09.02.13
20:54
Здравейте, спрях се на 2 продукта и ще ви помоля за съвет кой от двата да закупя,ако някой ги е ползвал.
1 - SCITEC-CarniX-Liquid
2 - AMIX-ThermoCore-Professional
Както и може ли да се комбинира с този гел - EXPLODE-LCarnitine-Gel
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 10.02.13 08:37.
27.05.13
18:16
От Slim Fx-а ми става лошо. За Thermocore съм чувал, че не бил лош.
31.05.13
17:05
Принципно, ако нямаш воля няма какво да ти убие апетита и да ти даде желание да отидеш на тренировка. Имам 1 мостра Слим фх утре ще я изпия и ще споделя какво ми е мнението, но като цяло не мисля че от бърнари има кой знае какъв ефект.
31.05.13
23:16
казано от apostol apostolov на 31.05.13, 17:05:
Принципно, ако нямаш воля няма какво да ти убие апетита и да ти даде желание да отидеш на тренировка. Имам 1 мостра Слим фх утре ще я изпия и ще споделя какво ми е мнението, но като цяло не мисля че от бърнари има кой знае какъв ефект.
Има има :) И аз преди да пробвам Оксито, пеех тая песен, но един месец по-късно песента се промени :)
02.06.13
22:05
А , ако може да дадете мнение относно комбинация на йохимбин + Ripped Fast на Universal ?
02.06.13
22:37
Не съм пил тези неща, не мога да ти помогна в конкретния случай. Но честно казано, от всичкия боклук който съм изпил досега, тия ефекти които цитираш в първия си пост, не съм ги усетил, и аз лично смятам че всичко е реклама и самовнушение. Оксито също не ми подтисна апетита, нито ме е връхлетяла някаква супер мега енергия, ако така си ги представяш нещата. Според мен, оная “вълшебната” съставка има основно пръст в действието му, предвид че през тоя месец и нещо в който го пих, мисълта ми беше насочена основно към това да се движа. Просто не ме свърташе на едно място, и във всеки удобен случай ходех да тренирам или да правя кардио (най-вече). Иначе от останалите фет бърнери които съм пил, само ме правеха парцал, в смисъл вместо да получа прилив на енергия, се скапвах като мекица.
10.06.13
15:11
Та някой може ли да даде мнение за ThermoCore ?
06.07.13
16:28
Като цяло въпроса издава некомпетентност. Съпоставка между двата продукта е неуместна. Без никакви проблеми може да се съчетаят по между си. Като цяло единия продукт е Термогенен фет бърнер (ThermoCore) а другия (CarniX) е само Л-карнитин. Ако целта е изгаряне на мазнини, аз бих съчетал 2-та продукта, но ако трябва да се избира само едно предложение разглеждайки формулата на Amix изглежда доста добре. Вземал съм Гугул и Форсколин по отделно и имаше много голям ефект. Смятам, че в комбинация с останалите съставки ще е доста добре като ефект. Може да се експериментира с дозата тази упомената на опаковката може и да е малка за някой с по-големи габарити. Аз бих го пил 2 сутрин 1 преди тренировка. Успех!
Термогенният фетбърнър винаги е бил по-силен от липотропния (в случая Л-карнитин), защото повишава енергията като тялото започва да отделя повече катехоламини от рода на епинефрин, норепинефрин и допамин, които освен че подобряват концентрацията, повишават и обмяната на веществата. Това нещо липсва при липотропните, но пък те са много щадящи за нервната система. Казано с други думи комбинацията от двата продукта е най-добрият вариант, но ако трябва да избираш един продукт - определено избери термогенният фетбърнър.
06.10.13
14:15
на 19 години съм
175 сантиметра и тежа 102 кг искам да попитам дали този продукт ще ми помогне http://shop.bb-team.org/scitec-mega-carni-x
казано от Тони Денев на 06.10.13, 14:15:
на 19 години съм
175 сантиметра и тежа 102 кг искам да попитам дали този продукт ще ми помогне http://shop.bb-team.org/scitec-mega-carni-x
Прочети мненията над твоето и ще добиеш представа кое е по-добре за топене на мазнини.
07.10.13
14:41
Сравянваш 2 напълно различни продукта,определено термогенният фет бърнър (Thermocore) ще бъде в пъти по-ефективен,както за приток на енергия,така и за изгаряне на мазнините и подтискане на апетита.
