Хранителен режим за беден студент в Англия

26.09.13
22:09

Първия път като заминах изгубих всякаква форма и килограми въпреки че уж се храних и тренирах.Върнах се в България 55 килограма  и за два месеца яки тренировки и ядене си върнах формата.Сега ми предстои 2-ро заминаване и не искам да се повтаря същото.Някой може ли да ми препоръча хранителен режим който мога да спазвам в Англия и да не ми излезе прекалено скъпо.Целта ми е покачване на маса/сила.

Ако не замазняваш бързо наблегни да въглехидрата... най-евтин е :D ( ориз, картофи, овес ) + яйца и месо в границите на възможностите ти и по 100 гр ядки най-много на ден :)

Мнението беше редактирано от Янислав Вълков на 27.09.13 00:12.

27.09.13
09:04

Не виждам да има проблем в храната там. кисело мляко 500г - 0,45 паунда, 15 яйца - 1,34 паунда, първокласна шунка от свинско месо - 0,9 паунда/100г, прясно мляко - 3,4 литра за 1,82 паунда, овесени ядки 1кг - 1,2 - 1,7 паунда, свински пържоли 1кг - 6 паунда, свинска кайма 1кг - 4,70 П, замразени пилешки гърди без кожа и кост 1кг - 3 паунда, 2кг ориз - 3 паунда. Това са цени от преди по-малко от месец. Като сравниш с цените в родната държава и стандарта тук, те кара да се замислиш за много неща.Като имаш предвид,че на час работа ще вземаш по минимум 6,24 паунда, ти остава само да се молиш да има работа на мястото, където отиваш. Останалото зависи от теб - воля за хранене и тренировки да има. Успех!

04.10.13
02:42

казано от Камен Илиев на 27.09.13, 09:04:

Не виждам да има проблем в храната там. кисело мляко 500г - 0,45 паунда, 15 яйца - 1,34 паунда, първокласна шунка от свинско месо - 0,9 паунда/100г, прясно мляко - 3,4 литра за 1,82 паунда, овесени ядки 1кг - 1,2 - 1,7 паунда, свински пържоли 1кг - 6 паунда, свинска кайма 1кг - 4,70 П, замразени пилешки гърди без кожа и кост 1кг - 3 паунда, 2кг ориз - 3 паунда. Това са цени от преди по-малко от месец. Като сравниш с цените в родната държава и стандарта тук, те кара да се замислиш за много неща.Като имаш предвид,че на час работа ще вземаш по минимум 6,24 паунда, ти остава само да се молиш да има работа на мястото, където отиваш. Останалото зависи от теб - воля за хранене и тренировки да има. Успех!

Тези цени в кой магазин са,защото в ASDA примерно ми излиза малко по скъпо :D Иначе мерси за коментара,направих си режима,намерих фитнес,остава само да видим след 2-3 месеца как ще съм :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1