Относно Гейнер, търсия съвет...

25.10.05
01:02

Видях че са изписани много теми относно гейнерите, но исках да
пусна една тема, за да ми кажете кое ще е най-доброто решение.
Та аз тренирам от вече година и 2месеца, на 15г. съм, висок около
180см. и тежа 62кг. до сега не съм взимал хранителни добавки, но съм
се решил вече твърдо да се снабдия с гейнер.
Тренирам 4 пъти седмично и доколкото разбрах трябва да приемам
по 50гр. преди и 50гр. след тренировки(общо 400гр. на седмица).
Та въпроса ми е следният:
Какъв точно гейнер да си взема(фирма) мога да отделя около 40-50лв. за около 3кг. количество.
В момента съм се насочил към Супер Масс на Нутрим въпреки
че не е много добър, но за тези пари само това видях.
Разчитам на вашето компетентно мнение за да се реша най-сетне кое да взема в крайна сметка, благодаря ви предварителнО!

25.10.05
09:19

1. Не мисли че гейнъра ще направи чудеса , трябва яко да ядеш ,той просто ще ти помогне да натрупаш малко маса успоредно с храненето
2. Аз лично съм доволен от една немска фирма - БиоФит при приема на гейнъра качих около 18 килограма за 3 месеца - това включва яко хранане и тренировки, но още веднъж ти казвам не си прави илюзий че всичко ще дойде от него..

по-здрави и успех

EA

25.10.05
09:55

да така е трябва добра тренировка и добро хранене  - на Universal Mega mass 3000 съм пил и бях доволен , сега съм на Био Тех и ще видя какъв е резултата

25.10.05
11:57

[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]да така е трябва добра тренировка и добро хранене  - на Universal Mega mass 3000 съм пил и бях доволен , сега съм на Био Тех и ще видя какъв е резултата

Ами аз усилено си тренирам, когато започнах преди 1г. и 2-3месеца бях 55кг. ям си, но искам да си вземма гейнер за да покъча малко на
килограми, сила имам.А този мега масс 3000 на каква цена е?
Аз вече си сметнах, че за един месец ми излиза по 1.6кг.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1