Mr. Olympia 2013

Прескочи до:

29.09.13
10:25

То още вчера сутринта се знаеше кой е победителя ...
http://www.youtube.com/watch?v=d6w_JCYPSXY&feature=player_embedded

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 29.09.13 10:51.

29.09.13
10:34

казано от Стоянчо на 22.08.13, 00:09:

Давайте в тази тема прогнози за класиране, линкове към актуални снимки и клипчета.

Моите предположения за топ 3:
1.Фил
2.Кай
3.Джей

Интересно ми е Биг Рами как ще се представи, както и Еван.

Първите двама познах :)

29.09.13
11:04

няма как тоа Фил ше е мр олимпия докато се пенсионира да е*А И ГЕНА МУ :Д

че е и млад де и*а неговото лозе обрано да и*а :D :D :D

Спорът беше между Денис и Фил, като Фил спечели заслужено. Крайно време е да разберете, че това е спорт на цялостното физическо представяне, симетрия и т.н., а не само “най-нацепен и голям”. Денис изглеждаше много добре, беше много нацепен, но симетрията в гърба му бягаше, трябва му още ММ за да седи красив. За Кай въобще не коментирам, Той е една ГРОЗНА маймуна и колкото и голям и нацепен да стане никога няма да сшечели.

29.09.13
11:11

А и Денис няма никъв прасец още от някога, трее да бие синтолец малко :Д

29.09.13
11:45

казано от umad brah на 29.09.13, 11:11:

А и Денис няма никъв прасец още от някога, трее да бие синтолец малко :Д

Това, че някой генетично е ощетен, не означава, че няма шансове. Фил пък никога няма да е широк в раменете, но компенсира с адски обемна мускулатура и зверска цялостна кондиция! Ако именно големината беше от значение, Кай е по-голям от Фил - и в ръцете и гърба и в краката...

29.09.13
12:02

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/533455_410232619013211_1073446629_n.jpg
дали не е wide as fuck ;d

29.09.13
12:04

Никой не е казал, че се гледа кой е най-голям, иначе Рул щеше да е с 15 Олимпии .... Естествено, че се гледа цялостно, ама цялостно Денис си беше перфектен. Тук не говорим за мъжка физика, това е Олимпията за големите и лоши батковци, който изкара най-добър пакет взима. Най-много мускули, детайлен, пропорциите му са наред и е симетричен той трябва да я вземе, а не защото така е добре за спорта и е от MuscleTech ...
Повече мускули, много по-широк, гърди, гръб, midsection и особено крака ....
Фил като удари ММ и гърдите му изчезват, просто нямат тая ширина, теснички са и до големи батковци изглежда зле, за това и гледат да му ги спестяват тия сравнения ....
-Kai has feathered quads, Phil doesnt.. they say its genetics
-Kai has very feathered lats.. Phil has it slightly feathered.. they say its genetics
-Phil has striated glutes… Kai has slightly striated glutes… Phil is delared the king of conditioning

Noctis Caelum

29.09.13
12:11

казано от Стоянчо на 29.09.13, 11:45:

Фил пък никога няма да е широк в раменете

Точно пък раменете, както той сам каза, са една от мускулните групи, която му върви най-много. Като го видях на първата му Олимпия през 2008 година, само това ме впечатли.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 29.09.13 12:11.

29.09.13
13:11

казано от Noctis Caelum на 29.09.13, 12:11:

казано от Стоянчо на 29.09.13, 11:45:

Фил пък никога няма да е широк в раменете

Точно пък раменете, както той сам каза, са една от мускулните групи, която му върви най-много. Като го видях на първата му Олимпия през 2008 година, само това ме впечатли.

Явно не се изразих добре. Генетично не е широк в раменния пояс. Иначе мускулите на раменете са му големи!!! Той именно към това се стреми. Това е като талията на Джей - супер широка в сравнение с тази на Декстър! Ген!

29.09.13
15:00

Абе по-рано питах, какви са обективните критерии....какво имате предвид под “кондиция” в случая? Чел съм, че точно по време на състезание, културистите са в най-лошото си състояние, физическо, емоционално...

29.09.13
15:01

кондиция = нацепен/релефен

29.09.13
15:01

Джей ми се видя този път много-много по-добре..Откъдето да го погледна е подобрен,ако беше излезнал така и на първата вечер можеше да удари 4ка или поне 5ца. На Мост Мускулър направо изяде Роден .

29.09.13
17:15

казано от perseverance на 29.09.13, 15:00:

Абе по-рано питах, какви са обективните критерии....какво имате предвид под “кондиция” в случая? Чел съм, че точно по време на състезание, културистите са в най-лошото си състояние, физическо, емоционално...

