Вашият идеален ден

Здравейте на всички, снощи гледах 9-та серия от една програма за продуктивност, която така и не спазвах стриктно. Но това е друга тема. Във втората част на програмата се говори за идеалния ден -какъв тип ден ще ти помага да постигнеш целите си, в какво ще се състои, какво ще правиш сутрин, какво можеш да добавиш после, какви ще са хората, които искаш да срещнеш през деня. Освен това гуруто от клипа говореше за деня представен като пъзел и как да свържем малките части от пъзела, така че да сме най-ефективни и продуктивни. Да се разберем не става въпрос за лайфстайл! Та какъв е идеалният ден за вас? Какво включва той, какво бихте искали да добавите като занимание/хоби или нещо в личен/професионален план, дните ви еднообразни и скучни ли са?

04.10.13
13:52

Идеалният ден за мен е да си свърша перфектно задълженията на работа, да ида след това в залата - да си пръсна бушона там, да дам всичко от себе си и да поставя личен рекорд/рекорди. Храната през целия ден да е чиста и пълноценна. Накрая на деня да обърна внимание на жена си и да я накарам  да се усмихва. Романтика, а?

Мнението беше редактирано от Yakovliev Y. на 04.10.13 13:53.

04.10.13
14:58

Идеалният ден за мене е през лятото.
Започва с ранно ставане и протеинов шейк. около 6:00
После кафенце с фейсбука и подбиране на траклист за тренировката.
Продължава след час два с доза азотен бустер и разходка до лостовете.
Час тренировка с AC/DC и IRON MAIDEN и протеинов шейк след това.
Лека дрямка ,около час и после зверско ядене. Към обяд едно леко плажче с някоя приятелка/гадже/колежка (каквото дойде)
След плажа обилно хапване пред компа и сваляне някой хубав филм за вечерта.
После пак лека дрямка и към 17-18 часа спретване на хубава вечеря (за приятелката/гаджето/колежката с които съм бил на плажа)
Вечерта обилно хапване с чаша червено вино,хубав филм и хубав секс към 21-22:00.
После спинкаме стабилно и така до следващия ден.

DO

04.10.13
15:58

Перфектния ден на Sir Лординов започва по различно време.
Понякога прелестната муатка плахо надяваща се да стане негова годеница го събужда нежно с чаша горещо кафе и малко коняче някъде към полунощ, когато фондовите борси по другите континенти очакват с нетърпение неговите решения. Завесите са с дистанционно, а панорамния прозорец разкрива пейзаж, само заради който си струва шестцифрената сума на жилището ......... то ще стане много дълго ;д

Мнението беше редактирано от donsir на 04.10.13 16:00.

04.10.13
16:00

(bow) Здрасти.Още преди да влеза в темата,като ти видях никнейма и името на самата тема се досетих,за що ще иде реч :Д Бих добавил още доста работи,но не искам да прозвуча като несмирен и неуравновесен човек,все пак си изграждам нов имидж. :Д

Мнението беше редактирано от lordinario на 04.10.13 16:01.

DO

04.10.13
16:04

казано от lordinov на 04.10.13, 16:00:

(bow) Здрасти.Още преди да влеза в темата,като ти видях никнейма и името на самата тема се досетих,за що ще иде реч :Д Бих добавил още доста работи,но не искам да прозвуча като несмирен и неуравновесен човек,все пак си изграждам нов имидж. :Д

Така е, темата е с голям потенциал ;д

04.10.13
22:19

Ставане рано, лек джогинг около 30 минути.
Душ, силно кафе, музика. Лекции. Кратка почивка.
Прибиране, лека дрямка. Кафе. Изцеждаща и удовлетворяваща тренировка. Душ. Още музика.
Вечерта - изпълнена с усмивки и прекарана с приятна компания.

Това е идеалният ден за мен, имайки предвид сегашното ми положение :D Иначе имам и по-”идеални” идеи, ама да не се размечтавам много.

Мнението беше редактирано от Кристина на 04.10.13 22:21.

