Протеин или гейнър

24.10.05
01:14

Здравейте, прочетох голяма час от темите, но и така не ми стана ясно каква е разликата между протеина и гейнъра. Тренирам от извесно време и сам решил да вземам креатин,глутамин,амино киселини(на Optimum Nutrition) и се колебая между протеин или гейнър, целта ми е да кача около 5-10 килограма. Тежа 75кг. 1.80см. кое ще е по- добро в моя случай 100гр. протеин или 100гр. гейнър, храненето ми е предимно ориз и пилишко, яйца и картофи, а в даскалото сандвичи.

24.10.05
03:01

Sorry, намерих една тема озаглавена по същия начин, но и там има много противоречиви мнения. Не е ли по добре, тъй като ям повече въглехидрати (ориз и картофи) да взимам този с по- голямо съдържание на протеин (примерно сурватъчен протеин, не гейнър), за да поизравня 2:1 въглехидрати протеин. Ако се лъжа и съм написал някоя глупост, моля ПОПРАВЕТЕ МЕ :roll: Целта ми е покачване на килограми :shock:

24.10.05
10:07

Взимай протеин, въглехидрати лесно ще си набавиш от храната.

24.10.05
20:31

Протеинче взимай  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1