14.06.04
15:10
Abe ne znam no mnogo vreme mislih mislih .... kak taka edin chovek moje da jivee ako e absoluten vegitarianec nito meso nito mlqko i qica nito riba ?!? kak si nabqva 8 te nezamenimi aminokiselini kato tqh pochti gi nqma v rastitelniq beltuk ili mislq che daje nekoi mai gi nqma izobshto . Ne sam kompetenten po temata s vegetariancite ama kak taka ne izmirat tez hora ????!? tfa da si vegetarianec e pulen idiotizam tfa e qsno….. poneje choveka e ocelql v lednikoviq zaradi mesoto ot togava kufto i da si ne moje si preobrazish metabolizma chi da jiveesh bez meso….
Bih se radval ako polucha otgovor ot absoluten vegetarianec chovek koito go e izpital na gurba si . Mislil sam da probvam 2-3 meseca sam vegetarianec da osetq vurhu sebe si kfo shte e ama… chestno kazano ne mi se mre kato bezdomno kuche hraneshto se s otpadaci :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 13:14.
Cruise,
ако не си забелязал,в този форум има граница на безумието !Ок-искаш да изразиш мнение,да попиташ,да се пощегуваш ако искаш -чудесно,но да обиждаш ?!Жалък си и смешен с опитите си да остроумничиш !Зная,че между нас има вегетариаци,как мислиш дали ще им е приятно да наричах храната им отпадък,а ?!Помисли малко,дококото ти е възможно разбира се и тогава пиши !
14.06.04
17:35
пфуууууууууууу да ти .................. Аиде бе акъл,стига си раздавал уволнения и стига си казвал че ние сме тъпаци щото ти моито момче пък въобще си нямаш идея за какво става на въпрос!
Прочети тема вегетарианци и тогава постваи!Флуфил(с които маи имате някакви лични взаимоотношения)може да ти разясни някои работи!Пълен идиотизъм е да се отглеждат същества като теб а не да си вегетарианец!!!!Помисли какво е отпадък,според мен трупа!
Как съм набрал в момента............................но само заради това че после на мен ще се карат ще замълча.......................ако искаш да обиждаш обиждаи,но се аргументураи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14.06.04
17:43
Това, което си написал няма ама нищо общо с истината.
Първо вегитариянците са хора, които не ядата САМО месо. Тези, които не ядат мляко и яйца си имат друго наименование, което в момента немога да се сетя. Другата глупост е, че човек неможе да си набави необходимите аминокиселини само с растения. Само с едно растение сигурно неможе, но ако смесиш няколко вида ето ти всички необходими аминокиселини. Само трябва да знаеш как и кога да ги смесваш.
14.06.04
17:56
Matematic думата е ВЕГАНИ :wink:
sorry ako tova che sam direkten i prqm i che istinata boli ..... vi obijda :) ne iskam nikoi da obidq :) Takova mi e razbiraneto ne vijdam logika v nekoi neshta koito sa protiv evoluciqta naprimer se ogranichish ne qdesh meso .
Da poesnq ima laktoqichni vegetarianci i morski vegetarianci purvite otrichat riba i meso , drugite samo mesoto ot jivotni t.e qdat riba mlqko i qica . Ima i pulni vegetarianci ne znam kak se kazvat hora koito ne pipat nit riba nit meso nit qica nit mlqko vuprosa mi e kak e vuzmojno choveka da jivee v takuf sluchai ? poneje 8 te nezamenimi kiselini ne mogat se dostavqt ot rastitelen protein ili mogat no v bezumno po malki kolichestva ?!?
Pak da kaja sorry ko sam zasegnal zadrujnata vi komuna ;)
14.06.04
20:17
Cruise ribite ne sa li jivotni,danebi da sa rasteniq?mnogo lesno da se krie6 zad nqkoe pc,iska mi se da mi kaje6 istinata v o4ite
nqma li moderatori tuk?!ili samo s momi4eta mogat da se zaqjdat?!
Cruise, този форум, както всеки друг, си има правила. Приканвам те да ги прочетеш - в тях се споменава, че никой потребител няма право да засяга чрез думите си друг, тоест не можеш да се бъзикаш или заяждаш с друг, освен със самия себе си.
