03.06.13
02:53
Искам си 64-те килограма ! В краен случай-66 . За 177см. може и да са Ок,но друго си е да подскачаш с 4 кг. по-малко ;( Май 68 ми идват в повече... за 2 месеца талията е мръднала само с 2 см.И това ме влудяваааааааааааааа
Мнението беше редактирано от inabambina на 03.06.13 02:54.
04.06.13
02:13
За днес :
закуска- 2препечени пълнозърнести хлебчета с тиквени семки,ч.масло и шунка
Към 13ч -ябълка и шепа бадеми
14.30 -обяд 3 бъркани яйца и салата с домати,краставици,маруля и разни ‘’треви’‘, с овче сирене
След тренировка-1 манго
Вечеря-салата с пиле,кашкавал,домати,краставици,зеленолистни разни,броколи на пара. Докато си легна,подозирам че ще пека сладкиш.:D Но много се надявам да си направя домашни шоколадови бонбони или нещо от сорта вместо това.
Днес тренировка А-в залата.
Разтяжка,лег-преса - която замених с напади и хакен клек-4х10 с 2гири по 7кг-мисля,че са ми много обаче.
хоризонтален скрипец 4х12
тяга на 1 крак 4х10 вс. крак
SHELC 4х10
Floor press
Пълзене напред
Планк 4х30/сек
Мобилизация на раменете
06.06.13
02:04
Такаааа...Вчера-тренировка ‘’В”
Днес-почивка на тялото,но не и на мисълта.
Закуска-препечен сандвич пх с кашкавал и шунка,кафе с моето био-мляко и стевия.
Към 13ч и нещо -1 авокадо,2 малки парчета от снощния ми експеримент за брауни с мляно ленено семе и годжи-бери,кисело мляко,лайт мусковадо,рожково брашно,малко спелтово, и какаово масло. Получи се направоооо ужасно вкусно! Защо не съм го измислила до сега?! Оказа се,че трябва да пропусна и обяда-бях на гости,а имаше палачинки там,които не ми се виждаше добра идея да ям. Последствия-1/3 пакет ‘’Доритос’‘,който си бях набелязала преди няколко дни-мононатриевия глутамат ми се усмихваше подло,но пък толкова чаровно,че не можах да му устоя.
Вкъщи-към 16ч -ръжен хляб с топено сирене(много леко и много вкусно,без консерванти и химии).
Вечеря-салата домати,краставици,зеленолистни,риба тон,бобови кълнове,зехтин,черен пипер. В момента-довършвам браунито :)
.........................
Ако решиш да помогнеш с нещо на някого,а после започне да ти писва,това прави ли те лош човек? А лошите човеци имат ли изобщо някакви пориви за правене на добро? А какво е лошото-част от теб или това,което правиш?...
Мнението беше редактирано от inabambina на 06.06.13 02:06.
казано от inabambina на 06.06.13, 02:04:
Ако решиш да помогнеш с нещо на някого,а после започне да ти писва,това прави ли те лош човек?.
За съжаление обикновено точно така бива разбрана ситуацията. (call)
07.06.13
01:19
:)
Умора голяма днес .
9.30-Закуска-’‘принцеси’’ с пуешка кайма и кашкавал,зелен чай с мед,
ябълка
Сън с дребосъка -11,30-13.10
14.20-Обяд -3 варени яица+1 белтък ,домати,настъргани моркови,зехтин
16.30-1 манго ,моцарела преди тренировката.Да бях изпила едно кафе,както мислех!
Тренировка в залата
Разтягане
Foam roll цяло тяло
Step up 4x10 вс. крак /3@7кг,1х8кг
Хоризонтален скрипец 3x10@25кг,1х@30кг
Bird dog-4х10 вс.страна
Хиперекстензии-4х14-(заместих с друго упражнение-гъзен мост със стъпала в/у лежанката)
Арнолд преси-3х10@8кг,1х10кг@7
Планк-1х30 сек
Страничен планк 2х20 вс.страна-трябваше да са 3х20,но дясното рамо ме болеше и изобщо се чувствах много слаба,непосилно ми беше
гъзен мост-4х12 вс.крак
Разтягане
Вечеря-печено пиле(гърдите-1-та половина) ,салата домати,краставици,зеленки неща,овче сирене,лук,захтин. Май преядох. Следва-някакво сладичко..ммм
Лека нощ...
Мнението беше редактирано от inabambina на 07.06.13 01:21.
казано от inabambina на 06.06.13, 02:04:
А какво е лошото-част от теб или това,което правиш?...
