Mr. Olympia 2013

Прескочи до:

27.09.13
10:53

Сега видях в сайта им и пише това:
7:00 PM Fitness, Bikini & Ms. Olympia Finals and Mr. Olympia Judging

Аз обаче съм много убит с часовите зони, това 7пм, колко е в наше време ?
Mr. Olympia Judging трябва да са големите нали ?
Ето я и пресконференцията:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8wqLVQ18jFU
Много ми е интересно в какво състояние ще е Кай, защото това му е най-големият проблем, да излезе на сцената и да си задържи формата. Също така и той има проблеми с “водата” и дано да се деплийтнал на макс.

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 27.09.13 10:57.

27.09.13
10:56

Да .Ама в от 5 до 7 са жени 100% ставал съм да гледам и умрях от скука.

27.09.13
19:29

Жените започват в 4:30 сутринта българско време. Проблема тази година е че има пет категории с минимум 10 участника в категория, също и Men’s Physique. Едва след това ще започне prejudginga при мъжете. Спокойно можем да кажем, че преди 8 сутринта българско време в Събота няма да излязат мъжете за предварителното оценяване.

При жените само Bikini си заслужава да стоиш буден и най-вече заради бразилката Мело, останалите категории са от див кон нагоре.

Мнението беше редактирано от Timon на 27.09.13 19:31.

Noctis Caelum

27.09.13
21:37

Пресконференцията - 1 част 2 част  3 част

казано от Timon на 27.09.13, 19:29:

При жените само Bikini си заслужава да стоиш буден и най-вече заради бразилката Мело, останалите категории са от див кон нагоре.

тая нощ ще има яко тренировки за предмишници, хват, надхват, подхват, кръстосан хват... с фитили :D :D

27.09.13
23:02

Жените минават в момента.

27.09.13
23:32

Жени ли?Бързо отивам да тренирам.

28.09.13
03:38

Ей будни има ли,ще гледаме ли или да си лягам ако съм сам ? че мисля да ида джънк да зема за гледането;д

28.09.13
04:29

Тийнченце дори ти ли спиш ве?Бахва в билдърите,аз дето съм модел,че гледам Олимпията...излагейшън.Поне утре за финала да сте будни,макарче той финала е тъп,сега се решава кой е победителя,вида ли го ,вече ще знам кой е спечелил Олимпията,преди финала,хахаха

28.09.13
07:13

:D Аз отивам да си направя кардиото и ида да гледам. :Д
Second thoughts и без кардио ще мина днеска. :Д Такъв дъжд ме запраска, че ...
Дайте линкчета.

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 28.09.13 07:19.

PH

28.09.13
07:34

Сега става интересно,ПУСКАЙТЕ ! :) http://streaming.bodybuilding.com/2013-olympia-webcast/

Noctis Caelum

28.09.13
07:36

Започва prejudge-a. Излиза Бранч.

28.09.13
07:36

Путки майни млъквайте щото не съм лягал от 11 наобет вчера

28.09.13
07:56

Баа рамито е бая стабилен за ся най добрия

28.09.13
08:09

Jay cutleр изгоря,няма нищо.

28.09.13
08:11

Кай е с широка талия и не е достатъчно сух.

28.09.13
08:12

Фил е добре,пак я спечели.Сега въпросът е политиката за другите места. Лека нощ.

28.09.13
08:15

A.W.E.I.T ги каза нещата. Фил е в страшна форма, пак ще я спечели. Джей ми се видя зле в гърба. Кай пай няма да е.

28.09.13
08:18

Тук сега въпросът е къде ще сложат Рамито,щото ми се видя по-добре от всичките. Може би защото гледах в талията през цялото време,но яко тесен в талията и широк раменете. Ама тея крака са прекалено големи,трябва му гърба на Рони и ще е шампион,многократен акозапазк талията и ‘’узрее’‘.

Мнението беше редактирано от lordinario на 28.09.13 08:19.

28.09.13
08:19

Спреха ми батериите, я дайте линкче. :Д

28.09.13
08:22

Горе...

28.09.13
08:27

уе роден джей фил кай и още един

28.09.13
08:39

Рами и Джей.

Noctis Caelum

28.09.13
08:40

1.Фил  2.Кай  3.Денис  4.Шон  5.Джей или Уинклаар

28.09.13
08:50

Абе,нищо кой знае какво не са.Липсва Ронито,велик беше, с велика физика,изпъкваше яко от всички.Тук всичките ми изглеждат еднакви. Менс физика няма да го гледам,щото 1. изглеждам по-добре от тея и 2. имам по-важни работи като това да спа :Д до довечера , айде лекар с нож

1. Фил
2. Кай
3. Шон
4. Денис
5. Декстър

Макар че е възможно Шон да бие Кай - Кай сякаш е по-масивен, но Шон е с брутална дефиниция, особено отпред. Много се надявах Кай да вземе олимпията, но въобще не изглежда в най-добрата си форма...

