23.10.05
17:25
Здравейте :!:
Имам почти 6 месеца стаж и съм качил около 7 кг (сега съм 67 кг и 173 см висок) и не съм взимал хранителни добавки до сега , но мисля да почна с протеин.
Препоръчайте ми какъв протеин е най-добре да си взема за да кача ММ и долу горе колко ще ми струва .
Благодаря предварително !!! :)
23.10.05
17:35
еми като за начало за обща маса можеш да си земиш геинер....да речем на Universal mega mass 3000 - 27 лева или на Bio Tech - Super gainer 4200/аз съм на него същите пари е кат предния/...а ако толкова много искаш протеин / ама да знаиш кат за начало наи добре е геинер/ си земи зависи колко пари имаш - даречем на Nutrim - 1-1.5 кило за 30 лв.. а ако имаш повече от 30 лв си земи нещу като напримерно - геинер + креатин или + амино киселини с разклонена верига = щи излезе за 1 месец около 50-60 лв
успех 8)
23.10.05
20:50
[quote author=”^Vlastelina^”]Здравейте :!:
Имам почти 6 месеца стаж и съм качил около 7 кг (сега съм 67 кг и 173 см висок) и не съм взимал хранителни добавки до сега , но мисля да почна с протеин.
Препоръчайте ми какъв протеин е най-добре да си взема за да кача ММ и долу горе колко ще ми струва .
Тъй като явно храненето ти е добро откъм калории щом качваш кила, нямаш нужда от гейнър! Вземи си протеин да имаш достатъчно градивен материал за мускулите и да качваш качествено, за да не се потиш после напролет.
Вземи си млечно-яйчен протеин на ProGold 90 на Нутрим (1 кг. за около 18-19 лв.) и го пий вечер преди лягане.
Също си вземи и суроватъчен пак на Нутрим (1 кг. за около 25 лв.) и го пий сутрин веднага след ставане на гладно и 30 мин. след това закуска.
Като за начало това е достатъчно. Успех!
24.10.05
01:02
[quote author=“nikolaBULL”][quote author=”^Vlastelina^”]Здравейте :!:
Тъй като явно храненето ти е добро откъм калории щом качваш кила, нямаш нужда от гейнър! Вземи си протеин да имаш достатъчно градивен материал за мускулите и да качваш качествено, за да не се потиш после напролет.
Вземи си млечно-яйчен протеин на ProGold 90 на Нутрим (1 кг. за около 18-19 лв.) и го пий вечер преди лягане.
Също си вземи и суроватъчен пак на Нутрим (1 кг. за около 25 лв.) и го пий сутрин веднага след ставане на гладно и 30 мин. след това закуска.
Като за начало това е достатъчно. Успех!
Няма да мога да си позволя сега да купувам от 2та вида (чисто финансови причини) :( . Кажи ми с кой от 2та ще има по-голям ефект и него да купя :).
А отностно до храненето ми, едвали е от най-правилните :)
Даже не съм ял както трябва( всеки ден различно количество) и въобше не съм следил количество въглехидрати, мазнини, белтъци което съм консумирал на ден. Просто съм ял каквото има :)
24.10.05
01:18
[quote author=”^Vlastelina^”]
Няма да мога да си позволя сега да купувам от 2та вида (чисто финансови причини) :( . Кажи ми с кой от 2та ще има по-голям ефект и него да купя :).
А отностно до храненето ми, едвали е от най-правилните :)
Даже не съм ял както трябва( всеки ден различно количество) и въобше не съм следил количество въглехидрати, мазнини, белтъци което съм консумирал на ден. Просто съм ял каквото има :)
Сега в началото както виждаш и сам нямаш нужда от по-правилно хранене! Стига да си доволен от това, което виждаш в огледалото. Просто добави протеина и продължавай така. Този метод при теб ще работи, докато тялото стигне едно по-напреднало ниво на развитие и започне да има по-завишени нужди. Дотогава нямаш проблеми.
Щом имаш финансови затруднения купи си само суроватъчния и го пий по 25 г. сутрин и вечер както ти казах по-горе. Вечерната доза я пий заедно с прясно мляко за да забавиш усвояването на протеина! Вземайки го така ще ти стигне за 20 дена.
Успех!
24.10.05
21:19
nikolaBULL Мерси за помоща мисля да те послушам :)
Дано има резултат :wink: