Хранителни добавки "MEX"

30.11.12
20:33

Здравей те приятели, искам да попитам за фирмата MEX, някои взимал ли си е от тях и отзиви. Благодаря ви предварително!

БО

09.01.13
18:29

В момента изпозлвам техния гейнър Size Max. Комбинирам го с креатин и мога да кажа, че става нещо страшно. :) Но трябва да го пиеш стабилно, за да вдигнеш калориите. :)

EP

10.01.13
10:41

В момента съм пред дилема дали да ги пробвам (по-специално гейнъра им), но понеже обичам да експериментирам сигурно ще си взема няколко чувала за пробата.

20.02.13
15:09

Някакви отзиви от креатина им? Има си логото на Креапюр, което трябва да значи, че е най-високо качество, но пък аз винаги си подхождам с малко съмнение към новите марки... :)

BT

25.03.13
17:37

Новите марки все пак трябва по някакъв начин да влезнат в пазара измежду ON, BSN и Gaspari, така че смятам, че са заложили на нещо качествено. Лично аз също пих от гейнера и съм доволен. За 1 месец качих няколко кила без омазняване. Скоро ще им пробвам и bcaa-то тези на таблетки, защото ми изглежда доста добро.

28.03.13
13:52

Взех си от креатинът им и съм много доволен, перфектно качество, а за цената няма какво да кажа 3 x 540 гр. за 50 лв.. Ще си имам за доста време... :)

На МЕХ съм изпил 4 кутии от матрицата им Matrix 10, 2 кутии креатин, плюс аминокиселините им. Много качествени продукти, на конкурентна цена. Изключително съм доволен. Най-вероятно и другия месец ще заложа на техните продукти. Въстановяване, цялостно добро състояние на мускулатурата, всичко е на добро ниво.

Мнението беше редактирано от Севастократор Стрез на 03.04.13 20:54.

10.05.13
17:16

Здравейте някой да сподели още мнения за протеиновата им матрица Матрих 10?Пробвах една доза ягода и една ванилия като ягодата не ми хареса нито на вкус нито как се разтвяря,ванилията беше малко по-добре.Заслужава ли се да се пие тази матрица при положение,че сега я има на доста добра оферта за 3 кутии?

10.05.13
23:03

Вече от 3-4 месееца пия Матрикс 10 .Добър  протеина по нищо не отстъпва на Миофюжъна

18.05.13
21:42

креатина е доволно добър , особено за тези пари...

Започнах 2-рата кутия креатин и мога да кажа, че е много добър.

10.06.13
09:13

Взех си една кутия от матрицата им ,да я пробвам.Като цяло протеинчето е добро ,но малко му куца разтворимостта и вкусът.Не е болка за умиране в такъв смисъл го казвам.За цената на ,която го взех от 80 лв.съм предоволен.

05.08.13
09:49

В момента им пия трибулуса и съм доволен !

PH

10.09.13
12:52

Търсех продукт който да ми даде сила и издръжливост но да не съдържа стимуланти тъй като тренирам късно вечерта и после заспиването ми е проблем.Доволен съм от cgt с бета аланин на мекс,даде ми доста сила,издръжливост и добро възстановяване.

30.09.13
09:40

Не съм пил техни продукти, но съм им преглеждал състава. Това което най ми харесва е че протеинът им е със стевия. Дано повече производители започнат да си овкусяват така протеините.

11.05.14
13:23

Чудя се между гейнера им size max и на ON serious mass някой който е пил от двата и има ясна представа би ли ми казал кой е по добре да се вземе... целите не са ми големи искам от 86 кг да стана 90…

Като гледам в MEX-a на 100гр има 27гр протеин, а при ОN на 100гр има 15гр и в МЕХ има по-малко захар, цените за кг са еднакви...аз лично бих избрал МЕХ.

11.05.14
18:11

Принципно е така даже стига Маха за по дълго време защото има повече дози... но пък ОН има повече калории а нали това е по-важното за гейнера

При положение, че на ON дозата е 334гр., а на MEX е 113гр., някак е логично дозата на ON да има повече калории... :D Не се научихте да не ги гледате тези измислени дози, а съдържанието на 100гр. В 334гр. от MEX има със 100 ккал. повече от същото количество ON.

Свъщност разликата в калориите на двата гейнера е около 30-40ккал в полза на МЕХ, по-съществената разлика е в произхода на въглехидратите и съдържанието на протеин. В Size Max има органични вългехидрати от овес и ечемик, и 27 гр протеин на 100 гр продукт, а в Serious Mass има захар и 17 гр протеин.

18.09.14
12:55

Здравейте, пил съм креатин на МЕХ и съм много доволен ! И като си направиш една сметка, цена - качество - количество направо сцепва.

Надежден  и коректен производител. Почти всичките им продукти са успешни.

Протеина им не ми допадна особено като цяло мисля, че не са нищо особено. Не бих си закупил отново.

24.09.14
10:19

Matrix 10 e много добър протеин.

Мнението беше редактирано от karlo на 24.09.14 10:20.

26.09.14
11:48

По принцип не съм фен на гейнърите, но наскоро си взех техния Gain Pro за предстоящия основен период тази есен. Принципно цената не е малка като за гейнър, но ме грабна това, че съдържа повече протеин, отлкото въглехидрати и промоцията която му бяха пуснали - 2 кутии на цената на 1.

11.11.14
10:49

Пил съм бцаа 20к и амино 20к и каквито и дози да приемах от тези продукти възстановяването беше нулево ... кеото ме навява на мисълта,че  или етикетите не отговарят на съдържанието или суровините са ужасни.

Странно как всички ги възхвалявате тези MEX, аз съм чувал страшни приказки за тях..... :)

11.11.14
11:20

Би ли споделил някоя страшна приказка ? :D

Аз в момента пия креатина и протеина им, като от креатина съм доволен, но протеина повече не бих го купил.

12.11.14
18:50

Креатина може да е ок,защото е монохидрат и е евтина слуровина,няма смисъл да го шанят,но другите неща са под всякаква критика.

Този въпросен “протеин” го слагам да се вари и след 10 минутки става на кремче .. Извод - НИШЕСТЕ.
Креатина е много евтина суровина, надали някой ще си слага главата в торбата за жълти стотинки....
БЦАА - възтановяване 0.
С 2 думи ....... Не, благодаря. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1