Фитнес програма,съвети.

22.01.13
01:44

Здравейте,
Нов съм във форума и се обръщам към вас с молба за съвети относно фитнеса.Тренирам от около месец вкъщи и съм около 70-72 кг и съм висок 177-79см.Не съм дебел,но имам леко коремче което искам да изчезне.В ръцете съм горе долу слаб и може да се каже,че в краката съм добре (тренирал съм три години футбол).На 15 години съм и се налага често да ям готвено,но иначе гледам да не ям хляб,ако ще ям ще е пълнозърнест,избягвам сладко и газирано.Наблягам на месо и пия много вода.Храня се 3 пъти дневно.Та въпроса ми е,до една седмица ще започна да ходя на фитнес и бих се зарадвал,ако можете да ми предложите примерна програма като за начинаещ,какви упражнения да правя и т.н и ако е възможно по-подробно с какво да се храня и какво да избягвам.Целта ми е преса,ръце,гърди,гръб.Приемам всякакви съвети.Благодаря предварително.

22.01.13
02:37

и аз съм във форума главно за да питам,а не да отговарям,но ти препоръчвам в началото да правиш кръгови тренировки с базови упражнения(виждал съм този вариант да го препоръчват често във форума)...или поне да не се хвърляш на големи килограми от началото! разрови се за програми из сайта мисля че имаше за начинаещи.преди да си влезнал във фитнеса бих ти препоръчал да четеш от този сайт форумите,статиите и дневниците...програмата не ти е чак от такова значение ако схванеш основни принципи за тренировките като цяло,за храненето и почивката. а за постоянството мисля че не е нужно да споменавам,че е на първо място

22.01.13
07:15

http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti

И с това “Ако може по-подробно” да ме чуете госпожа Проданова .... .

За хранителен режим, в сайта има стотици, прочети малко, и изникни след някоя друга седмица с по-конкретни въпроси :)

02.10.13
11:14

Здравеите понеже бачкам тежка работа реших че мога да тренирам по следният начин
Понеделник гръб
Вторник бицепс
Сряда рамо трапец
Четвъртък гърди
Петък трицепс
Събота крака даите мнение или ми кажете как трябва
Всеки ден искам по малко взех си добавки геинер бсаа и креатин
Не сам мн опитен в фитнеса 5 6 месеца

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1