30.09.13
17:45
Здравейте,така проблема е че немога да приемам суроватъчен и яйчен протеин защото имам алергия към млечни произведения, а се изпъпчвам от яйца.Във форума видях доста негативни отзиви относно соевия протеин,че съдържа естроген и кара тялото да събира мазнини от женски тип в ханша и т.н. Бихте ли ми препоръчали нещо което не се прави от яйца или мляко. Благодаря
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 30.09.13 17:47.
Свинско, телешко, пилешко, овнешко, конско, дреболии.. все неща, дето не се правят от яйца и мляко ;)
30.09.13
17:57
Благодаря за отговора но,въпроса ми е за специфично за добавка тъй като имам нужда и немога да разчитам единствено на храна
Има телешки протеини, щом толкова държиш на пудра, ако ти се дават 60лв за кило!? От всичко най-малко мога да си представя един телешки стек на прах. :Д
Също има и вега протеини, но не са толкова добри колкото суроватките. Щом държиш толкова на добавките, защо не помислиш за аминокиселини?
казано от stoqn topalov на 30.09.13, 17:45:
Здравейте,така проблема е че немога да приемам суроватъчен и яйчен протеин защото имам алергия към млечни произведения, а се изпъпчвам от яйца.Във форума видях доста негативни отзиви относно соевия протеин,че съдържа естроген и кара тялото да събира мазнини от женски тип в ханша и т.н. Бихте ли ми препоръчали нещо което не се прави от яйца или мляко. Благодаря
Както са ти написали вариантите са няколко:
Животински - само и единствено телешкият остава като вариант. Добри варианти са на Muscle Meds, Dymatize и Amix.
Растителни - грахов, конопен, кафяв ориз и житен. Почти всичките се предлагат от Bulk Powders като по-специфичното е че не са овкусени.
02.10.13
10:28
казано от stoqn topalov на 30.09.13, 17:57:
Благодаря за отговора но,въпроса ми е за специфично за добавка тъй като имам нужда и немога да разчитам единствено на храна
Защо не си кажеш килограмите?
1кг пилешки гърди съдържа ~270гр протеин и струва 10лв в най-лошия случай.
Ако ти омръзне пилешкото има свинско, телешко, конско...
02.10.13
16:30
182 см 66 кг 16 години
03.10.13
08:31
казано от stoqn topalov на 02.10.13, 16:30:
182 см 66 кг 16 години
За твоите килограми ти трябва ~130гр протеин на ден, т.е. половин килограм пилешко (или каквото и да е друго) месо и забравяш за притесненията си относно набавянето на протеин.
Мнението беше редактирано от antipodean aub на 03.10.13 08:31.
05.10.13
13:59
Ако не си веган или т.н.,определено се насочи към телешките протеини,аз съм супер доволен,както от Carnivor-a,така и от Anabolic Monster Beef.По абсолютно нищо не отстъпват на суроватките,няма газове,няма подуване на стомаха,вкусът е приятен (стига да свикнеш с него),а дори когато приемам телешки се чувствам по-сит,по-плътен и мога да твърдя,че възстановява една идея по-добре от повечето суроватки,особенно хидролизираният вариант (monster beef).