Засега ще те помоля да прекратиш пускането на теми и постове със заядлив или обиден тон или ще принудиш нас (модераторите) към по-крайни действия.
btw flufil ne sam iskal te zasegna be :)
Nema problem da povtorq sushtoto v uchite mucka stiga si ot bs :)
inache ne sam iskal obidq vegetariancite prosto mi e interesno kak izdurja tqloto ko staa ? bez meso , qica….. mlqko…. ?!? KAK ?!?
Много е трудно на невежи хора да обясняваш каквото и да било! За това нямам намерение да ти се обяснявам! Само ще ти кажа, че един приятел (фитнес инструктор) е пълен вегетарианец и тренира още от времето, когато майка ти и баща ти не са те били запланували! Човека е жив и здрав и съм сигурен, че се чувства по-добре от повечето “хищници”!
За това, че не можело да си набавиш необходимите незаменими аминокиселини - ами личи си, че си нямаш и на идея за какво говориш!
За обидите дето ги сипеш - май като не разбираш от нещо, започваш да плюеш по него!
Аз лично съм оволактовегетарианец и не се оплаквам!
Яжте каквито лайна искате - не ме засяга - но не мисля, че и вас ви засяга това, което аз (и много други) съм предпочел да сложа на масата си! Ако случайно някой ден ви заинтересува наистина - ще вземете и ще прочетете повечко литература, а няма да злобеете срещу инакомислещите!
20.06.04
02:12
Сега ще кажа нещо дето може и да втрещи публиката. За неспортистите живеещи в екологично чиста среда 23 до 56 грама белтък са абсолютно достатъчни. Това са 100 - 200 гр зрял фасул. Колкото до ниската хранителна стойност на белтъка, това се преодолява със хранителни комбинации. Пример: зрял фасул с кафяв ориз!
:!: Малцина са баннатите от този форум! Искаме да си останат малко! :!:
4akajte malko.W u4ebnika mi go pi6e towa ne6to za wuprosnite nezamenimi aminokiselini taka 4e ne hokaite 4oweka.A wegitarianec znam e 4owek kojto ne qde ni6to ot giwotinski proizhod.Ot mnogoto karanici deto se izpisaha dosega ne rezbrah kak naistina se nabawqt tezi aminokiselini pri pologenie 4e gi nqma w rastitelnite produkti.PC_genuis siguren sum 4e twoq 4owek ne moje we4e da qde meso daje i da iska
Баба ви трънка не може да си набави незаменимите аминокиселини - ако ви интересува как става - ами ней много трудно, ама кат станете вегетарианци тогава ще разберете! Той Image вече каза, ама кой да чете - с разнообразие и комбинации се набавят ВСИЧКИ незаменими аминокиселини!
22.06.04
21:51
Вегетарианец знам е човек които не яде нищо от животински произход..............Бухахахахаххахахахахаха:))))))))))))))))))))))))!
Напоследък слушам изключително интелигентни и прозорливи изказвания от този сорт.....................вчера един приятел от залата ми вика-”Абе аз четох че щом си вегетарианец нямаш право да ядеш и млечни продукти,но можеш да ядеш яица”:)))))))))))))))))))))))))))!
Какъв СМЕХ падна..........абе хора ние не сме вегетарианци поради някакви задължения или пък лекарски предписания!Какво означава аз знам че не трябва или пък на вегетарианците им е забранено :shock: !?Имам чувството че напоследък е мода просто да асимилираш думи,без да се замисляш!Вие мислите ли въобще каква е идеята на един вегетарианец,защо тои е такъв,какъв е целият смисъл....имам чувството че не :cry: !Ако ти поне малко разбираш няма да казваш неща от този сорт,може да попиташ..но такива изказвания малко неловко удрят!
ae wie wsi4kite li ste tolkowa ozlobeni az poznawam edin wegetarianec ama ne e taka
PC_Genius kak taka s raznoobrazie , towa go pro4etoh iskah po obstoina informaciq
24.06.04
08:09
Озлобени :shock: е но комент аз озлобление не видях в предишният си пост!
getarianec moje da si , poradi nalagane ot roditeli , obshtestvo , poradi chul ne dochul nekoq luja che vegetariancite nema nachin da nadebeleqt , che shte jiveqt poveche , che e po hubavo , ot tupizam i glupost , moje te e gnus kam meso , riba ili dori mlechni produkti , moe i si nekoi izvraten sextant za koito e bogohulstvo da se qde meso.. e na takifa hora kato poslednite poznavam individi takiva jalki sa smeshni sa ujas .. deba ama bashta mu e ql meso , baba mu sushto pra baba mu pak e qla meso ..... mesoto mu e zadadeno v dnk to !
