23.10.05
20:42
КОЙТО има новия брой на мускули и фитнес плс да прочете на 18 страница за Тома
Човека казва че като е почнал да тренира е растял адски а след като е излязал от казармата ( влиза с мерки талия 67 !!!!!!! гртъден 125 ръйа 49 ! при 85 кг . ) почнал да тренира адски яко 5 пъти в седмицата всеки мускул!!!!!!!!! падали му се 16/18 часа тренировка седмично ! ! ! ! ! ! !
ядял каквото се е готвело във тях ,но в по големи количества .
За една година е качил 135 гръден 53 ръка и 73 талията .
КАЗВА ЧЕ НЕ Е БИЛ ЧУВАЛ ДАЖЕ ЗА БИОНАБОЛ И ПРОТЕИН ИЛИ НЯКАКВИ ДОБАВКИ
МОЛЯ КОМЕНТИРАЙТЕ
ЩОТО СЕ ЧУВСТВАМ КАТО ИЗВЪН ЗЕМЕН
А съветите му са яко тренировка и невъзтановяването или претренирането го използват мързеливите като предтекст ....
Четох я! Глупости на поразия! (има някои верни неща, но това за претренирането не е вярно - (както и много други де) колкото по-малко тренираш толкова по голям успех имаш! Или това което напоследък си мисля като формула, поне при мен работи: тренирам по програмите от списанията 3 месеца, после 3-4 месеца тежко и 1, максимум 2 пъти седмично (нещо като Хеви Дъти или ХИТ) и поне разнообразявам! Иначе не му вярвам за мерките!!!!! Той и Кевин Леврон е качил 20 кг за една година е възможно, но се сещате и за количествата химия която трябва да изпие!!!!!!!!!!!!!!!
23.10.05
20:49
Е кво се чудиш?И аз много пъти съм казвал че и без добавки става работата!
23.10.05
21:14
ларгозол без добавки обаче не виждаш ли че и храната не е подбирал и е тренирал секи мускул 5 пъти седмично
Абе не се знае.Може и да е вярно.Това,което действа при един не действа при друг.Може да има много добър ген.Може да има голям стаж.
Истината,е че трябва да се тренира зверски и после да се яде зверски.
Имам приятел,който тренира от 11-12 годишен.В момента е някъде на 17 години.
Тренирал е само кофички и набирания(повече кофички).Напоследък казва,че прави и упражнения с дъмбели за бицепс(разбирайте 1-2 упражнения).Не е подбирал какво да яде.Тоест яде,каквото му падне.
В момента е нема такова чудовище.Аз съм сигурен,че е по здрав от 90% от хората,които пишат в тоя форум.
От лежанка казва,че прави серии с 110кг.
Виждал съм го.Познаваме се от много малки.Заедно играехме отзад зад блока.Знам,че не пази някаква диета,нито пък дава пари за месо( в смисъл к’вото му купат т’ва яде).Всеки ден отива на успоредката и прави 15-20 серии по 20-30 кофички(не знам колко).
Казвам ви той е чудовище,а е само на 17години.Верно кофичките не представляват няк’ва зверска тренировка,но...
Но е тренирал 5-6 години и е станал изрод.Не е много мазен.
ами, както каза то си е и до ген! Някои хора и толкова не могат дори със стероиди! Малко са все пак тези хора иначе как ще се продават добавките :lol: Но това описаното ми се струва преувеличено (за МиФ говоря)