21.09.13
13:33
Кой говореше, че Джей е свършил ..... И то при положение, че имаше контузия .... Не ми се мисли ако го дава на пълна мощност какво ще изкара догодина ....
Снимките често лъжат, ама ми се струва, че краката и ръцете са му една по-малки. Иначе е доста нацепеп, а трапеца му е направо крейзи ... Раменета също ми се виждат много луди.
Ето малко снимки и от мене:
Ето и 1 скорошна от Кай. Изглежда фантастично, side Chest-a май му е 1 от най-силните пози:
Ей го и Фил 4 weeks:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zc5pzmQZQRg#t=122
Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 23.09.13 17:03.
23.09.13
03:26
Side chest е това на Кай между другото.
...Бах като се гледам изглеждам малък,а си мислех че съм едър,още работа имам значи докато ги стигна.
Мнението беше редактирано от lordinario на 23.09.13 03:27.
23.09.13
17:09
Да объркал съм ги. Трицепсчесто е зад гърба. :Д
Някой с ресент пикчета ?
23.09.13
21:02
не ми се хой ся да се снимам
Дали не избухна батко ви Джей ?
Точно това влизах да напиша... Джей отново е в топ-форма!!! Направо не мога да повярвам.
24.09.13
15:04
Джей е абсолютно нереален .... Не мога да повярвам, че е в такава форма. На тия години и с толкова тежка контузия се връща в страхотна форма.
Единственото ми притеснение е в какво състояние му е гърба и ми се струва, че е загубил размер в краката, а май и в ръцете. Трапеца му обаче е от друга планета.
Очаква ни страхотно шоу и нямам търпение просто.
Сега ще ме оплюете, но просто трябва да сме реалисти. Ръцете му са по-малки, краката му са по-малки. Ще изглежда малък до Рами, дано застане до Кай и Фил. Гърбът му е асиметричен ( има снимки на bodybuilding.com ), дясната ръка е по-голяма от лявата. Няма шанс. В момента бяха пуснати доста слухове, че Фил е прекалил със синтола тази година, защото ръцете му наистина вече приличат на комикс герой, но просто когато го помпат, определено хората разбират от симетрия и гледат цялата картинка да пасне. Няма шанс Джей да бие Фил, просто е по-малък от 2010. Освен, разбира се, ако някой от спонсорите не поиска Джей да спечели. Рони Колман написа, че Shawn Rhoden е 10 килограма мускули тази година отгоре.
Реалистично, ако Фил не се прецака сам, няма кой да го бие. Отделно, че е идеален за спонсорите да бъде лицето на бодибилдинга и тази година. Няма скандали, не се изложи нито веднъж, семеен е, започна да развива благотворителна дейност покрай Arnold Classic. Seems like the right guy to put on a magazine cover.
24.09.13
19:25
Тук бихме те оплюли ако си хвърляш жълтъците в коша... ама ся за някви Хамериканци.... даже ще помагме... давайте да плюем Джей!!!... според мен зима химия и има тъпа прическа... УУУУУУУУУУУУУ !!! давайте вие! :D
Фил ще е пак, няма начин.
Абе Джей какво му се кефите? Никаква сепарация в горната част...
Аз все си мислех, че ще се изложа като кажа, че ако застане до Рами или Фил ще е като ученичка:)
Още на първите излизания, ако го наредят до тях...замина.
Евала за завръщането, но с това което има май няма да влезе и в тройката.
24.09.13
21:29
Те така през цялата му кариера са говорили на Джей ... Той това най-много го обича.
Снимките лъжат и то много, а това, че едната му ръка била по-голяма ми е много чудно как го разбрахте от тия снимки ???
Аз смятам, че Фил ще спечели, но Джей е толкова голям, колкото е бил и в предните Олимпии .... Той сам го каза това.
Пакета му е почти същият като от 2010. Пак ще го кажа, снимките много лъжат, така че нека изчакаме и видим какво ще стане. Има още малко време, има още работа и накрая да се види кой как е с “боята” и как са се деплийтнали.
Джей е 1 от най-широките културисти, така че по-скоро Фил трябва да се притеснява от това, а не Джей. Фил също има слабости и те не са една или две. Рамито и той отстъпва с много от Джей на ширина.
Заключения не искам да си правя, но формата на Джей е страхотна, след като вземем предвид тежката контузия и годините.
Надявам се също така това да не му е последното участие на Олимпия и го видя догодина, с абсолютно 100% подготовка и ако върви добре, може и тогава да се бори за призовите места.
Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 24.09.13 21:32.
В бодибилдинг.ком има готини клипчета за Джей, НО много ме ядоса неговото твърдение, че е най-великия културист ! СМЕШНО Е !!! Има силна подкрепа от сайта и определено с тази форма ще е в топ 3. Шон щом е качил 10кг мускулна маса според мен може да му изиграе кофти номер.
Той, че е огромен, огромен е. Вингаи е бил. Обаче квото и да говорим Джей има отвратителен ген. типичен ендоморф отвсякъеде - мега грубата физика в горната част на тялото. Само едни буци - ръцете все едно, че нямат релеф. Просто самите мускули са му такива.