28.09.13
08:54

Джей е загубил мускулчета и ширина. Преди беше 1 от най-широките, сега като удари Back Lat Spread и не изпъква ....
Ръцете и краката му съща са по-малки. Много е нацепен иначе. Тялото му явно върви, така че ако иска 5-та, ще трябва да работи здрави и евентуално догодина ...
Фил почва да ме нервира с това излизане по-напред. Тоя път и Кай се бутна напред, което ме изкефи. Ръководителите трябва да са по-строги с това правило, като е казано зад линията, всички да са зад нея и това е.
За момента май е:
Фил
Кай
Денис/Шон
Джей/Декс/Рами

28.09.13
09:02

Гледам доста разочаровани има в бодибилдинг.ком, не са доволни, че върнаха Хийт, аз също .....
Total crock that they think Phil is so far ahead…they had nothing to look at in terms of comparisons.
П.П. Уж най-оспорваната Олимпия щеше да е, а Шампиона се знаеше на 5-тата минута .... :D Няма нужда да чакаме и финалите що се отнася до първото място.

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 28.09.13 09:05.

28.09.13
09:06

казано от A.W.E.I.T на 28.09.13, 04:29:

Тийнченце дори ти ли спиш ве?Бахва в билдърите,аз дето съм модел,че гледам Олимпията...излагейшън.Поне утре за финала да сте будни,макарче той финала е тъп,сега се решава кой е победителя,вида ли го ,вече ще знам кой е спечелил Олимпията,преди финала,хахаха

Че спа ами,гледай да не стане в 4 часа да ги гледам тия.. Трябва да се спи,че скоро да ги стигна :D

Четох в др-те форуми,че Джей не е показал нищо впечатляващо,но да видим финали..

28.09.13
09:08

казано от Todor Stamatov на 28.09.13, 09:02:

Гледам доста разочаровани има в бодибилдинг.ком, не са доволни, че върнаха Хийт, аз също .....
Total crock that they think Phil is so far ahead…they had nothing to look at in terms of comparisons.
П.П. Уж най-оспорваната Олимпия щеше да е, а Шампиона се знаеше на 5-тата минута .... :D Няма нужда да чакаме и финалите що се отнася до първото място.

Много пишат във форумите да не се изненадаме ако видим Денис Вълкът 2ри.

28.09.13
09:09

Създадохте хайп и се озовах пред живото излъчване. Тук всички меродавно нареждате класиране, я избройте, като разбирате явно, обективните критерии/показатели, по които съдиите и вие оценяте, че да мога да хвана няква логика. Благодаря.

28.09.13
09:12

Може и Денис или Шон да са втори.
Ето още няколко коментара, с които съм на 100% съгласен:
but putting a guy back in line at the O for 1st place? Since when has that ever happened? That’s retarded
what’s the point of having an olympia if there aren’t comparisons? the competition should be called “runner up to mr o competition”
I’m a die hard Phil fan, but damn, Kai won that chit…like I don’t even understand why they didn’t compare more.

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 28.09.13 09:13.

28.09.13
09:48

Малко снимки от разочароващата до момента Олимпия:
И още малко от бодига:
Definite political statement there. No way was Phil so dominant from prejudging that he didnt need to stand next to Kai
Thanks Muscletech for ruining any credibility that was left. I guess it makes sense, the decisions are as credible as Muscletech supplements are. At lest they are consistent.
I’m not saying Kai clearly own but the decision to send Phil back makes it obvious they won’t risk the comparisons not going in Phil Techs favor. If he’s the champ then let him stand next to his main rival and show us all. They sent him back because it’s nit so clear and they need to milk this cow forms long s they can.

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 28.09.13 10:01.

28.09.13
10:07

Бааааа Денис Волф къв гръб изкара... Много ме изкефи коментара - Джей изгоря - ХАХАХАХА :)

28.09.13
10:29

http://contests.npcnewsonline.com/contests/2013/ifbb_mr_olympia/#men
Ето снимки, коментирайте.
С една дума politics .....
Много съм разочарован, ама много ....
Джей е ясно, че беше зле, ама така да дръпнат Фил  .... Ако наистина е толкова добре, да го оставят да се види в сравненията ...
Кай беше огромен, щеше да го изяде. За мен го удари в много пози, особено БДБ, side chest-a, плочките и бедрата позата също, а и не само там ...

28.09.13
11:10

кой спечели ве ся стаам дейба :@

28.09.13
11:16

Утре ще се знае, но пак на Фил ще я дадат.
http://www.youtube.com/watch?v=_7vGzzgCGQA&feature=player_embedded
Сори, ама сега пак като го прегледах, както и снимките, Денис за мен е н1.
Денис определено ги изкъртва в гърба. БДБ, Back Lat Spread, ABS and thighs, Side Chest-a също, отпред също е много е добре.
Как не ги е срам тия олигофрени така да издърпат Фил, адски нагласена работа ...
Кай не беше толкова детайлен, ама беше огромен, трябваше да има много повече сравнения.
Не ви ли се стори, че всичко мина адски бързо, всякаш ей така да отбият номера, а те вече си знаят за какво иде реч ?
Това дърпане на Фил и почти никакво сравнение с другите е супер смешно и подозрително.
От моя гледна точка:
Денис
Фил/Кай
Шон
Джей/Рами/Роели Уинкар
Между другото Уинкар е в страшна форма, ама политика, надали ще го пуснат напред. На мен изключително много ми хареса “пакета” му.

28.09.13
11:21

Страшен е, дано и утре се представи на ниво.

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 28.09.13 11:54.

28.09.13
11:45

Дали Джей може да има някаква изненада за утре? Лично аз съм разочарован...

28.09.13
11:51

Аз също се възхищавам на формата на Денис! Евала! Трябва да е в топ 3!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1