Нещо което искаш да правиш. Най-често- без да знаеш защо :- )
11.06.13
16:08
Здравейте и от мен не знам дали поста ми е за тази тема но ще се радвам да чуя вашто мнение висока съм 1,70 и тежа 50 кг сега преди 6 месеца бях 69 кг от тогава до сега се опитвам да се храня здравословно и балансирано и успях с много пот да сваля тези кг с много спорт сега намалих спорта на 30 мин дневно за всички мускулни групи мога да напиша едно примерно меню 8:00 закуска 2 варени яйца чай без захар , кафе 10:00 банан ,12-12:30 обяд 200 гр пил филе или риба на скара с салата зеленчуци + малко сирене и 1 филия хляб бонус ,15-15:30 плод + 50 гр сурови ядки обикновено орехи и бадеми вечеря 19-19:30 като обяда или нещо посно например тиквички с кис мляко но понякога към 21ч хапвам още 200 гр кис мляко с овесени бисквити или някой плод хляба съм го включила в менюто си от близо 2 месеца тренировките ми се състоят от упражнения за корем крака и дупе + 10-15 мин кардио накрая и упражнения с гирички правя това мога да напиша за сега
18.06.13
00:44
Натоварено ми е последно време-пак зъби му растат на малкия, температура,Спасов ден,рожден ден,преяждане,един ден повече почивка между тренировките....Хаос :( Ели,постът ти е в моя дневник-а темата ...моята тема е да обичаш тялото си и да му отдаваш необходимата почит-то се отблагодарява после ;) Аз може би нямам право да давам съвети като непрофесионалист,но с две думи-това,което правиш,ми изглежда добре. Бих яла храната ти-с изключение на хляба...Ако правилно съм разбрала(пишеш бързо и липсва пунктуация) неотдавна си включила хляб-аз го смятам за ‘’малък’’ враг,в зависимост какъв избираш,разбира се. Препоръчвам ти този без мая-прилича на тухла,ако така ще го познаеш :D Той е хранителен и се състои главно от семена. Пиши,ако имаш някакви съмнения-дано съм полезна с нещо ,успех!
Мнението беше редактирано от inabambina на 03.07.13 14:37.
25.06.13
01:21
Завръщам се безславно пак :) Чувствам се уморена. Не пропускам тренировка (днес-D-вкъщи) . Храна:
_9.30 спирулинов шейк с лимон,портокал и малко сок от ябълка
-10.30 -2 филии хляб от семена без мая със свински език и масло,билков чай
14.30агнешки дроб с лук,диня
след обяд-2 ябълки,джинджифилови меденки
вечеря-много малко агнешка супа,2 парченца пилешки гърди с гъби и кашкавал,салата с домати,краставици,лук,зехтин,овче сирене,авокадо
преди малко -1/4 малка диня. Утре -почивка
Забелязвам,че левия ми глутеус е по-развит, по-слабо развит и мускула под него,та си личи още повече! Не мога да намеря информация за това как се тренира в такъв случай...горзна работа.
Мнението беше редактирано от inabambina на 25.06.13 01:22.
27.06.13
01:34
За днес :
8.30 ябълка,разходка до училището на малката и обратно-общо към километър
-9.30 био-гранола с мляко,2 с.л накиснати чиа и 1 с.л мляно ленено семе с годжи бери
10,30-тост фпх с черен сусамов тахан и мед,вода
-14.30-обяд-печена сьомга,сурово броколи,авокадо,зехтин,десерт-4 сушени сливи,1 парчеце черен шоколад 85% какао,диня
към 15.30-3 ч.л сладолед Ben &Jerrie;‘s с парченца брауни. Знаят да го правят-спор няма (nlove10)
После пак съм яла нещо сигурно,но не се сещам (???!!!)
Точно преди тренировка към 19.00 -2 пастички ‘’Балкони’‘-верно,че са боклук,ама както си и мислех,ме изстреляха в облаците ,та живнах малко,що така нямам енергия?...
Тренировка-10 мин-Px90 с Тони-ей,тоя Тони бил голям симпатяга! :D
Въпреки,че все едно съм стояла в залата 40 мин и се лееше пот,реших че не стига и се засилих да правя пилатес за гъз -25 мин с една азиатка,не се сещам името сега. Баааах! Едвам устисках до 15-та минута! И преди съм правила с нея тренировки-знам ,че баш на най-мъчното така блажено и подло се хили и казва’‘Айде,дайте ми още 10(повторения) !’‘,но тоя път не се сдържах и направо казах,че я мразя,за всеобща изненада на дъщеря ми,която правеше криви имитации на моите неща и на малкия й брат,който упорито се мъчеше да ми хване краката .Хармония и спокойствие :)))
Апропо,за статистиката:
-Може ли 11 месечно бебе да ви събуе анцуга и да ви ухапе за кръста,докато правите планк 30 сек.?