Означава много нисък % подкожни мазнини и много сух (мах. обезводнен), сепарация на мускулите, вени, фибри.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.09.13 17:17.

30.09.13
01:12

Награждаване на финалистите

Жал ми стана за Кай накрая се побърка преди обявяването, определено разбра съдбата си за пореден път, но това няма да го откаже !

Някой може ли да даде линк с коментари и клипове след Олимпията ?

Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 30.09.13 01:13.

30.09.13
09:32

През моите очи на абсолютен лаик, не виждам с какво е по-добър, този на първо място спрямо момчето с чепката на главата (че и спрямо доста други на по-задни места)  Мен лично ме изкефи най-много пича на 3-то място (русия, огромният), за мен той е номер 1 #nohomo

Мнението беше редактирано от perseverance на 30.09.13 10:35.

30.09.13
10:27

Всичко се реши още в първия ден и съдиите се погрижиха за това. Просто Кай се подобряваше с всяка секунда и това се виждаше от самолет. Денис беше във фантастична форма и той и Кай най-малкото заслужаваха сравнение с Фил, а не да го дърпат оня тесния така ....
Кай като излезе на сцената беше огромен, ама conditioning-a не му беше на 100%. Просто беше задържал вода и това се виждаше, но с всяка минута тая вода изчезваше и това се виждаше. Денис пък от друга страна беше по-голям, по-широк, по-големи крака, в гърба беше убиец, в коремната част също беше по-добре, рамената му бяха направо убиец, освен че беше огромен conditioning-а му беше на макс. На Фил conditioning-а също му беше на макс, само че е 10 пъти по-тесен и по-малък от Кай и Денис. Ръцете са му огромни, не знам как изобщо ги гледат тия пропорции, ама като удари ММ и гърдите му просто изчезват, личи си от километри, че е тесничък.
Просто са решили да е лицето на Бодибилдинга, нали пари трябва си правят, а и тия МъсълТеч-а .... Последните 6-7 години все техен човек я печели.
От финалите нямаше смисъл, защото вече всичко беше ясно. Според мен класирането трябваше да е следното:
Денис
Фил/Кай
и т.н.
Ако бяха сравнили Фил с Кай в края на prejudging-a Кай се подобряваше и щеше да го изяде, за Вълчо да не говорим.
Някои говорят за прасците на Денис, ама той и Фил няма кой знае какви прасци, а някои хора и 8 пъти са я печелили с “умрели” прасци.
П.П. А грейпфрута как да я спечели кажете ми ? Веднага някоя жълта медиика ще излезе, че лицето на Бодибилдинг-а, фа*а плодчетата. :D След тая изцепка май наистина Кай няма да види мр. Олимпия титлата.

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 30.09.13 10:31.

30.09.13
15:15

Денис е асиметричен и непропорционален,ръцете малки,а гърбът му е се разширява отгоре,долният гръб го оправи на следващия ден,но на първия не беше. Днешните културисти като цяло нямат гърди.. А Фил с тези ръце и рамена ги скрива напълно.

30.09.13
18:26

Докато Фил продължава да бъде нормален в ежедневието си, трудно някой ще му вземе Олимпията. Който ще продава най-добре продуктите на спонсорите на конкурса,  този ще печели. В момента това е Фил. При мъжете Хийт поне беше в кондиция, въпреки, че Денис и Кай го отвяха във всяка една мускулна група и поза.

В останалите дисциплини шуробаджинащината и лобирането бяха отвратителни. При жените русата мацка отвя черното плашило на всички пози, но съдийте направиха черната 9-кратна. При Men’s Physicue естествено победата беше подарена на Г-н Приятел на Джей Кътлър, който прилича на леко напомпана версия на Sean Paul. Съпоставен до Steve Cook ili Sadik Hadzovic, това момче изглежда все едно е от година в залата. Men’s Physique печели с едва видими плочки, страхотно.

При Фитнес-жените пародията  беше най-голяма. Оксана тотално отвя малкото гномче, но и там пак лобитата изиграха своята дума.

Като цяло Олимпия-та с всяка изминала година става все по-комерсиална и нагласена и до 2-3 години ще стане безсмислено да се излъчва. Да пращат снимки участниците, да им казват кой първи, кой втори по телефона и да не ги разкарват напразно до Лас Вегас.

30.09.13
19:35

Слаба Олимпия тази година, дано догодина не е пак Болшой театър.
Липсват ми времената на доминация на Дориан, в prime-си ако беше излезнал на тая сцена,  Фил и останалите щяха да са като девойки до него ^^

30.09.13
19:46

Баш ,баш .. Нито дориан нито маркул рул стъпват някъде.. Дориан няма ръце,рамена,гърди са му ужасни. Иначе е гранит и с гърба си печели състезания.
А краката да не казвам,че са двойно и тройно по-малки от на повечето :))

30.09.13
20:03

Няма ръце като обем или няма ръце откъм релеф?!? Все пак при ръка 53 см не бих казал, че няма ръце.

