Don`t dream, make it real!

Темата е заключена.

20.09.13
17:43

Здравейте! От дълго време чета сайта и дневниците на момичетата и най-после реших и аз да си направя. На кратко за мен- на 22 години съм, студентка последна година. 3 пъти в седмицата играя баскетбол с приятели на цяло игрище. През другите дни или ходя сутрин да тичам в парка(докато времето ще го позволява) или вкъщи имам въже и дъмбели и правя някакви упражнения. На този етап нямам възможност да посещавам фитнес зала. В дневника ще описвам храненето и импровизираните ми тренировки, като молбата ми към вас е да показвате къде греша в храненето ми, какво да променя, за да постигна правилните резултати, а именно поизчистване на подкожни мазнини, които в момента са около 17 %. Искам да изкарам преса( тя в момента е леко загатната, но трябва да се свалят още мазнини), но знам че става трудно със строг режим на хранене. Мисля да спазвам НВД, но с течение на времето се надявам да изгладя храненето с ваша помощ.  Хапвам си всичко, като се стремя към здравословен начин на живот, но понякога залитам към сладкото! От утре започвам да описвам :))))

20.09.13
20:32

Според вас кое е по-добре НВД или въглехидратна ротация? Като КБ ми е ~1900 калории, а ОКБ да ми е 1500.

WA

20.09.13
20:52

НВД не е добър вариант ако тренираш с кардио, а ти имаш дни в които цъкаш баскет, за това бих ти препоръчал въглехидратна ротация, с която да въртиш въглехидратите по такъв начин, че в дните в които ти трябва енергия за баскета, да си с повече въглехидрати, а в дните с тренировки вкъщни с гири и т.н да си на НВД. Ако имаш малко за чистене, избягвай сладкото и наблягай на белтъците. :) надявам се да съм помогнал. Къде играеш басекет, иначе :)

20.09.13
20:58

Мерси, Владо. И на мен ротацията ми звучи по-добре :) Баскетче играем за удоволствие във физкултурния салон на едно училище.

21.09.13
09:38

Здравейте! Сутринта на гладно скачах 10 минути на въже, което заедно с разходките, които ще направя днес ще са движението ми. Започвам да описвам и храната, защото искам да я следя и да я доизглаждам.
1) Овесена каша( 33 грама овесени ядки, 5 грама чиа, мака, ленено и конопено семе и канела. Варени за 2-3 минути) това мисля да ми е всеки ден закуската + 3 бразилски ореха
2)ябълка и банан
3) фреш магданоз, морков и целина
4) гръцка салата
5) патладжан на грилов тиган с зелен боб на фурна и гуакамоле+ телешка саздърма ~ 70 грама

добавки: спирулина, хлорела

Мнението беше редактирано от Do`it на 21.09.13 19:53.

22.09.13
17:24

За днес отчета е следния:
Бягане в парка 5 км
Храната:
1) Овесена каша( 30 грама овесени ядки, вода, чиа, мака, ленено и конопено семе, годжи бери и канела)
2) ~100 грама кашкавал
3) към 70 грама котидж сирене и някъде още толкова краве сирене
4) 100 грама бразилски орех
5) зелен боб+ патладжанче на фурна

добавки: спирулина, хлорела

Мнението беше редактирано от Do`it на 22.09.13 17:26.

23.09.13
14:39

Днес движението ще е баскетбол
Храната:
1)Банан
2)Ябълка
3)100 бразилски орех
4) към 250 грама фурми и червена боровинка без да са ръсени със захар
5)100 грама шунка

добавки:спирулина, хлорела

Мнението беше редактирано от Do`it на 23.09.13 14:39.

24.09.13
19:51

отчетът за днес:
Движение само разходки
Храна:
1) 3 яйца със спанак
2) 100 грама шунка
3) 50 грама орех+бадем сурови
4) малко суров карфиол с 200 грама телешка печена наденица
5) зелен боб на фурна
6)150 грама котидж сирене

Мнението беше редактирано от Do`it на 24.09.13 20:38.

25.09.13
20:51

Днес:
Движение баскетбол
Храна:
черен домашен хляб с масло и шарена сол, чиа, мака, ленено, конопено семе, годжи бери( всеки ден ям), кашкавал малко, фурми 8, ябълка, банан, спанак с 3 белтъка и зелен боб печен
Добавки: хлорела, спирулина

26.09.13
09:14

Сутрин съм много гладна и почти винаги изяждам към приблизително 1000 калории( повече от половината за деня), но след това на обяд хапвам нещо малко и вечеря салата или пак нещо малко, като не превишавам калориите си. Това проблем ли е?

26.09.13
18:10

За днес:
Движение: има едни 8 минутни филмчета с упражнения за корем за напреднали+ ренегатско гребане, планкове, abs wheel, 20 бърпита
Храна:
~80 грама сусамов тахан, към 100 грама кашкавал и сирене общо, 100 грама шунка, 100 грама пилешко филе,  риба тон в собствен сос 120 грама, зелен боб и карфиол на фурна, мака, чиа, ленено семе, конопено семе и годжи бери

добавки:хлорела, спирулина, дейли витс на нау

Мнението беше редактирано от Do`it на 26.09.13 18:38.

27.09.13
17:40

Храна:
1) 30 грама сурови семки и бадеми, мака, чиа, ленено и конопено семе, годжи бери
2)150 грама шунка
3)Ябълка средна
4) салата зеле моркови и 200 грама дробчета с лук
5) бамя, карфиол и патладжан + пилешко филе на скара

Мнението беше редактирано от Do`it на 27.09.13 17:41.

09.01.15
08:42

Ще помоля модератор да изтрие дневника ми, за да мога да започна нов на чисто .
Благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1