06.11.13
21:20
Здравейте момче съм на 15г (след 2 седмици правя 16) :D ... Така въпроса ми е поръчах си AMIX ThermoCore ™ Professional 90 Caps , защото мисля да завърша периода на остслабване (6 месеца вече) и пише да се пие по 1-2 капсули преди тренировка , но съм пил 2-3 вида л-карнитин и фат бърнър ( Boitech Usa) .. И не съм усетил някакъв Кои знае какъв ефект , та въпроса ми ее дали да не пробвам да пия по 3-4 капсули и дали ще е по-добре или да се придържам към 1-2.. И ако някой го е пробвал да си каже мнението !
Благодаря !
06.11.13
23:03
Да знам храня се ОКБ и т.н всичко е точно само добавките предстоят !
07.11.13
17:27
казано от Георги Атанасов на 06.11.13, 21:20:
Здравейте момче съм на 15г (след 2 седмици правя 16) :D ... Така въпроса ми е поръчах си AMIX ThermoCore ™ Professional 90 Caps , защото мисля да завърша периода на остслабване (6 месеца вече) и пише да се пие по 1-2 капсули преди тренировка , но съм пил 2-3 вида л-карнитин и фат бърнър ( Boitech Usa) .. И не съм усетил някакъв Кои знае какъв ефект , та въпроса ми ее дали да не пробвам да пия по 3-4 капсули и дали ще е по-добре или да се придържам към 1-2.. И ако някой го е пробвал да си каже мнението !
Благодаря !
Независимо какви продукти си ползвал, винаги трябва да пробваш толеранса си! Пий продукта спрямо описанието на опаковката, и ако базовата доза ти понася, тогава можеш да увеличиш.
Здравейте ! .. Взимам фет бърнър (Amix Thermocore 90caps.) , но мисля че бях чел някъде , дори май нещо от този сорт пише на опаковката , че с този бърнър не трябвало да се приемат - яйца,сирене,мляко. Вярно ли е това и ако Да , защо?? .. А мен хранителният ми режим включва сутрин с овеса - мляко , на обяд - сирене , преди лягане - извара? :)
Извинявам се , ако има подобна тема.
Благодаря предварително. :)
17.11.13
17:48
Аз използвам ThermoCore в момента и съм доста доволна. Дава ми енергия по време на тренировка, което е важно за мен, тъй като тренирам след работа. После не ми пречи на съня. Не съм почувствала странични ефекти и мисля, че поне при мен мазнинките ми се стопяват (не че имам много де).
И двата продукта са добри, приемал съм ги. На термокор-а са му по-умерени дозите и толеранса е по-добър, поне при мен така беше, тъй като аз кафе не пия, съответно рецепторите са ми в добро състояние. Сега има 2 нови продукта, които на пролет мисля да пробвам. Детонатрол и айрън кътс. Някой има ли впечатления да каже или е рано още?
30.11.13
17:47
Детонатрола и при мен предизвика интерес, но чакам някой да сподели мнение преди да си го взема.
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.12.13 20:47.
05.12.13
09:56
За потискане на апетита Слим ЕфЕкс работи доста добре, НО има гадни странични ефекти като промяна в настроението и жестоко безсънние. Другият бърнър не съм го пил, но на етикет изглежда доста по-умерено дозиран. Сигурно при 2-3 дози ще работи доста добре.
На слима това, което не ми харесваше е, че ми намали либидото. Най-вероятно се дължи на 5 хидрокси триптофана вътре. Забеляза се още от първият прием.
23.12.13
13:57
казано от Георги Атанасов на 06.11.13, 21:20:
Благодаря !
Започни си с определената от производителя доза. По-добре го пий по продължително, а не в по-големи дози.
25.05.13
12:00
Въпроса ми е , като за термогенен бърнар кой от 2та продукта е така да се каже по-ефективен от към страна : подтискане на апетита,енергия, и следователно има ли някакви по-сериозни странични ефекти.
Може ли да се приемат заедно с Natrol Yohimbe Bark или вместо Yohimbe да се комбинира с л-карнитин.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 14.02.14 14:17.
14.02.14
17:04
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.02.14 17:07.
14.02.14
17:42
казано от merilin на 14.02.14, 14:15:
Може ли да се приемат заедно с Natrol Yohimbe Bark или вместо Yohimbe да се комбинира с л-карнитин.
Може, да. Даже е хубав вариант за оптимален ефект. Аз съм пробвала и комбинация на Хайа Йохимбе барк с л-карнитин и също останах доволна. Обаче ми се струва че от йохимбина не можех да спя през нощта и спрях да го пия.
14.02.14
18:24
казано от merilin на 14.02.14, 14:15:
Хаха, става все по-забавно човек да чете форума. Аз лично не разбрах какъв точно е въпроса, но пък гледам че охотно се отговаря (giggle) (rock)
Въпросът е дали е добре да се комбинира Amix ThermoCore и natrol yohimbe bark