Гледам сте се разписали айде и аз ще ударя един update. Идеалният ден за мен е хм.. за да го опиша ще ми трябват много пари :D .
Не сте ли се замисляли, че дните ни минават горе долу по един и същ начин? Ето и един мой примерен ден:
Ранно ставане и сутрешна рутина(ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!), която включва лицеви опори + 3мин кардио, малко медитация и четене. правя creative research из нета(обогатяване на знанията, образователно видео или тед талк, някоя интересна статийка) и често попадам на интересни неща. Следва здрава тренировка 1 час към 11:00 да си изразходя енергията, след което ще имам време за др. неща. Например четене, интересно хоби(играя WoW :D), да се фокусирам над задачи като и между другото имам някое др задължение(готвя главно). Добавям малко социален живот, излизане в готина компанийка и яко фън. Лично аз прекарвам повече време в мислене над нещата, които гледам/чета и често ми идват интересни идеи в главата. Преди лягане обмислям деня и какво съм можел да направя по-добре(без да се критикувам) и разбира се планирам утрешния ден. Разнообразие му е майката.

PS: аз не видях много разнообразие тука, ама тъй де..

Моят идеален ден трябва да е минимум 48 часа, за да ми стигне за всичко, което искам и трябва! :D

05.10.13
19:05

Аз съм простичък човек- Хапване, фитнесче, хапване, лекцийки, хапване, Йебане.
Ей това е идеалният ден.

05.10.13
20:46

Идеалният ден:
Да се събудя от слънцето, огряло спалнята :)
Да си направя йогата с цялото ми съзнание, съсредоточено в това :)
Да закуся млади кокосови орехчета (inlove)
Да прекарам деня сред природата с любим човек и да имам възможност да порисувам докато съм там :)
Да приготвя вкусна вечеря и да релаксирам със сладки приказки и чаша вино вкъщи :)

That`s all falks! (sun)

05.10.13
21:46

Идеалният ден скоро не съм го имала. :D
Представям си го така : Да се събудя наспала се, без да ми звънят алармите на телефоните. Да имам направено кафе и време, да си разцъкам фейса. После тренирам, душ и поне час почивка пред компа. Следва разходка по магазини, дори и без да купувам нищо, само за разтоварване. После среща с приятели - дали ще е кръчма или ще се събереме някъде на карти или да гледаме мач, все едно. И накрая - нормално заспиване, без да се въртя с куп мисли в главата си. И най-вече - да не ми звънят телефоните и да не говоря за работа.:D

