След операция подновяване на тренировки

02.10.13
16:59

Здравейте! Оперираха ме от варикоцеле преди 1 месец, но докато ме оперираха доктора ми каза, че са забелязали че имам слаба коремна стена и са я “закрепили със собствени тъкани” поне така мисля че каза не разбирам аз. Следователно съм щял да получа придобита херния след време ако не е било направено това. Отделно проблема ми е, че преди години ме оперираха от херния (вродена), но не мислех че ще се сблъскам с този проблем отново до сега.  Пиша тук с надеждата за съвети и препоръки как да започна тренировките си отново. Казаха ми, че мога след 2 месеца вече да подновя тренировките, тоест остава ми още 1.  Знам, че каквото и да правя пак може да се появи тази херния, но искам да взема всички мерки. Няма да дигам много тежко или пък колан ще ползвам както и ще тренирам корем по усилено. Това е мое мнение, но искам да чуя и вашите. Благодаря предварително! :)

03.10.13
15:06

Искаш ли да си заздравиш коремната стена(вътрешната) нали която държи органите,фасция друго наречено трябва да правиш упражнения от Йогата,упражненията от старият културизъм за стесняване на талията.Незнам как точно се наричат но вакумни преси може да се нарече.Преди се е обръщало внимание на това повече.Така че за информация търси СТАРИ книги,от 70 и назад.

03.10.13
19:28

Всъщност точно това искам, но дали е възможно? Понеже четох из интернет, че точно там дето е ингвиалната херния напримерно няма как да се заздрави стената, понеже точно там няма мускули а мен именно там ми е проблема. За пръв път чувам това за което ми говориш ще се ровя из нета дано открия нещо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1