23.09.13
11:16
Здравейте :)
Нужна ми е фитнес програма за момиче на 17г., 165см., 63кг., начинаеща, разполага с фитнес зала и 7 дена в седмицата за тренировка.
Целите са смъкване на килограми и изчистване на мазнини от бедра, паласки и корем (най-вече).
Ще съм благодарен, ако някой може да предложи нещо!
23.09.13
11:24
Здравей, ето няколко варианта за това, което търсиш.
По-конкретно, на база на подадената информация, не би било възможно.
Благодаря много!
Тази ще е програмата:
http://www.bb-team.org/workout/1388_lesna-programa-za-otslabvashti-dami
23.09.13
19:15
Здравейте на 15г съм 168см 58 кг кажете ми как да направя по-масивен релеф. Засега плочките ми си личат но ми костваха 2 кг имам мн добър хранителен режим , мога да тренирам ежедневно не е проблем. Дали не трябва да кача малко маса и да почна отначало нзз Предложете нещо ако може ;)
казано от Йохан Йосифов на 23.09.13, 19:15:
Здравейте на 15г съм 168см 58 кг кажете ми как да направя по-масивен релеф. Засега плочките ми си личат но ми костваха 2 кг имам мн добър хранителен режим , мога да тренирам ежедневно не е проблем. Дали не трябва да кача малко маса и да почна отначало нзз Предложете нещо ако може ;)
Хахахахахахаа, масивен релеф, що за понятие е това?! Или ще качваш маса или ще орелефяваш. На теб с тея 58кг едва ли има какво да орелефяваш, така че се ориентирай към базовите упражнения и въглехидратите. За плочки недей да мислиш преди да качиш поне 15-20кг.
24.09.13
08:28
Ами предложи ми някаква програма и режим на хранене с повече въглерихидрати и т.н !! И 15 кг как да покача без да покача нивото на подкожните мазнини.Нов съм и затова питам тренирам около 23 дена сериозни и така. :)
Мнението беше редактирано от Йохан Йосифов на 24.09.13 08:33.
Няма как да качваш чиста мускулна маса (без химия). Докато качваш мускулна маса, качваш и мазнини. А пък докато сваляш мазнини, сваляш и мускулна маса. Така че ибирай едното (тоест първото) и се захващай.
24.09.13
14:21
Ахам ясно почвам да ям здраво и ще си намеря и направя програма с базови упражнения и мерси за съвета ; ) Ще намаля кардиото до минимум,пък ще видим кво ще стане.
Мнението беше редактирано от Йохан Йосифов на 24.09.13 14:26.