30.09.13
20:14

https://www.google.bg/search?q=dorian+yates&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.53217764,d.Yms,pv.xjs.s.en_US.6PYzwk9faGo.O&biw=1440&bih=766&dpr=1&um=1&ie=UTF-8&hl=bg&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=LLFJUp6DPI7HtAau-4GwCg#facrc=_&imgdii=_&imgrc=Q7za4H26V5yyeM:;tFnJ0Ddy4xeo7M;http://www.ibuysteroids.com/images/Dorian_Yates_3.jpg;http://www.ibuysteroids.com/bodybuilding/dorian-yates/;770;906

https://www.google.bg/search?q=dorian+yates&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.53217764,d.Yms,pv.xjs.s.en_US.6PYzwk9faGo.O&biw=1440&bih=766&dpr=1&um=1&ie=UTF-8&hl=bg&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=LLFJUp6DPI7HtAau-4GwCg#facrc=_&imgdii=_&imgrc=gGzXEjnZCFln_M:;83zunBzQsreyhM;http://muscletime.com/index.php?view=image&format=raw&type=img&id=39793&option=com_joomgallery&Itemid=202;http://muscletime.com/gallery/pro-bodybuilding/olympia-contest/1994-olympia/1994-mr-olympia/paul-dillett-dorian-yates-kevin-levrone-1994-mr-olympia;799;564

Не просто си няма ръце,даже не запълва празнината при мост мускулър,гърдите са му ужасни(неестетични)  ,а краката са му като на ученичка като ги сравним с другите на Олимпията.. Иначе сега ако кажеш Рони Колман,това е друга бира вече

Мнението беше редактирано от Teen Power на 30.09.13 20:15.

30.09.13
20:56

Сега гледах края.
За пръв път изобщо гледам такова нещо, наистина е интересно, въпреки че голяма част от имената са ми неизвестни.

30.09.13
21:16

Като ги оставиха един до друг...Кай Грийн е по-голям навсякъде...бедрата са му по-релефни, гърдите по-развити...

Нисък е...още 4-5 санта и щеше да е перфектен.

30.09.13
21:43

Много тъжно ми стана за Кай като изгледах клипа по горе. Той заслужава повече титлата според мен.

30.09.13
22:28

Кай е крайно време да я махне тая плитка, защото не му помага особено. Да я маха преди Олимпията или да я държи на вързоп.
Ето за какво говоря:
Гледам много хора го коментират това. Кай има страшно, ама страшно много фенове. Много хора искат той да спечели и се надявам догодина състезанието да не е такава пародия и Кай да вдигне Олимпията, защото наистина го заслужава. Надявам се и и тоя път да нацели работата със сметките.

30.09.13
22:44

казано от slavko на 30.09.13, 21:16:

Като ги оставиха един до друг...Кай Грийн е по-голям навсякъде...бедрата са му по-релефни, гърдите по-развити...

Нисък е...още 4-5 санта и щеше да е перфектен.

Еми аз смятам, че не трябва да се стреми толкова към големината. Има уникални крака, ръце и гръб ! Някой, ако набара снимки на него и Фил в детайли за сравнение нека да ги качи.

30.09.13
23:42

Бате Рони продължава да е номер 1.

30.09.13
23:49

Финала.

01.10.13
23:20

казано от AgBOKATA на 23.08.13, 20:21:

Миналата година имаше 1 момиченце фенка на Кътлър и ще си търся печалбата от баса :)
Просто Кътлър трябва да се пенсионира, неможе да се пребори с миналогодишните топ 3.
В крайна сметка всичко се върти около парите. Фил има огромна подкрепа от феновете, симпатична и харизматична личност.

Иначе като цяло от гледаните клипове, статии и аматиорско мнение според мен топ 6 ще изглежда така:

1. Фил - Кай
2. Роден - Кътлър
3. Бранч - Денис

Рами и Сентопани ще са доста назад

Ейййй, какво момиченце не съм на 5 години. :D Тук съм и каква печалба искаш ? Айде сега човека беше с контузия на бицепса и то доста сериозна и това 6-то място си е направо позорнооооо.Нагласена Олимпия ! :D А сега сериозно-дори и моето неразбиращо око видя, че Джей си имаше кусури, но за годините му тази форма е бомба, нищо, че прочетох, че за атрофията цяр нямало, ама то всеки с мнението си.А за пенсионирането му- ми айде дано повече такива пенсионери да има. ;) И да си правите прогнози тук докато Фил е спонсориран от Muscletech Кай,Денис, Big Ramy и да се изчистят до съвършенство пак няма да са преди него. :D Ама все пак се радвам, че както бяхте против ДЯДО ДЖЕЙ все беше в тройката на класациите ви. :D

Мнението беше редактирано от Нати на 02.10.13 01:32.