25.09.13
09:06
Я дай да го видим това клипче в което твърди, че е най-великият.
http://www.bodybuilding.com/fun/living-large-jay-cutlers-8-week-mass-building-trainer.html
4 са по 15тина минутки прегледай ги не са лоши
25.09.13
09:45
http://www.bodybuilding.com/fun/living-large-jay-cutlers-8-week-mass-building-trainer.html
4 са по 15тина минутки прегледай ги не са лоши
Мерси за виодеотата.
http://www.flexonline.com/general-news/big-ramy-turns-29-years-old-today
Мнението беше редактирано от tomboxer на 25.09.13 11:37.
http://www.flexonline.com/general-news/big-ramy-turns-29-years-old-today
Яко дроп серии.
Интересно тренира.
25.09.13
21:03
Ще го видим бре :)) Дано се намести в топ10 ...
Денис Джеймс като го знаем как е в оффсизън и после на сцената е двойно по-малък..
25.09.13
21:15
http://streaming.bodybuilding.com/2013-olympia-webcast/ От тук може да го гледате онлайн. Само да ви питам при вас изчезна ли брояча, до сега имах обратен брояч, сега ми седи само черен екран.
Понеже ми е скучно поздравявам всички фенки на културистите със следния клип (inlove) (party)
26.09.13
00:57
колко фалшива и изкуствена работа е станало тва про билдърството, някакви изкуствени мускули,супер много наркотици,синтол в мускулите,супер смешни тренировки , дето дори да ги гледам не представляват за мен интерес, камоли да ми доставят удоволствие, па камоли да ги правя аз....с някакви десетки треньори,партньори,хора дето те насърчават и т.н.и ти просто като робот пиеш хапчета,изпълняваш до последното повторение каквото ти кажат,позираш както ти кажат и т.н. само името ти да се знае и да ходиш като горила,бахти тъпотията.
26.09.13
14:39
Аре малко да съживим темата с няколко забавни пика:
Джей с тая блузка изглежда като нормален човек *баси :Д.
Just Bring it Jay !!!
Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 26.09.13 14:51.
26.09.13
15:34
Кътлър се явява с ясната идея да промотира новата си марка добавки,дори Господ неможе да му помогне да победи,най-много да го добутат в тройката,което също ми се гледа съмнително.Като размер е свалил много и с тия контузии .....никакъв шанс.
Рами е нереално огромно животно.
26.09.13
15:40
100% ще го бутат и то с бастун даже ...
2009 е бил 250-255 паунда, сега е 255, какво толкова ще да е свалил ? Не си правете заключения от снимки, защото много лъжат.
Джей е в добра форма, не знам дали ще има шанс за титлата, но със сигурност има шанс за 3-ката.
На тая снимка изглежда, че Рамито не е много по-голям от Джей, а уж е 290, че даже и за 300 паунда се изписа ...
Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 26.09.13 15:42.
26.09.13
16:23
колко фалшива и изкуствена работа е станало тва про билдърството, някакви изкуствени мускули,супер много наркотици,синтол в мускулите,супер смешни тренировки , дето дори да ги гледам не представляват за мен интерес, камоли да ми доставят удоволствие, па камоли да ги правя аз....с някакви десетки треньори,партньори,хора дето те насърчават и т.н.и ти просто като робот пиеш хапчета,изпълняваш до последното повторение каквото ти кажат,позираш както ти кажат и т.н. само името ти да се знае и да ходиш като горила,бахти тъпотията.
Eдин път да напишеш нещо смислено,Лординов.
Ебаси нереалните смешници,дано по-бързо залезе тая помия културизма,но за жалост няма изгледи за това....
26.09.13
16:30
Ебаси нереалните смешници,дано по-бързо залезе тая помия културизма,но за жалост няма изгледи за това....
еее,ти къде ме прати бе,не си питал,не си получил смислен отговор :) бъзици бол иначе
26.09.13
16:31
100% ще го бутат и то с бастун даже ...
2009 е бил 250-255 паунда, сега е 255, какво толкова ще да е свалил ? Не си правете заключения от снимки, защото много лъжат.
Джей е в добра форма, не знам дали ще има шанс за титлата, но със сигурност има шанс за 3-ката.
На тая снимка изглежда, че Рамито не е много по-голям от Джей, а уж е 290, че даже и за 300 паунда се изписа ...
краката на рамито му дават 15% повече тегло,от колкото изглежда ако го гледа в горната част.
26.09.13
17:05
И аз така се надявам за футбола,ама също няма изгледи.Където се въртят големите пари няма залези :)
26.09.13
17:06
подкрепа за футбола с 2 ръце и 2 крака
26.09.13
20:52
В колко часа почва олимпиярта?
27.09.13
09:56
Днес трябва да е, ама наистина от колко са големите ?
27.09.13
10:00
По спомени големите са до 9 9 и нещо сутринта като почват не знам от кога сигурно към 8 някъде .но това е утре,а не днес.
27.09.13
10:44
Е нали уж Петък и Събота са?
27.09.13
10:48
Не знам,виж тук http://streaming.bodybuilding.com/2013-olympia-webcast/ Принципно почва в 5 сутринта бикини жени физикю ала-бала..И после са големите.