Как да направя бързо релеф ?

27.11.11
20:47

Здравейте на всички ! Нов съм в форума, но най-накрая се реших да се регистрирам. Та по същество.
На 17 години съм. Имах проблем с килограмите. До преди 2 години бях 90 кг и успях за сравнително малък период от време да ги смъкна . В момента съм 55 кг - висок съм 180 см и съм се решил най - накрая да се оформя малко. Ще помоля някой по компетентен от мен ако може да ми каже някаква програма или упражнения за изграждане на бърз релеф ( в смисъл да наблегнем повече на корем и гърди) Аз в нас от 1-2 седмици почнах да правя коремни. За бройката съм стигнал до 800 коремни и около 4 серий по 20 лицеви. Упорит съм , имам воля просто не знам как да го постигна заради това се допитвам и до вас. Ще ви бъда благодарен ако ударите по едно рамо :) Лека вечер

27.11.11
20:59

Първи качи поне 20-25 килограма, т.е., наблегни на качването на мускулна маса, че с тия кила скоро ще изчезнеш.

Мнението беше редактирано от Петко К на 27.11.11 20:59.

Не си уточнил точно целите си. Но корем и гърди само е трудно. Един вид искаш да качиш чиста мускулна маса. Единия вариант е като горния качваш каквато и да е маса и после правиш релеф. Другия яко тренировка и пробваш бавно и постепенно  да качваш който е много труден. Но на тия кг. Първо наистина качи малко за твоята височина са страшно малко.

И един съвет не знам какви коремни преси правиш но 800 бройки освен да си повредиш кръста друго не виждам. Много по добре е някаква изомерия или някои по сложни коремни преса това е страшна хамалогия 800. Аз с една везна за 3-5 секунди  и на другия ден не мога да си стегна корема.

27.11.11
22:34

Мерси много за коментарите.Ще се опитам по по-трудния път с повече тренировки, нищо че ще е по-бавно.Има време. Мерси пак

Здравейте аз съм на 15.г  169 см и 58 кг.Искам да знам как да направя по-масивен релеф за сега плочките ми си личат , но те ми костваха 2 кг имам стриктен режим на хранене и мога да тренирам ежедневно препоръчайте ми нещо. ;) Чудя се дали трябва да кача някое килце и да почна наново нзз (headbang)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1