Отговор: Може!
Вечеря
3 сварени яйца,2 домата,малко царевица консерва,диня преди малко,може и след малко пак. :)
Толкова с моя дневник,отивам да тършувам из чуждите ;Р
01.07.13
13:37
Напускам форумите за известно време. Когато подредя нещата в главата си и главно когато си избера по-подходящи програми и ги започна,пак ще се включа с отчетите......................
Едит: Да не каже накой,че лъжа,щото ме вижда из чуждите дневници-пояснявам,че слагам край за сега ,но на отчетите тук. Иначе,как човек да не се забавлява с приятни четива ,каквито са някои други дневници :D
Мнението беше редактирано от inabambina на 18.09.13 02:00.
14.08.13
13:06
Някой да знае в Пловдив добра зала и читав треньор,с който да се консултирам в края на тази седмица? Супер спешно ми е! После се прибирам в Англия и няма как да стане
14.08.13
13:28
Обясни де, що ти е супер спешно, освен това, че се прибираш? Хак да ти е, дето си висяла инкогнито до сега в Плд.
Какви диспропорции имаш?
14.08.13
15:01
Не съм в Пловдив,ами в с. Баните ,дето се киснат бабите и дядовците,ама е супер,де :) Но Пловдив ми е наблизо и мисля да намина,пък имам и приятели там :Р Защо ми е спешно-щото във великото кралство няма кой да ми обърне нужното внимание и искам мнението на някой от Бг. И,в крайна сметка,спешно е -искам да си поправя грозотията колкото се може по-отрано и да започна нова тренировъчна схема-за сила и издържливост. Мъчна работа-ето ,даже сега потискам мъката си със сухи пасти и прясно мляко от Родопски крави :D Ляо бедро-49(!!!) -дясно-52. Мааалко е,както казва онзи от рекламата на ‘’Хенди ‘’ :D Искам 53 отляво и отдясно и точка! Прасеца забравих колко беше. Ей,тия пасти били ‘убъви :D
14.08.13
15:08
А така... ходих аз веднъж в Баните. Снимката е оттам. :)
Иначе, не се притеснявай. Красотата е в асиметрията:))))
То ще е добре да почнеш да тренираш, че така...
А и трябваше да си отделиш повече време, за да си обърнеш внимание на терзанията. А не в последния момент да търсиш някой!...
14.08.13
15:12
Ние,семейните хора с малки деца,не познаваме такива определения като ‘’имам време’‘. Нямам зала тук,нямам и тежести,абе нищо нямам и в крайна сметка това не ме и стимулира. Довечера батковците казаха,че ще отварят в 19ч. С малко скрипец и дъмбели ще я закрепя някак ситуацията. Инак-благодаря . В Пловдив все пак мисля да отида. :)
14.08.13
16:34
казано от Gogo на 14.08.13, 15:08:
А така... ходих аз веднъж в Баните. Снимката е оттам. :)
Да, на около 30 км от Баните е :) Иначе до Пловдив има тъкмо 3 неща, които все са Баните, 2 са в Родопите :)
17.09.13
13:01
17.09.13
23:05
I’m back .8-)
След едномесечно прекъсване(че и малко повече) викам да се запрятам аз пак.
Едит за Петък 13-ти! Без да искам съм си подновила тренировките точно тогава -дано е на късмет :
И така,[color=purple]петък [/color]:
-Напади с дъмбели 10/12/10 с 10 кг
-Клек с щанга(бяха ми казали да не клякам,но не усетих никакво напрежение в колената и не ми изхрущяха,та реших да се пробвам...) 8/10/12/12/8 с 10кг-реших да не си изпортвам късмета и да не се изсилвам много. Махнали са обаче правата щанга -сега има няк’ва нова ,с която може да получиш дупка отзад на врата,а новата права (без всякакви тежести на нея)тежи много и е бая дълга.Може би се разкачва нещо,но изглежда май й другите още не са й хванали чалъма .Ядосах се.
-Изкачване на стъпало 12/15/15 с 10кг.
