Как да порасна с няколко сантиметра?

06.10.13
14:08

Здравейте, това е тема която не знам дали е за тук обаче ми е много притеснително...
Аз съм на 29 години 163 см. съм висок и от 7 години не съм дръпнал нито сантим. Ходих на лекар преди няколко години и ми казаха, че това е нормално и пубертета трае до 25-6 години до тогава би трябвало да съм пораснал. Но като гледам не е така!
Баща ми е висок 175 майка ми е 161, според гена ми аз трябва да съм над 170 поне.
Този ръст ме комплексира и не мога да си намеря приятелка в живота, моля ви помогнете ми. Има ли начин да стана поне 170 ?
А и побертета за мен е свършил вече. Благодаря предварително!

06.10.13
14:12

Искам да кажа, че нямам болести които да спират растежа ми, ходил съм на изстелдавия и мога да го потвърдя. На юношески години съм тренирал само тенис две години.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1