Упражнения за широк таз и слаби прасци

28.09.13
15:59

4месеца правих до вчера
Клек 5х10
Напади 5х10
Прасец 5х20

Ефект:
Таз 105см
Горна част на бедра 70см
Долна част на бедра пред коляното 42см
Прасец 35см

Позорна работа,  изглеждам като тапа , добре че в раменете съм 112см широк  че не е толкова фатално
Какво да правя за долна част на бедра колене и прасец, повече няма да клякам никога , от него само станах супер огромен в горната част на бедрата друго нищо

Темата беше редактирана от Давид Велинов на 28.09.13 16:08.

28.09.13
16:21

В този форум и други хора сме клякали.
Със сигурност не си направил 105 “таз” и 70см. бедра при 112 раменна обиколка и 35см. прасец от ...много клякане.

Преразгледай си хранителните навици и тренировката на останалите мускулни групи.

Тренирам по тоя метод
Понеделник:
Клек 5 серии по 10 повторения пълен
Напади с 25кг диск по 10 повторения на крак общо 20
Повдигане на пръсти с 40кг на гръб 5х20

Сряда
Рамо и трапец
Преса 4х10
Повдигане на рамене напред 4х10
Рамене в страни 4х10
Повдигане на рамене за трапец 4х20

ПетъкКлек 5 серии по 10 повторения пълен
Напади с 25кг диск по 10 повторения на крак общо 20
Повдигане на пръсти с 40кг на гръб 5х20

Мисля да променя така

Понеделник
Здраво гръб

Сряда
Крака

Петък
Рамо трапец и 3-4 серии лежанка

Разполагам с лост и 2 дъмбела , затова нямам упражнения на уреди

Диетата ли:
Ами
На ден да кажем изяждам
7-8фили хляб общо всички хранения
Месо доста ям зеленчуци , сладко не ям, пия доста кафета, като цяло това е, домашни храни ям много
Сирене,мляко кашкавал , свинско домашно сега ще снимам тялото да видите колко е зле.

Мнението беше редактирано от Давид Велинов на 28.09.13 16:33.

28.09.13
16:44

Пропуснал си някои неща, което предлолагам е поради условията, в които тренираш.
Не е изненадващо, че виждаш ефект от тренировките в краката си, при положение че тренираш предимно тях.
И диетата ти върви ..добре.  Аз варирам м-ду 90-95 кг и на много сирене, кашкавал, свинско, зеленчуци и 7-8 филии хляб...за 4 месеца, мисля че 110 са ми в кърпа вързани. :)
Ориентирай тренировката си към упражнения за всички мускулни групи или поне основните. Може би една “кръгова”, 3 пъти седмично, би ти се отразила добре. Не спирай да клякаш, просто тренирай и другите мускулни групи, като 5х10, не е единствения тренировъчен протокол.

Ок ти е снимката, какво толкова?

Винаги съм искал долната част на бедрата да ми бъде супер развита, но винаги качвам нагоре.

По горе посочената програма тренирах миналата година и бях супер по добре, явно нещо обърках храната ето

А никога не съм тренирал ръце, корем, гърди

Мнението беше редактирано от Давид Велинов на 28.09.13 17:02.

29.09.13
02:39

Долната част на краката имаш в предвид(прасците) ?
Генетично някой хора си имат слаби прасци,или пък разположение по-нагоре по крака,което ги прави видимо малки.
Все пак що не опиташ тежки повдигания на пръсти + доизпомпващи серии до отказ.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1