26.09.13
19:42
Шейкът се прави с 1 банан,100 гр обезмаслена извара,100 мл обезмаслено прясно мляко,1 л. мед,всичко това се пасира ,аз го пия след тренировка,засища много и е страхотно на вкус!
26.09.13
22:00
Аз си правя нещо подобно, но млякото е към 400 мл, изварата е малко по-малко, но в добавка слагам към 50 гр овесени ядки и лъжица инстантно кафе. Съгласен съм, че засища доста.
Мнението беше редактирано от Камен Илиев на 26.09.13 22:09.
26.09.13
22:24
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.09.13 10:39.
27.09.13
00:30
Какъв е този мистериозен червенеещ цвят? Като го видях се сетих за нещо подобно, да не кажа същото, само че към всичко това добавих малини ии беше страхотно освежаващо и енергично! Идеално е за по време и след тренировка.. мен лично ме изпълва с много повече енергия и сила отколкото каквито и да са протеинови пудри и т.н.. Залагам на естественото!
казано от Владо на 27.09.13, 00:30:
Какъв е този мистериозен червенеещ цвят? Като го видях се сетих за нещо подобно, да не кажа същото, само че към всичко това добавих малини ии беше страхотно освежаващо и енергично! Идеално е за по време и след тренировка.. мен лично ме изпълва с много повече енергия и сила отколкото каквито и да са протеинови пудри и т.н.. Залагам на естественото!
Снимката е примерна и е явно,че това е доза протеин с вкус на ягода или някой червен плод.
29.09.13
13:26
Пил съм какви ли не помии с извара, а това изглежда даже да е вкусно. Обаче аз бих го нарекъл по-скоро въглехидратен, а не протеинов шейк или още по-добре домашен гейнър. Би била полезна рецепта във всяка тема от сорта на “какъв гейнър да си зема, та да стана мега як”.