20.10.05
03:14
Въпроса ми е сварзан с това, че си направих проста аритметика и един цикал от 8 седмици с бионабол ми излиза (50лв) три пати по- евтино, отколкото два месеца на протеин+креатин+глутамин (145лв). Та бихте ли ми казали от кое ще има по голям ефект. Трениран от 1,5 години и досега сам приемал само креатин, но ми се ще да кача още 5-10 кила за лятото. Предварително ви благодаря.
Ами бионабола излиза по-евтин,но за да има ефект трябва да приемаш много белтъчини.Така че протеина не отпада.За целия цикъл ще ти трябват към 100лв. за протеин.Освен това,което си набавяш от храната.Пък и доколкото знам цикъл само с бионабол не се прави,ами трябва да се комбинира с някой инжекционен стероид.
20.10.05
11:52
[quote author=“Apoloncho”]Въпроса ми е сварзан с това, че си направих проста аритметика и един цикал от 8 седмици с бионабол ми излиза (50лв) три пати по- евтино, отколкото два месеца на протеин+креатин+глутамин (145лв). Та бихте ли ми казали от кое ще има по голям ефект. Трениран от 1,5 години и досега сам приемал само креатин, но ми се ще да кача още 5-10 кила за лятото. Предварително ви благодаря.
а къде има бионабол?
Може да се направи цикъл само с бионабол (даже е много популярен), обаче както каза BabaVanga ако си мислиш, че само кат изпиеш няколко опаковки и ше качиш ММ много грешиш. Ключа към качването на мускулна маса е в храненето и тренировката. Ако не беше така всички щяха да са 100+ кг с 50+см. ръце. Що всеки си мисли, че кат земе бионабол и ше стане говедо ееее!? Направо ми писна вече да чета глупости :evil: Ако твърдо си решил да зобиш поне да има смисъл от т’ва, че се тровиш, а не после да съжаляваш. Шот ти хуо ше дадеш 50лв. за бионабол ама къде отписа храната и добавките?
rewave не че искам да се трова, ами просто казвам че ако искаш да направиш тяло, то много по евтино е да вземеш един зоб. Затова всеки в залата пита кво пиеш. А колкото до храната мисля да направя диета с ориз, картофи и пилешки гърди, но и това си е цифра пара, сега разбирам защо културизма е за богатите :wink:
Кое му е евтиното бе? Да не би като взимаш химия да не трябва да ядеш или тренираш (и то повече)? Протеина не се взима на цикли - той трябва да присъства ежедневно в храната ти в достатъчно количество, а ако не можеш да си го набавиш така - от добавки!
За богатите бил спорта - еми не става да си на два сандвича дневно и да искаш тяло! И химията няма да ти помогне в този случай!
Или си мислиш, че като се издуеш за 1 месец, после ще си останеш така? Наясно ли си какво са 5 кг МУСКУЛНА маса, колко ядене и тренировки изисква дори само за да я подържаш? Да не говорим, че без достатъчно ядене и тежки тренироки няма да качиш и толкова, а след цикъла няма да остане нищо от каченото.
За теб химията е забранена, с това мислене! А за този стаж още повече. Съмнява ме да си стигнал максимума си в развитието, че да ти трябва химия.
Съжалявам, ама и на мен ми писна да чета глупости за тая химия - всеки още не почнал да тренира пита какво да пие! Ако ставаше само с химия, защо в залите няма толкова много здрави хора, след като всеки втори се зоби?! rewave го е казал много точно - тренировка, хранене и възстановяване - стероидите са помощно средство и не могат да заменят основните неща!
Ето че Петко к е много полезен за тоя форум само истини виждам в неговите постове поне на мен много ми помага като ги чета евалла Петко !
според мене човека е привлечен по скоро от факта, че ще му излезе по танко!Аз лично го разбирам!Но сега зиматено на стероиди и добафки са 2 различни неша и небива да се смесват!Тва е основната грешка!
+ това от протеините + креатина + глутамина няма да качи толкоз много, но няма и да има толкоз вредни ефекти върху тялтото му
докато от бионабола и т.н. - вече са отделно ефектите - наи вече черния дроб, 2ро че не трая пие алкохол, 3-то още 1000 неша!
Та...