05.10.13
23:59

Из дневника на един пънкар
06.00-Прибрах се от сбиването с нацитата
06.02-Пия бира
06.10-Пикая
06.12-Пия бира и пикая
06.13-Заспах докато пикая
07.00-Баща ми ме събуди , попита ме кв’о правя. Казах му, че пикая на сън
07.02-Баща ми тръгна на работа и аз заспах на дивана в хола
10.00-Събудих се
10.30-Ставам от дивана
11.00-Станах от дивана
11.03-Пия бира
11.04-Слушам The Casualties
11.07- Ритам един стол докато слушам The Casualties - Unknown Soldier
11.10-В момента върви The Exploited - Chaos is my live и ритам вратата на съседите
11.20-Отидох на гости на емото, която живее над нас
11.21-Тя каза, че ще се самоубива
11.29-Изнасилих я
11.31-Самоуби се
11.23-Прибрах се в къщи
11.35-Заспах
12.30-Събудих се и пия бира
12.32-Изпиках се
12.50-Оправям си гребена
13.20-Оправих си гребена, обляках си коженото яке (нищо, че е 28 градуса), на което има голямо червено А и тръгнах на даскало
13.40-Влизам в час и обяснявам, че съм си оправял гребена
13.42-Даскалата ме изгони, щото я нарекох “Тъпа капиталистка”
13.43-Стоя в коридора и гледам тъпо
14.10-Часът свърши. Влязох в стаята и заспах
15.52-Дойде голямото междучасие, пред даскало срешнах малката ми сестра . Тя ми каза,че е депресирана, защото Пешо я зарязъл. Тъпа ЕМО
15.56-Сестра ми ще скача от покрива на даскалото
15.57-Довлякох Пешо горе и го накарах да се вземат пак. Тъпи емота. Аз като бях на тяхната възраст палех контейнери.
16.00-Срещнах активисти на “ФАБ”, лепяха плакати с надпис “Анархизмът е нашето бъдеще”
16.01-Лепя плакати с надпис “Анархизмът е нашето бъдеще”
16.13-Влизам в час. Обяснявам на даскала, че съм лепял плакати
16.14-Изгони ме. Мразел анархисти
16.30-Пия бира
16.31-Директорът ме видя и двамата сега пием бира
16.40-Директорът ми предложи ракия, но аз отказах. Алкохол аз не ПИЯ
16.59-Влизам в стаята и гледам трезво
17.03-Заспах
18.31-Излизам от даскало, видях Киро. Каза ми, че утре ще ходим на концерт на The Exploited. Аз казах “Ми убаво”
19.00-Аз, Киро,Иван Скейтъра и още народ стоим в парка пием бира
19.02- На съседната пейка седнаха малката ми сестра и група венорезци (емота)
19.04- Моята компания ритат тази на сестра ми
19.06-Скинарите ритат нас
19.08-Две патрулки дойдаха да видят к’во става
19.10- Ние и скиновете ритаме ченгетата
19.11-Едната кола гръмна
19.13-Дойдоха още ченгета и ни разпръснаха
19.14-Бягам
19.20-Бягам
19.30-Бягам
19.32-Стоя пред блока и пия бира
19.34-Влизам у нас и виждам големият ми брат-скин, който никой не бе виждал пет дни да пие бира с баща ми и да гледат телевизия
19.35-Седим тримата и пием бира. Все пак и тримата имаме шестнайсет години
19.59-Прибра се по малкият ми брат-емо
20.00-Аз и по-големият ми брат бием нашето малко братче, защото каза “Тате,тате вече съм на 15 може ли да си обръсна краката”
20.04-Звъни Иван скейтъра и ме вика да пием бира и да караме скейт. Не отидох, щото май много бира стана днес
20.07-Слушам Sex Pistols и ритам една лампа
21.00-Бия малкият си брат, задето се лакирал
21.33-Прибра се мама
21.35-Доде си малката ми сестра. Пешо пак я е зарязал, ще се самоубива.
21.40-Ядем
21.50-Баща ми отиде нощна смяна
21.51-Брат ми напсува държавата и отиде да бие Пешо
22.01-Взех кинтите на малките си брат и сестра,за да отида на концерта
22.04-Малкия ми брат каза, че светът е шибан и му падна едната значка
22.12-Пребих малкия си брат, защото се гримира
22.20-Излязох от вкъщи, щото ще се бием с нацитата
22.50-Паднах на земята от юмрука на някъв скин
22.53-Пия бира и ритам скин
23.01-Ченгетата идват
23.02-Решихме да не се повтаря случката от днес и се разотидохме мирно
23.04-Стоя с пънковете на една пейка и се чудя да не стана ли емо, но ме заплашиха със смърт
23.06-Подпалихме контейнер
23.09-Подпалихме колата на един човек, който ни каза, че не трябва да палим контейнери
23.15-Прибрах се
23.16-Брат ми-скина пак събрал сестра ни с Пешо
23.17-Брат ми си пусна хардкор и ме наби
23.30-Заспах

06.10.13
00:14

казано от Ragnar Lodbrok на 05.10.13, 23:59:

... 11.20-Отидох на гости на емото, която живее над нас
11.21-Тя каза, че ще се самоубива
11.29-Изнасилих я
11.31-Самоуби се ...

Улучил е момента.
:D

06.10.13
00:40

Идеалният ден: да спя цял ден! :)

06.10.13
00:43

казано от Mad Madame на 06.10.13, 00:40:

Идеалният ден: да спя цял ден! :)

От сън спомен няма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1