
на ден трябва да се пият по пет лъжици а една лъжица е 46г
което прави 229г на ден кото ми се вижда много. тъй като съм
чел в форума че се пие около 100г на ден
25.10.05
17:00
тази лъжица да не би да е някакъв черпак :) или да не би между 4 и 6 да има точка или запетайка