20.09.05
16:57
Имам един въпрос относно Пчелния мед... добре ли да хапвам или примерно да го смесвам с протеини или нещо от сорта или просто да взимам по лажица на ден ..? :D
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 15:00.
[quote author=“m0m0”]Имам един въпрос относно Пчелния мед... добре ли да хапвам или примерно да го смесвам с протеини или нещо от сорта или просто да взимам по лажица на ден ..? :D
След трен с креатин е добра идея
мисля че е супер по вс време да ядеш мед защото са бързи и прости въглехидрати и е най добре то4но преди тренировка да ти даде малко сила
иначе аз вс ден ям общо взето по 100-120г :roll:
21.09.05
09:51
[quote author=“ILIA”]мисля че е супер по вс време да ядеш мед защото са бързи и прости въглехидрати и е най добре то4но преди тренировка да ти даде малко сила
Не е така. Виж линка.
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=57379&highlight=#57379
[quote author=”Владимир”][quote author=“ILIA”]мисля че е супер по вс време да ядеш мед защото са бързи и прости въглехидрати и е най добре то4но преди тренировка да ти даде малко сила
Не е така. Виж линка.
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=57379&highlight=#57379
мммай си прав, най добре май си е бавни 1-2 часа преди тренировка,
но съм чул че след тренировка не е добре да се ядат бързи въглехидрати щото, въпреки че те възстановяват малко - те ти намаляват отделянето хормона на разтежа
било добре да се ядат храни богати на протеини за да нахранели мускула !?!# и чак след това да се хапне нещо за попълване на гликогенните депа
23.09.05
22:41
[quote author=“ILIA”]
било добре да се ядат храни богати на протеини за да нахранели мускула !?!# и чак след това да се хапне нещо за попълване на гликогенните депа
да, ама тогава организма ти разгражда протеина на глюкоза за да попълни енергийните си нужди, те са първата дупка на кавала :P
[quote author=“der_meister”][quote author=“ILIA”]
да, ама тогава организма ти разгражда протеина на глюкоза за да попълни енергийните си нужди, те са първата дупка на кавала :P
демек? не разбрах как разгражда протеина “на глюкозата” :roll:
23.09.05
23:28
Вместо да го разгради до аминокиселини, които да отидат по мускулите го използва за енергия. Как е въпрос с безполезен отговор. :D