-Мъртва тяга 12/8/8/10 с 10 кг
Сумо клек 6/6 с 10 кг
Неделя
Вчера:
Вчера
-Флайс на пек-дек машина 3 12 | 12 | 12
-Флайс с кабели 3 12 | 12 | 12
-Повдигане на дъмбел напред 3 8 | 10 | 12
Разтваряне на дъмбели в страни 3 8 | 10 | 12
Задно рамо на Пек-Дек машина
-Сгъване бицепс на машина 8/10/12 с 15 кг
-Сгъване бицепс долен скрипец 8/10/12 с 20 кг
-Разгъване трицепс с гръб към скрипеца с 20 кг
-Разгъване трицепс с подхват 8/10/12 с ? не помня
-Коремни на машина 20/20/20
-Наклони с дъмбел на една страна 20/20/20 вс.страна х10 кг
20 мин пътека. Имаше още 3 упражнения от кръга,обаче в залата ги няма тия уреди и пропуснах. Хич не ми харесва да ходя късно там-много пренаселено с дечурлига,които де вдигат,де си ляфят и в крайна сметка аз чакам като шматка за следващото упражнение прекалено много и всичко отива по дяволите...
Днес
-Пулдаун с широк хват 1х12 с 34кг 1х12 с 28кг 1х12 с 22кг
-Пулдаун с тесен подхват 3х 12 | 12 | 12 същите кила
-Гребане от седеж с oпора на гърдите 12 | 12 | 12 -28-22-16кг
-Гребане с дъмбел 12 | 12 | 12 с 10-9-8 кг
-Задно рамо на Пек-Дек машина 3 8 | 10 | 12 с 14кг
-Повдигания на раменете 12 | 12 | 12 с 10-9-8 кг
-15 мин .наклонена пътека
Храната няма да описвам... Гледам да не ям много домашни меденки...Но пък отрких,че страшно вървят намазани с маскарпоне и мед +орехи . Изядох само една такава бомба-меденка вчера преди тренировка :) Иначе-пълнозърнест булгур,салата,извара,яйца,авокадо,мед,овес..са нещата,които обичам и ям.Някое кафе с много мляко тук-таме,зелен чай всеки ден...такива . Утре се заформя почивка с йога май. Рапорт даден :)
Мнението беше редактирано от inabambina на 18.09.13 01:57.
19.09.13
00:24
Тудей-почивка. Мислех да правя на Зузка едно 4-кръгово ZWOW ,ама тая мускулна треска нямаше да позволи да се направят и четирите... Оказа се,че съм изяла с 300 калории повече вчера,пфф...Днес даже не си ги броих,та скромно похапнах само добре на обяд и салата вечерта. Банан помежду и 3 лъжици бебешка каша. Главата ми се пръска от скапания синузит .
казано от inabambina на 19.09.13, 00:24:
Мислех да правя на Зузка едно 4-кръгово ZWOW ... Главата ми се пръска от скапания синузит .
От опит знам, че тренировка със синузит е голяма мъка...особено такава, при която ти трябват белите дробове. ;)
19.09.13
11:03
Ела другото лято да те вкарам на 50 метра под вода и ще се сбогуваш със синузита;)
казано от Gogo на 19.09.13, 11:03:
Ела другото лято да те вкарам на 50 метра под вода и ще се сбогуваш със синузита;)
Да, морската вода върши чудеса. :) Това лято за съжаление нямах възможност да изгълтам достатъчно, и сега съм с възпален синузит за пръв път от 4 години насам. (dull) ...освен това бях жертва на химическа атака, която се оказа катализатор на процеса. :(
19.09.13
13:36
Всъщност налягането върши работа в случая. Брат ми и баща ми имаха синузит. Като слезнаха на необходима дълбочина и си напълниха маските с гадости.. и оттам край на синузита.
19.09.13
18:12
казано от Gogo на 19.09.13, 13:36:
Всъщност налягането върши работа в случая. Брат ми и баща ми имаха синузит. Като слезнаха на необходима дълбочина и си напълниха маските с гадости.. и оттам край на синузита.
Благодаря за съвета,Гого! Ако знаеш как се мъчим семейно...Значи догодина- скуба дайвинг на макс ,хаха,ще е забавно! Оначе,смъркахме вода солена,ама явно не е било достатъчно...