24.06.04
09:57
Дам наистина е вярно че може причините да са много............аз съм свикнал винаги да ги възприемам по начина заради които аз съм вегетарианец,така че се извинявам че винаги гледам от моралната позиция!Пък аз от индивидите които познавам(повечето месоядци)също намирам не малка част барнати там дет не требе....не съм сигурен ако се направи процентно съотношение на вегетарианци и месоядци кои ще е по жалък и смешен???
Абе то и на теб прародните(праисторическите хорица :shock: ) са се гризвали един друг така че може и на нас да ни е в днк-то да се хапваме един-друг............на мен ми е по близко да ям човешко месо,жалко че е незаконно и ще ме съдят :cry: !Вие що не пробвате та то е много по ценно по биологична стоиност,успехът ви в културизмът ще е много по голям!
Cruise продължаваш да се хвърляш върху въпроси които сме разисквали погледни тема-ВЕГЕТАРИАНЦИ тя е 2 странички има какво да научиш!
Пък сега ако земем да праим това което са правили нашите баби и дедовци............Бухахахха какви неща ми идват на ума,но наи малкото еволюцията ни ще спре!
24.06.04
11:10
Cruise,един път да съм съгласен с теб.за генетично предаваната информация си прав,просто някой човек не може само той да е ограничен,поколения преди него са били ограничени.
Ami 6tom wegetarianec ne e towa koeto sum kazal i nqkoj hora wednaga poburzaha da se izsmeqt ae daite opredelenie za wegetarianec
24.06.04
19:59
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=650 http://www.google.com/intl/bg/ -пишеш думичката и имаш определение+още много
дай(една от най употребяваните думи),защо ти не положиш “дадеш” малко усилие и да потърсиш?!(още повече пък и даваш квалификации)
ae ...... prav si za choveshkoto meso :) Zavisi obache ot choveka tuka v burgas da ima nai mnogo 5 mujki individa koit da moga da si hapna t.e bez da sa na himiq i da ni sa mazni tolubi shtot povecheto sa nekfi mazni ne sam navit da qm meso koeto e s 50 % podkojna maznina a ti ? :)
Inache kofti chi e nezakonno :) Inache dosta apetitno zvuchi ..... Ronnie kolman na grilllllllll :))))) A arnold oshte po vkusno mi zvuchi makar chi toi vechi durtichak i shi e jilav :)
Otnosno tfa koi kfo e ql rodninite mu ne znam za 5 pokoleniq nishto pochti ne se promenq mnogo trudno ...... kato gledam kolko sa se promenili horata za 1000 godini ? kolko ? malko po malko kosmi ? malko po finni dvijeniq ? po nejna koja ? I to ne na vsichki ima takiva kosmati maimuni det ne e istina dori i jeni :)
25.06.04
22:54
Аве хора немога да ви разбера ! За какво така се изпокарахте. Помислтете само, всички сме обединени от една идея а именно културизма и за това сме в този форум ! Някои хора са вегетарианци - ми хубаво лошо няма, други си хапват и месо - ми пак хубаво. Всеки прави това което му е най-прятно и което го кара да се чувства добре все пак в свободна страна живеем ! Аз ям всичко, стремя се така да съчетавам нещата, че хем да са полезни, хем да се чувствам добре. В никакъв случай не бих упрекнал някой, че ядял това или онова. Всеки си има право на избор и вкус ! Неможе всички хора да са еднакви с еднакви предпочитания ! Точно за това всеки човек е уникален ! А сега забравете караниците за да си бъдем полезни един на друг :wink:
25.06.04
23:57
Хаха надали някои не го иска!Въпросът е че когато се подхожда по такъв начин наи нормалното е да опонираш.Представи си да се раздават такива реплики и ние да си мълчим...........ще стане прецедент!Някои хора трябва да разберат как трябва да се държат на определени места и с определени хора.Имаше явен повод за конфронтация и трябва да се вземат поуки!Все пак не смятам че темата е кои знае колко “агресивна” има доста по агресивни теми във форума където наистина се караме за глупости :wink: .