02.10.13
01:49

казано от Нати на 01.10.13, 23:20:

Миналата година имаше 1 момиченце фенка на Кътлър и ще си търся печалбата от баса :)
Просто Кътлър трябва да се пенсионира, неможе да се пребори с миналогодишните топ 3.
В крайна сметка всичко се върти около парите. Фил има огромна подкрепа от феновете, симпатична и харизматична личност.

Иначе като цяло от гледаните клипове, статии и аматиорско мнение според мен топ 6 ще изглежда така:

1. Фил - Кай
2. Роден - Кътлър
3. Бранч - Денис

Ейййй, какво момиченце не съм на 5 години. :D Тук съм и каква печалба искаш ? Айде сега човека беше с контузия на бицепса и то доста сериозна и това 6-то място си е направо позорнооооо.Нагласена Олимпия ! :D А сега сериозно-дори и моето неразбиращо око видя, че Джей си имаше кусури, но за годините му тази форма е бомба, нищо, че прочетох, че за атрофията цяр нямало, ама то всеки с мнението си.А за пенсионирането му- ми айде дано повече такива пенсионери да има. ;) И да си правите прогнози тук докато Фил е спонсориран от Muscletech Кай,Денис, Big Ramy и да се изчистят до съвършенство пак няма да са преди него. :D Ама все пак се радвам, че както бяхте против ДЯДО ДЖЕЙ все беше в тройката на класациите ви. :D

Без мойта :)

Една фамилна пица ме устройва :)

02.10.13
10:06

Коментаторите казаха, че Джей е имал само 10 седмици тренировка за Олимпията, така че пакета който извади беше супер за тия 10 седмици.
Не забравяйте, че Джей си контузи бицепса 3 седмици преди Олимпията 2011 и там се състезава и загуби с контузия.
Всичко си зависи от него, ама като му гледах интервютата, май вече и мотивацията му не е същата, иначе тялото му работи/върви добре.
Пак казвам, това че даден човек е свършил на едни години, не значи, че всички са така.
Аз лично искам да видя Джей отново в действие като има цяла година за подготовка.

02.10.13
11:18

казано от AgBOKATA на 02.10.13, 01:49:

казано от Нати на 01.10.13, 23:20:

1. Фил - Кай
2. Роден - Кътлър
3. Бранч - Денис

Без мойта :)

Една фамилна пица ме устройва :)

Няма пица като отписваш Джей и си против него.Пенсионер бил.А-а-а да ги нямаме такива. :D

02.10.13
11:25

Много си несериозна и лоша ! :)

Сега си прочетох класацията и незнам как съм си позволил да го напиша ! Едно мисля друго казвам - хахаха :D

02.10.13
15:28

казано от Todor Stamatov на 02.10.13, 10:06:

Коментаторите казаха, че Джей е имал само 10 седмици тренировка за Олимпията, така че пакета който извади беше супер за тия 10 седмици.
Не забравяйте, че Джей си контузи бицепса 3 седмици преди Олимпията 2011 и там се състезава и загуби с контузия.
Всичко си зависи от него, ама като му гледах интервютата, май вече и мотивацията му не е същата, иначе тялото му работи/върви добре.
Пак казвам, това че даден човек е свършил на едни години, не значи, че всички са така.
Аз лично искам да видя Джей отново в действие като има цяла година за подготовка.

И аз искам да видя Джей отново като 2009-та,ама на същите килограми слезна като 2009-та,коментират нещо,че не са толкова качествени медикаментите,понеже говорим за милиони... Това явно се дължи на това,че не е вече момче на мъсълтеча... Но кой знае..С тези нови момчета и толкова здрава конкуренция фил кай рами трудно ще му бъде...

02.10.13
15:30

казано от Todor Stamatov на 02.10.13, 10:06:

Това е приказка вече, а ти вземи си промени класацията и може да получиш поне палачинка ако ми хареса. :D

02.10.13
15:32

Ако аз си променя мнението дали ще получа 10-15 кг месо по еконт или съм твърде нагъл (angel)

02.10.13
15:39

казано от Teen Power на 02.10.13, 15:32:

Ако аз си променя мнението дали ще получа 10-15 кг месо по еконт или съм твърде нагъл (angel)

Не няма, защото твоето мнение ме устройва, а той е Джеймразец. :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1