19.09.13
18:17
Гледай да нямаш въздух под някоя пломба :>
19.09.13
18:37
казано от Gogo на 19.09.13, 18:17:
Гледай да нямаш въздух под някоя пломба :>
Тя,пломбата се оправя лесно...Ако не,първо ще ида на обезвъздушаване :D
20.09.13
23:45
Тренировка днес няма. Трябваше по график да е за крака и задница ,ама самоинициативното местене и сглобяване на новата ни маса замести,макар и не много успешно петъчната римска тяга и дъмбелите... После внезапно се оказа,че по ’‘технически’’ причини така или иначе не е било писано да има тренировка-тежестите няма да са подходящи за случая... За това пък сутринта си похапнах с 200 гр. ръжен хляб с кашкавал и масло,запечен на грил и голямо домашно капучино :) За обяд време нямаше и го заместих с 1 банан и 20 грама лешници... Малко чери доматки... едно домашно какаово кремче... и за вечеря- 4 бъркани яйца и макарони със захар и сирене. Движение няма много,ама храна-бол... Така мазно от корема не се маха,то е ясно. Как да наваксам? Ще се опитам да скалъпя нещо след малко,може би. Дали се е получило-доклада утре.
21.09.13
21:47
Събота-нетренировъчен(така стана). Липса на всякакво време днес,а като се прибрахме от пазаруване,беше станало вече 17ч. и ме боляха прасците ужасно. Освен това техническите причини ме карат да се чувствам кофти-тежка,с дърпания в кръста и т.н. Спи ми се. Но ако трябва всеки път да почивам по 3дни между тренировките...чудя се,ще има ли те някакъв смисъл? Не се ли обърква така тялото,не почиват ли така мускулите прекалено много?
Едит за неделя-22-ри:
Напади с дъмбели 3 х 10 | 12 | 10 @10кг
Клек с щанга 5 8 | 10 | 12 | 12 | 8 -пиша ги с 20кг-добавих 5 ,та задено с лоста,който по моя преценка е не по-малко от 5 стават 20 кг;
Изкачване на стъпало(в случая-на лежанка) 3 х 12 | 15 | 15 собств. тегло
Мъртва тяга с изправени крака 4 х 12 | 8 | 8 | 10 @20кг
Кик бек намашината с не знам колко кг- 15 | 15 (не можах за всеки крак с тежестта и реших,че не мога повече ,та направих само х2 вместо х3)
Сумо клек 6/6 @20 кг
И...нямах никаква мускулна треска на следващия ден. Дали да го смятам за постижение въпреки нищожните добавени 5кг. ...
20 мин. наклонена пътека
15 лицеви и толкоз.
Мнението беше редактирано от inabambina на 25.09.13 15:17.
21.09.13
23:03
Mутра наел мазач да му измаже една ограда на вилата. Като влязъл той у тях и видял за какъв палат става въпрос, веднага разбрал, че е ударил 6-ца от тотото и поискал 6000 евро за измазването на малката оградка. Мутрата не се пазарил, защото имал много пари, но пък поставил условие, че ако замазката стане крива, ще го спука от секс. Почнал мазачът, бил велик майстор, но от притеснение за заканата и вълнение за 6000 евро, дето щял да вземе, ръката му треперела и изкривил замазката. Изобщо мутрата не се пазарил, дал му парите и викнал двама от охраната си:
- Зимайте го този и го спукайте от е*ане в гората!
Тръгнали с Мерцедеса към гората, а по пътя:
- Моля ви се, хора, стар човек съм, вече имам три деца, ще стана за смях на цяло село.
- Не, шефът каза и ще те е*ем.
- Ще ви дам 3000 евро, а вие кажете, че сте свършили работата...
- Не, шефът каза и ще те е*ем. Думата му е закон.
- Ще ви дам всичките 6000!!!
- Абе, ти не разбра ли? Шефът каза!
В този момен звъни GSM-ът на единия и се чува из цялата кола разяреният глас на шефа:
- Връщайте се веднага, има един за убиване - не ще да връща парите, да вземете и него към гората.
Минало малко време и мазачът от задната седалка плахо потупал единия по рамото:
- Да не вземе да стане няква грешка после. Аз съм за е*ане...
