23.10.05
16:10
Виште са от един месец не пия креатин и нямам енергия!Кажете ми рецепта за някакво ядене което дава много енергия!Аре моляви въпроса е сериозен!Толкова много се ядосвам че нямям енергия че ще се самоубуя! :cry: !Направо се ядосвам много!
Т’ва че нямаш енергия може да се дължи на факта,че не приемаш достатъчно въглехидрати
Другата причина е че може би спиш недостатъчно.Казват,че креатина намалява нуждата от сън.Може да си свикнал да спиш по-малко.
Колко време спиш?Колко въглехидрати ядеш?
Липсата на енергия как я усещаш?Нямаш желание да тренираш?Чувстваш се отпаднал?
Няма някаква специална рецепта.Можеш да пробваш с 0.5кг ориз(сух) и 1-2 кила картофи за един ден.Тоест да се натъпчеш здраво.Но не всеки ден.
Еми пич под 30 въглехидрата не падам!Еми спя 8:30часа!даже се сабуздам и преди часовника ми да звънне!И аз си мислех че е от това но не е!Даже понякога спя и следобед!мерси за помоща !!НО ако можеш ми кажи още нещо! 8) :cry:Не се чувствам отпаднал даже имам мерак да тренирам но като тренирам все едно натоварвам костите!
24.10.05
19:54
самоубуй се и не се занимавай повече ! хаха адския пич, по принцип като свършиш креатина се получава така, че пада малко силата обаче това е нормално.
8) еми това за сомоубийиството е добра идея!Но едно нешто ми помогна въгехидрания шейк и пиенето на вода в почивката!
24.10.05
22:32
по 0.5л вода по време на тренировката е добре :)
Е к’ви са тея 30 въглехидрата бе???
Ти май имаш друго в предвид,като казваш,че нямаш енергия.
8) Споко бе BabaVanga вече се оправих нали почнах да пия един шейк от овесени ядки млеко и мед и почнах да пия вода в почивката!Вече съм добре! 8)
05.07.06
19:49
приятел прати ми рецептата на ли4но плсс и аз имам същия проблем 10x :))))