Продавам Nike Pro Combat Compression размер S

Темата е заключена.

ВНИМАНИЕ! Прочетете описанието и ако има въпроси не се колебайте да ме питате. Продукта е оригинален и нов. Тениската е нова, обличана е за проба. Подходяща е за футбол или като термо бельо за каране на ски. Модела е Pro Combat Compression

Закупих я от друг продавач в сайта, чисто нова с етикета но при пробата го отрязах (наличен е). Тениската е размер XL за момчета - http://help-en-gb.nike.com/app/answers/detail/a_id/32519/p/3897

Според мен отговаря на S, тъй като съм М и ми е тясна.

На сайта на Найк пише до 170 см и 88.5 см гръдна обиколка.

Аз съм 176 см и 104 см гръдна обиколка около 72 кг и ми е тясна (трудно дишам), така че за мен е размер S !!! Преценете добре, преди да закупите! Нова в магазина е 69 лв, а от интернет излиза към 50

Темата беше редактирана от Александър Петков на 29.09.13 19:51.

AG

29.09.13
20:51

Последния надпис EU 13-15 YRS. Детска е. XL - най-голямото от детското.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1