02.10.13
21:27
Здравейте отново от меня, в момента, тия дни, месеци ми се налага да се храня с около 300 350 лв на месец .. което както всички знаете, че е трудна работа ...
За сега се храня общо взето много просто.. ==> 1 кг месо + 0.5 кг суров ориз, само на закуска 100 гр. цар. корнфлейкс (истински)
Целта на тази еднообразна храна е покачване на ТЕГЛО. В момента съм 76 кг. 180 см висок и съм 24 годишен. Ям през 2 часа - 200 гр. пилешко филе + 300 гр варен ориз и така 5 пъти на ден + 6тото хранене което е закуска (корнфлейкса)
Удобно ли ще е да нямаля ориза, и да добавя картошки... или нещо др да се вмъкна в тези паралянги...
Купувах свинско месо, но като го изпека то стана от 1 кг = 600 гр... започнах да купувам пилешко, от 1кг остана 880 гр което ме насърчи да купувам само пилешко :)
02.10.13
23:13
Еднообразното хранене не се препоръчва, опитвай се от тук от там да поразкрасяваш диетата си, наистина от кило свинско половината изчезва, но заменяй го поне 2 пъти седмично, вместо пилешкото имам предвид.
За картофите и ориза всичко е до личен избор, гледай кое ти е по изгодно и удобно.
Поздрави! :)
02.10.13
23:57
Свинското и телешкото месо май са за предпочитане пред пилешкото, когато се качва маса. Свинското и засища повече, като има вариант да си правиш кайма 50/50. Може да добавиш и някое яйце (целе).
Искате да кажете, че не е проблем да ям така както в момента.. Даже омислям да си правя оризови питки.. така ще ям повече въглехидрати.. ;)
03.10.13
14:58
По 3 грама въглехидрати на килограм тегло е добре,протеинът го докарваш,сега остава да вкараш малко {}---{IIIIIIIIIIII}———и готово.