23.10.05
22:01
Здравеите искам да ви попитам как да си изравня гардитре трениран от 1 година и 1-та ми гарда е по голяма от другата ... как да ги изравня
дясната ми рака е по силна и като дигам на лежанката с нея натискам повече и така винаги имам на 1-ната гарда по голяма мусколна треска..
и сега е по голяма как да ги изравня !
Благодаря предварително :cry:
абе пичове кви са тия глупости къде говорите на момчето вие някога тренирали ли сте вобще, но няма значение, някои слушай сега нито едно човешко тяло не е перфектно на всекии човек едната ръка е по силна от другата и т.н. точно затова се тренира тренираш с еднакви тежести като по силната ръка си остава на същото нива а по слабата се доразвива същото се отнася и за гърдите само гледай да правиш лежанката правилно никакви половин и т.н. пускаш до долу докато опре на гърдите и избутваш нагоре равномерно бе да се кривиш ако се получава добутване сваляш килограмите докато почнеш да го правиш правилно и така нещата ще си дойдат намястото и на мен единия трапец ми беше по голям от другия ама с времето се оправи сичко е до тренировка
01.11.05
10:07
пи4 и аз сам така лявата ми е по-голяма и не знам за6то :cry: но слагам малко по голяма тежест на дясната и май има малак ефект ама много малак
незнам какво да те посветвам освен да прави6 като мен :roll: