Начало..СТАРТ! (1)

Темата е заключена.

24.09.13
23:13

Автобиография накратко: Аз съм момиче с трагични характеристики на тялото.На 16 септември започнах университет в УНСС София, въпреки че бях доста слаба ученичка, не знам как влязох там... общо взето при мен всичко става насила. Опитвам се да спазвам някакви режими/диети/спорт и тн., вече от две години, но това не ми се отдава и тъжното е, че едно време тренирах всякакви видове спортове и за ваша изненада бях изключително добра във всичко, но после не знам какво се случи.
Обужавам ПЪРЖЕНИ КАРТОФИ, мога да карам само на тях цял живот без проблем и без никакви други храни, може би това ме е довело на тези критични килограми.

Характеристики
Години: 19
Килограми: 90
Ръст: 1,74

Както се вижда от моите “характеристики”, положението е трагично.. а аз лично съм доста чаровно дете (вече жена) със самочувствие, което за жалост е без покритие поради дебелината ми и искам да променя това.. началото беше днес.
Днес е вторник, 24.09.2013г.

Закуска: Две твърдо сварени яйца.
Преди тренировка: Грейпфрут и Л-карнитин (две капачици, течен)
Обяд: Пилешко бутче със зелева салата.
Вечеря: Зелева салата с доматки.

Тренировката ми беше скромна: 30 минути кардио на колелото вкъщи.

Сега е 23:07 и мисля да си лягам, защото пак ще отворя хладилника и ще намеря нещо за хапване, а в толкова часа НЕ Е полезно да се хапва както на мен ми се иска.
Лека на всички, утре съм на лекции от 7:15 и ставането ми е трудно.

Здравей и честит дневник! Правиш една от основните грешки на повечето жени, които искат да отслабнат - мислиш си, че като гладуваш, това ще стане - грешиш. Колкото по-малко калории от необходимите даваш на организма си, толкова повече мазнини складираш в тялото си. Да - при всички случаи кантара ти ще покаже килограми надолу, но какво ще стане после ? Ти ще свалиш главно мускули и активно тегло, а не мазнина, тази мазнина ще си остане, кожата ти ще се отпусне и гледката ще бъде по-лоша, отколкото е в момента. Така че един съвет от мен - храни се НОРМАЛНО, не гладувай. Просто се насочи към някакъв режим, който да ползваш и спортувай.

П.С и това, че не можеш да ядеш нищо в момента, не е точно така :) Можеш - малко извара или яйце, малко ядки. Нормално да си гладна - вечерята ти,ако може да я наречем изобщо вечеря, е просто нищожно количество..

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 24.09.13 23:52.

25.09.13
18:09

казано от Taigar на 24.09.13, 23:13:

Автобиография накратко: Аз съм момиче с трагични характеристики на тялото.На 16 септември започнах университет в УНСС София, въпреки че бях доста слаба ученичка, не знам как влязох там... общо взето при мен всичко става насила. Опитвам се да спазвам някакви режими/диети/спорт и тн., вече от две години, но това не ми се отдава и тъжното е, че едно време тренирах всякакви видове спортове и за ваша изненада бях изключително добра във всичко, но после не знам какво се случи.
Обужавам ПЪРЖЕНИ КАРТОФИ, мога да карам само на тях цял живот без проблем и без никакви други храни, може би това ме е довело на тези критични килограми.

Характеристики
Години: 19
Килограми: 90
Ръст: 1,74

Както се вижда от моите “характеристики”, положението е трагично.. а аз лично съм доста чаровно дете (вече жена) със самочувствие, което за жалост е без покритие поради дебелината ми и искам да променя това.. началото беше днес.
Днес е вторник, 24.09.2013г.

Закуска: Две твърдо сварени яйца.
Преди тренировка: Грейпфрут и Л-карнитин (две капачици, течен)
Обяд: Пилешко бутче със зелева салата.
Вечеря: Зелева салата с доматки.

Тренировката ми беше скромна: 30 минути кардио на колелото вкъщи.

Сега е 23:07 и мисля да си лягам, защото пак ще отворя хладилника и ще намеря нещо за хапване, а в толкова часа НЕ Е полезно да се хапва както на мен ми се иска.
Лека на всички, утре съм на лекции от 7:15 и ставането ми е трудно.

pls be troll

25.09.13
18:18

in after strong unawared troll

27.09.13
11:55

казано от m373x на 25.09.13, 18:09:

pls be troll

И аз се надявам за същото.

Ако искаш трайно да подобриш фигурата си, то промени начина си на живот.

Адриана ти даде добър съвет, следвай го. Глада не те прави слаба.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1