Според мен с пича се разбрахме.
26.06.04
00:33
E след като някой или група от хора са били обидени е логично те да се защитят, но мисълта ми беше конкретно за това, че такива обиди в последствие прерастнали в конфликти трябва да се избягват. Няма смисъл от караници все пак всички сме хора, а това че на някой му е прятно и му харесва да яде нещо различно от другите си е право на личен избор ! Ето това е бе хора, две думи които всеки трябва да разбере най-накрая - ЛИЧЕН ИЗБОР ! Мен лично много ме дразни когато някой започне да ми филосовства за това какво обичм, какво не, та дори какво да ям и как да тренирам :x Ноооооо стига съм бъбрил че нещо се поовлякох :)
Да не взема и аз да засегна някой без да искам :) Хайде успех в начинанията :wink:
26.06.04
00:40
Естествено че няма смисъл от караници.............мисля че вече сме във възраст в която го знаем :wink: !Тук не става дума за това че някои е или не е вегетарианец,тука става дума за обида и едно много ГРОЗНО отношение и невежество!Моля те прочети всички постове по тази тема и ще си говорим!С Флуфил и PC_genius не сме тръгнали да даваме акъл или да пречим на личният избор на някои!Независимо за каква тема става дума аз ще реагирам по същият начин,защото е СМЕШНО да се пускат такива постове!
26.06.04
02:24
Да ве човек прочетох ги споко :) Кой беше казал правете любов не война :) леле чакай че сега взе да ме избива на романтика :) Викам стига по темата, че така може да продължи още цифра време. По добре да се обсъждат по полезни неща :)
аре от мен PEACE че вече заспивам
flufil ako si abelqzul kirilicata ne mi raboti (predin6nite mi postowe sa na kirilica , no ot iswestno wreme kakto wijda6 pi6a na latinica)
26.06.04
12:13
някъде да съм я споменал?!?
ami predpo4itam otgowora da e na bulgarski(ne pretendiram 4e razbiram mnogo angliiski).Ina4e znam kak da si izkaram to4no opredelenieto w google define i dumata i izkarwa opredelenieto.Ae stiga sme pulnili foruma s gluposti.Wse pak az iskah da polu4a samo opredelenie i nakraq izlqzoh winowen po dumite wi ama aide
P.S nikoj ne sum oka4estwqwal
02.07.04
00:48
Cruise, за да приключим спора :) ще ти предложа да се поровиш малко в мрежата за литературана тема “Оцеляване в екстремни условия”. Там ще откриеш, неща дето ги няма във сайтовете за модерен ББ. В сайтовете за “Ултра сайънс”, ще разбереш, че “протеина” е нещо все още неизучено и колкото повече се ровиш все по-объркан ще ставаш...
Ако ти се яде месо иди и си го хвани сам, разкъсай го със зъбите си и го ръфай! Стигнеме ли на ниво да си го печеш, значи има мисъл в действията! А там където иам мислене се намесват не инстинктите, а науката. Тя е намерила белтъци с органолептична стойност по-висока от този на месото. Пример: белтъка на люцерна! Ако искаш ще си “го” мерим с таблици, искаш ли? Ако не искаш приеми, че такова животно - билдър вегетарианец има и ще има по-много причини. Защо да съм билдър вегетарианец? Защото искам да съм здрав и жизнен докато умра! Чувал ли си за акумулация на токсични вещества нагоре по хранителната верига? Ами защо лъвовете не ядат хиени? Това за домашно!
Първо ацки мн се извинявам на модераторите за офтопика
,но Cruise ли кав си ти ще напишеш ли поне едно мнение на кирилица? защото всичките ти мнения до ся са само на латиница.
+тва пускаш някви тъпи теми който ги заключват постоянно (за спермата за дупетата ) само глупости.
И нз на голяма работа ли са прайш ама май забраи кат та биха на Богориди до музея :wink: как викаше и всички ти са смяха такаче внимаваи и с убидите в форума.