:D
25.09.13
00:49
Вчера-импровизирана тренировка-беше след 18ч. ,има ли смисъл да казвам,че всичко живо се е изсипало вече в залата да прави мускули... Половината от упражненията за горната част на тялото ги направих,друггата нямаше как да се получат и ги замених с лицеви,странични планкове(3х20 за вс.страна) , 5 downword dog+лицева за финал ,та добре се получи :) Днес-почивка поради късно пристигане на ‘’гледачите’’ вкъщи :)
25.09.13
21:14
Днес ми се разказа играта ей- с това
На третия кръг бях готова да се откажа,но ми дойдоха още сили и направих и четирите кръга. След душа се потих още час,през който ми трепереха ръцете и все едно бях на друга планета... В положителен смисъл. Мисля да подобря времето(35мин.) и чак след това да мина към друго ZWOW… Направо е убийствено...Или пък не е,просто аз не съм във форма(whew) Надявах се да отида и до залата,но не съм сигурна дали нямаше да ми дойде в повече...както не съм и сигурна това горното колко пъти седмично е добре да се прави. И на всичко отгоре днес почти не съм яла. Надявам се да няма освинване на вечеря,ама ме съмнява,щото ми се доядоха палачинки...
Мнението беше редактирано от inabambina на 25.09.13 21:16.
26.09.13
11:04
И к’во ся, махна гащите и си показа пеперудката :Д :Д
27.09.13
01:23
казано от Gogo на 26.09.13, 11:04:
И к’во ся, махна гащите и си показа пеперудката :Д :Д
(clap)
30.09.13
01:31
Вчера,28-ми,събота-почивка.
Днес,неделя:
Напади с дъмбели 10/12/10 с 8 кг(свалих 2 кг-доста грозно позалитам с 10-те
-Клек с щанга ..) 8/10/12/12/8 с 25кг
-Изкачване на стъпало 12/15/15 с 10кг. диск
-Мъртва тяга 12/8/8/10 с 25-обаче се оказа,че не съм овладяла техниката напълно и тези килограми бяха грешка-може би ще сляза 5-10 надолу следващия път-по-добре да прогресирам бавно,отколкото с трайни контузии...
Сумо клек 6/6 с 20кг
10 мин.пътека
казано от inabambina на 25.09.13, 21:14:
Днес ми се разказа играта ей- с това
На третия кръг бях готова да се откажа,но ми дойдоха още сили и направих и четирите кръга. След душа се потих още час,през който ми трепереха ръцете и все едно бях на друга планета... В положителен смисъл. Мисля да подобря времето(35мин.) и чак след това да мина към друго ZWOW… Направо е убийствено...Или пък не е,просто аз не съм във форма(whew) Надявах се да отида и до залата,но не съм сигурна дали нямаше да ми дойде в повече...както не съм и сигурна това горното колко пъти седмично е добре да се прави. И на всичко отгоре днес почти не съм яла. Надявам се да няма освинване на вечеря,ама ме съмнява,щото ми се доядоха палачинки...
Горе-долу тяло ти е в норма, мисля че повече от килогам не трябва да сваляш.
01.10.13
00:36
казано от Александър Костадинов на 30.09.13, 03:47:
казано от inabambina на 25.09.13, 21:14:
Горе-долу тяло ти е в норма, мисля че повече от килогам не трябва да сваляш.
Не искам да свалям килограми аз:) 65 кг или 64 са ми идеални-маз искам да сваля... И да кача мускулна маса-лятото един месец не тренирах и отслабнах .
Най-простото е фетбърнър и гейнър + 2 литра сок от моркови за ММ.
А ако искаш наистина за изчистиш тялото от други живи организми..., 5 дни се правят по 3 клизми дневно и само на сокове се живее през това време.
01.10.13
17:21
казано от Александър Костадинов на 01.10.13, 02:15:
А ако искаш наистина за изчистиш тялото от други живи организми..., 5 дни се правят по 3 клизми дневно и само на сокове се живее през това време.
казано от Александър Костадинов на 01.10.13, 02:15:
Химиите не са ми по сърце,да ти кажа... Чакам да ми пристигне конопения протеин и магнезия(F) Имам си и малък ‘’бозайник’’ вкъщи,та и той ограничава приема ми на всякакви изкуствени добавки и тем подобни.
За неделя:
Напади с дъмбели 8/10/10/12/10 @9кг
Клек с щанга Х25 кг...8/10/12/12/8-много са ми килата,много! Техниката ми я няма и ще направя беля. Ще сваля следващия път на 15.
Изкачване на стъпало 12/15/15 с 10кг. диск
Римска тяга-пак с 25,ама явно съм била много зле,щом една кака дойде и ми каза че ако продължавам да правя такива ‘’чупки’‘,скоро кръст няма да имам...та упражнявах техника;
Сумо клек-с 10кг 6/6
Днес-2 кръга от ZWOW 18-не можах повече,но пък довърших с планкове и йога-даже си спретнах и едно ‘’ лунно цвете’‘-идва идеално за гръбнака. За финал-10 жабешки клека и разтяжка.