06.10.13
20:28
Здравейте момчета и момичета,казвам се Васко на 17 съм и тренирам спортно катерене.Също така по 4-5 пъти на седмица преди училище по 8км за да потдържам форма и за издържливост.Целта ми е да стана колкото мога по-лек но в същото време и да имам много сила.Понеже не ям месо може ли някой да ми каже рецепти храни за обяд и вечеря които да не са много въглехидратни а да засищат ако изобщо има такива :)
Какво значи “колкото може по лек”? 45 килограма ? И как мислиш , да имаш много сила при положение , че искаш да отслабваш ? За храните има богат избор , но ми е интересно от какво точно е продиктувано това твое желание (да ставаш по-лек и в същото време да имаш много сила ) ? Храната прави борбата :)
06.10.13
22:00
Нещо ми убягва логиката на всичкото това нещо. И как така не ядеш месо, в същото време не искаш и много въглехидрати да има храната.. с какво се храниш изобщо?
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 06.10.13 22:01.
Щом не ядеш месо ,рзчитай на добавки. Джуркай си протеинчета на прах и тренирай здраво. Силата не идва с килограмите а с тренировките.
Няма ли по-специализиран форум за катерачи ? Общо взето, специфичните нужди на този спорт няма да намерят много разбиране тук. За помощ- още по сложно. Общи приказки добре , но си има конкретика все пак.
казано от Gergi_81 на 07.10.13, 11:26:
Щом не ядеш месо ,рзчитай на добавки. Джуркай си протеинчета на прах и тренирай здраво. Силата не идва с килограмите а с тренировките.
Също става и с яйца,млечни продукти,ядки.Богат избор има.
09.10.13
21:27
Да основно ям яйца заради протеина понеже правя двурасови тренировки и всеки ден бягам,освен яйцата закусвам овесени ядки- обядвам обикновенно с супи,салати,варени картофи,варени яйца или ориз,а за вечеря основно яйца с някое бананче или на тигана :) проблема ми е сладкото немога да го откажа.Шоколада ми е в кръвта и сега си взимам фибри вместо сладко,хем са сладки хем засищат,но все има дни в които се предавам и ям 1-2 вафли може би 3.Освен това всяка сутрин пия по един два чая с мед.