04.10.13
21:04
Здравейте момчета,
Преди повече от 5-6 месеца почна да ми пукат раменте, докато тренирам.. наистина не загрявах много добре, ама все пак правех нещо.. след време почна и болка и постоянно щракане ... накрая се едно почва да се вади рамото от ставата, но леко.. Отидох на лекар и ми каза да почивам и пих някви хапове, след това стана още по-зле .. отидох на сериозен лекар и ми правиха рентгенови снимки и Ядреномагнитен резонанс.. установи се, че е спукана раменна капсула и един от тях ми каза операция, а другите ми казаха да спра с фитнеса завинаги и само да почивам и ще оттихне, ама няма да спра поне леко ще почна да тренирам и отидох при двама спортни лекари, които ми казаха да почивам 6 месеца, да сложа раменна шина за 1 месец и да мажа с някво мазило-Алга Сан Арника Гел избрах и доста ми помага. Някой имал ли е подобен проблем и какво е предприел и дали ще е удачно да си купя анимъл флекс например ?
Незнам какво трябва да си купиш , но по-добре послушаи докторите , защото с тази контузия можеш да направиш много по-голяма беля.
05.10.13
12:01
Аз още не съм сигурен какъв е проблема. Да не би да имаш предвид, че имаш разкъсан лабрум? Това е малко по-различно от “спукана капсула”.
Какви са ти оплакванията, освен че пука? Боли ли те?
05.10.13
22:03
лекарите ми казаха спукана раменна капсула ( в тази капсула е водата,която ми “смазва” ставата ) и така течността си е из рамото. Има болка и силно щракане и пукане сякаш се вади рамото.. пречи ми да тренирам адски много пречи ми да ям дори..