04.10.13
10:17
С идването на зимата явно тялото ми започва да се нуждае от повече витамини и минерали, отколкото получава. Бихте ли ми предложили някакви мултивитамини, които да са повече за общо здраве, отколкото за спортно подпомагане. Бюджета ми е към 30 лева.
Благодаря.
04.10.13
10:41
Този бюджет за какъв период е?
Спри да търсиш. Saturn suplements NOVA. Това са уникални витамини ,които за 20лв стигат за 60 дни, и колкото и няпонятно да е за някой аз замених анимал пак с тези витамини и резултатите са по-добри. УНИКАЛНИ СА! Има ги в конкурентет сайт ,ако искаш пиши на лична поща за линк към сайта.
казано от Gergi_81 на 04.10.13, 14:33:
Спри да търсиш. Saturn suplements NOVA. Това са уникални витамини ,които за 20лв стигат за 60 дни, и колкото и няпонятно да е за някой аз замених анимал пак с тези витамини и резултатите са по-добри. УНИКАЛНИ СА! Има ги в конкурентет сайт ,ако искаш пиши на лична поща за линк към сайта.
Би ли обяснил по какъв начин си усетил витамините да ти действат ????
Опитай и ще видиш. Нали знаеш усещането като изядеш портокал или резенче лимон с чаша тоник. Тези няколко минутки на тонизиране ги усещам в продължение на часове с тези витамини.Да не говорим ,че на работа умора не съм усещал от доста време. Разбира се пия и протеин след тренировките,но като взимам витамините усещам разлика, и то голяма.