06.10.13
02:37
Здравейте искам да помоля за малко разяснение можели да се комбинират АМИНОКИСЕЛИНИ,КРЕАТИН И ПРОТЕИН и ако е възможно най учтиво ви моля да ми обясните колко и как да приемам всеки един от продуктите 90кг. съм тренирам от 1 месец прочетох няколко теми във форума но уви неразбрах почти нищо извинявам се че отварям тема която е дискутирана но както казах неразбрах почти нищо благодаря предварително поздрави и пожелавам на всички реализиране на поставените цели.
1. Объркал си раздела. Прочети правилата за ползване на форума(5мин)
2. Въпроса ти не е зададен правилно и няма как да ти се даде ясен и точен отговор( прочети темата за това как да задаваме правилно въпросите си; още 5мин)
3. Прочети статиите в сайта или важните теми за добавките от които се интересуваш(още 10мин)
общо взето, ако отделиш 20мин за т.1,2и3 (в което се съмнявам) ще се убедиш, че само след месец тренировки определено още нямаш нужда от добавки.
Аз бих те посъветвал две неща:
1. да не ги купуваш все още, а ако вече си ги купил да ги прибереш в шкафа за догодина.
2. да започнеш да си лягаш навреме
И понеже съм на 99% сигурен(съдейки от аватара), че си на възраст м/у 15 и 18 години и определено няма да ме послушаш... даже няма и мнението ми да дочетеш, ще ти кажа да прочетеш етикетите на всеки един от изброените продукти и да ги пиеш ръководейки се от тях.
Мнението беше редактирано от Fallen на 06.10.13 02:53.