23.09.13
23:35
Здрасти. Днес започнах да пия Alcar + Fyre + Ala + Витамини от А - Z.
Сутрешната доза беше 2 гр alcar + 1 капсула Fyre
Преди трен - 3 гр Alcar + 2 капсули Fyre + 1 хапче Ala + Витаминче и нещо в залата ми премаля и ми стана лошо. Според вас от какво може да е ?
Искам също така да подчертая, че не бях ходил на зала 1 седмица понеже бях много болен ( всъщност все още съм малко ).
Също така днес не приех достатъчно течности и имам хрема и донякъде не дишах много правилно.
24.09.13
03:21
От Ала-та. Може донякъде и от витамините ако в тях има хром. В спойно състояние може и да не я усетиш, но внимавай много с нея ако я взимаш преди тренировка. Особено ако не си подложил с бавни въглехидрати. Тя омита глюкозата от кръвта ти, мускулите в този момент също смучат като смоци и за мозъка не остава нищо. Без да се усетиш изпадаш в много гадна хипогликемия. На мен ми се е случвало 2 пъти с тази на Примафорс, че беше и в комбинация с хром пиколинат на Сайтек. Първия път се чудех кво става понеже никога дотогава съм нямал такава случка. Тръгва уж като леко премаляване. Казваш си, ще спра за малко да почина докато мине. Обаче за твоя изненада въпреки че си спрял с тежестите нищо не минава, а се усилва. Сядаш - не минава. Ръцете ти и пръстите ти почват да изтръпват все едно ги бодат иглички. Лягаш на леглото - пак не минава. Все повече ти премалява, пребледняваш, дишаш тежко, почва да ти угасва чак и зрението. Абе направо работата си отива към пълна загуба на съзнание ако не и по-лошо. Мен тогава ме спаси, че в трескавото мислене какво се случва бързо направих анализ на добавките, които съм приел и се сетих че ала-та я дават да понижава кръвната захар и че най-вероятно съм изпаднал в хипогликемия, а и беше на гладно тренировката, което окончателно завърши картинката. Едвам се добрах до едно бурканче с мед. Изгълтах две-три лъжици и за има-няма 15 секунди светнах отново. Не съм мислил, че чак с такава скорост влизат тези въглехидрати в кръвта. След минута нямаше и следа от хипогликемията. Втория път ме спасиха две филийки ръжен хляб.
Мнението беше редактирано от Герган Петков на 24.09.13 09:21.
24.09.13
08:35
Модерация: Мнение без връзка с темата.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 24.09.13 12:29.
Здрасти. :) Сигурен съм, че не е от кръвното защото преди това съм вдигал и знам какво е.
2 часа преди зала бях изял половин сандвич от subway и имам изпито 1 лате.
Значи какво ще ми предложите вие да пия Ala-та сутрин или преди трен. или въобще да не я пия :D
Преди 30 мин взех сутрешната доза без Ala и за сега всичко е наред. Тази вечер ще направя и тренировката без Ала и ще видя как ще се чувствам. :)
Мнението беше редактирано от Angellowe на 24.09.13 12:27.
24.09.13
13:12
Мисля че ще е най-удачно да я приемаш със следтренировъчното си хранене, в което освен съответните белтъчини и мазнини задължително да има и поне 50 грама чист въглехидрат. По възможност бавен или среден.
Мнението беше редактирано от Герган Петков на 24.09.13 13:13.
24.09.13
19:41
Извинявам се, малко извън темата! Имам въпрос, защо след като пиеш добавки за чистене на мазнини ядеш Събуей, и пиеш лате?
Мнението беше редактирано от summertime на 24.09.13 19:41.
Мисля, че проблемът е от Ala-та днес минах без нея и нямах никакви проблеми. Утре ще я пия с храненето след тренировка и ще видя какъв ще е резултатът.
Summertime : Няма проблем няма за какво да се извиняваш. :) Работата ми е свързана с много вървене и понякога се случва така, че наистина нямам време за друга храна освен бързата ( което не ме оправдава )... Знам, че по големи ла*на от нея няма, но когато наистина няма начин опирам и до нея... :( , Като цяло това се случва макс. 1 ден в седмицата, а що се отнася до латето... това вече си е изгъзица :D
25.09.13
09:17
Ами верно не ти е оправдание! Винаги може да замениш сандвича, с нещо по-хранително. Дет се вика, влез в първия магазин и си купи кисело мляко, по-добре ще бъде, отколкото да тъпчеш боклуци. Принципно привикването към съобразяване с храната, е винаги много трудно, защото става въпрос за вредни навици затвърждавани с години. То е и по-голямата победа реално, а не свалянето на n-на брой кила. Защото кила се свалят, и се качват, но ако имаш изграден механизъм да се усещаш, тогава тая динамика ще бъде по-малка. Що се отнася до латето, вероятно употребяваш кафе! Надявам се знаеш, че това не е препоръчително при прием на термогени, които бъкат от кофеин и тем подобни. Моя приятелка имаше подобен проблем, пиеше Термонекс и по пет кафета на ден, и се чудеше защо и прилошава, вместо да прочете упътването за употреба. Аз лично от Хрома нямам проблем, както са писали по-горе. Взех да го пия че тук се прехласваха по него, но честно казано ефект никакъв не видях! Така че, внимавай какво пиеш и ядеш, особено в комбинация с термогени, и не се вкарвай във филми.