22.10.05
16:51
зех си този геинер....някои да ми каже какъв ефект е постигнал с него , понеже ми казаха че е сравнително добър...и ако може да ми кажете по колко гр да пия и кога - тренирам 3 пъти в седмицата и съм 65 килограма..а относно декстрозата - днеска влязах в две аптеки и не намерих явно трудно се намира...имаше в еедната ама течна / глукоза - разтвор 10 % / , а аз съм чувал че на прах е по добре и затова такава търся..та от къде мога да намеря декстроза на прах и по колко гр да пия от нея и кога...
мерси предварително 8)
22.10.05
17:14
1 месец го пих по 3 пъти на ден когато тренирам когато не тренирам не:) дозата е 30 г към него зимах и аминокиселини :) за тоя месец избутах 10 кг нагоре
22.10.05
18:14
а качи ли мускулна маса..а 3 пъти дневно , ама по колко грама и кога ?
Течната глюкоза е за болни хора,които са на системи.
Нямаш нужда от декстроза след като си взел гейнър
23.10.05
21:25
по 30 грама преди и след тренировка и 30 грама между храненията някаде сложено.Преди да кача килограмите имах много добре оформена и изпъкнала преса,сега пак си я имам така че :P
23.10.05
23:02
аз смятам да го зимам само след тренировка - по 50 гр...+ 30 гр декстроза..ама ми кажете да си зема ли и декстроза и както казах 30 гр + геинера или без декстроза ?и ако греша с вземането на геинера / демек че го вземам само по 50 гр след тренировка / кажете как е наи добре :)
24.10.05
18:57
взимай го по 30г преди и след,ако искаш да взимаш само след за да го спестиш за по дълго време, ти като взимаш по 50,прави почти същото колкото по 30 преди и след трена
24.10.05
23:15
а да попитам - зех 1-вата доза от този геинер и 30 мин след тва ми са разбландика корема и ми стана една лошо и ме зовеше тоалетната нещу / ама по съ6тото време имах практика и ядах боб и тои не беше добре сварен както и пиле което беше и то леко сорово/ възможно ли е да ми с е е разландикал корема от геинера ?
24.10.05
23:26
Възможно, но вероятно - не :D Пробвай с нормална храна, ако два пъти под ред непосредствено след него имаш проблеми, значи не ти понася.