08.10.13
12:31
Здравейте аз съм на 14 години .. тежа 80 кг .. от скоро започнах рано сутрин да тичам .. правя упражнения .. и т.н..
Хранителният ми режим е такъв :
Сутрин: Една чаша с натурален сок..
някъде между 10/11 ям плод ( без значение какъв )
Обяд : 1 малка купа салата .. ( от домати и краставици, зелева салата .. всякаква ) ..
някъде между 4/5 пия отново натурален сок ..
За вечеря ям пилешко месо с картофи, с ориз или др..
* Това е моят начин сега на живот!
08.10.13
12:34
Имаш ли намерение да променяш нещо в твоя начин на живот?
08.10.13
12:36
По принцип сега това е моят начин .. но искам мнения ! :)
08.10.13
12:56
Няма особен смисъл от мнения при това условие. :)
Храненето е трагично - недостатъчно като количество и с много лош баланс.
Няма значение какво искаш да постигнеш - така няма как да стане.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.10.13 12:58.
08.10.13
16:21
Моите съвети ще пренебрегнеш, защото ще ти се сторят дърташко дуднене, затова ще ти кажа как се случи при дъщеря ми, която е почти колкото теб.
И тя имаше доста килограми за сваляне, след проведено анти алергично лечение. Започна да се “храни” като теб, в резултат - на всяка нова седмица качваше още, вместо да сваля. Беше без никаква енергия, сили и имунитет. Ставаше все по - отпусната, пълна и тромава.
Започна да живее по следния начин:
закуска варианти: мляко с овесени ядки; типов/пълнозърнест сандвич; плодова салата с много ядки; яйца и пр.
обяд и вечеря: месо/риба/яйца със зеленчуци- сготвени, салати, както и да са.
2-те чаши сок, за които и тя твърдеше, че я държат жива, замени с плод, фреш, чай, вода, или просто парче чист шоколад с повече какао.
Плуване или кростренажор 3-4 пъти седмично. Ходене пеша, танцуване, игри и всичко, което й носи удоволствие.
От пролетта насам, смени целия си гардероб с няколко размера по - малки дрехи.
Кантарът е почти забранен вкъщи.:)
Ако не приемеш добрия, личен пример на човек на твоята възраст, прочети моите теми, за да видиш и лошия такъв: докъде водят експериментите с диети, не ядене, седмици на плодове и чай, бързане и всякакви екстремни, нездравословни опити върху себе си...
08.10.13
22:15
Начинът ти на хранене трябва да се промени,ако искаш да постигнеш нещо :) По този начин определено няма да успееш
08.10.13
23:55
Тук имаш всичко, за да постигнеш целите си..въпроса е само да се слуша, а това е доста трудно за жалост.
В крайна сметка ако се чувстваш добре, 80кг. не са много, някой момчета цял живот се опитват да ги достигнат и не успяват.
09.10.13
11:05
Аз наистина искам да отслабна, защото все пак другата година имам бал, а не си харесвам тялото .. ако можете да и предложите нещо .. давайте!
09.10.13
13:34
Прочети зa кросфит-a ,достa мaзнини гори,може дa ти стaне интересно :) и успех :)
Всяка сутрин на гладно прави някакво умерено упражнение, много леко тичане или бързо ходене по-лек наклон, идеята е да го правиш поне по 30мин., 3-7 пъти в седмицата , от това се топят много мазнини.
За да си оправиш храносмилането е добре да хапваш топла храна, с горещи билки като джиндър например.
Най-добре си купи книгата терапията Герсон. Там има примерни рецепти за здравсловна диета и цялостно изчистване на организма. За 6 месеца може да станеш като Синди Крауфорд на младини ако започнеш терапията.
09.10.13
15:03
Предлагам ти да игнорираш изцяло съветите на Александър Костадинов и да се вслушаш повече в тези на човека с лилавия аватар чийто е втория пост.
С храненето което си написала в първия си пост няма да постигнеш абсолютно нищо, освен здравословни проблеми.
Начина по-който изглеждаме рефлектира начина ни на живот. Ако искаш да изглеждаш различно, живей различно. Това включва целия цикъл хранене-движение-спане.
09.10.13
17:07
С това хранене следващата ти тема ще е “Бала мина, вече съм 80+ кила, ма вече нямам цикъл, ям по една маруля на ден и дебелея...”
ПП:
казано от Александър Костадинов на 09.10.13, 00:44:
...
На тоя няма ли кой да му спре тъпотиите?
09.10.13
19:56
Моят съвет към теб е да минеш на НВД и да започнеш да спортуваш, отделно ми е интересно как имаш бал другата година като си писала,че си на 14 години? Другият ми въпрос е - 80 кг си, но не каза колко си висока, а това е важно
П.С Спри да пиеш натурален сок - пълен е с боклуци
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 09.10.13 19:57.
09.10.13
20:12
На 06.02.2014г..ставам на 15години...и имам бал .. 8 - ми клас съм .. висока съм 1,70 ! :)
казано от Veso Pervazov на 09.10.13, 17:07:
С това хранене следващата ти тема ще е “Бала мина, вече съм 80+ кила, ма вече нямам цикъл, ям по една маруля на ден и дебелея...”
ПП:
казано от Александър Костадинов на 09.10.13, 00:44:
...
На тоя няма ли кой да му спре тъпотиите?
Аз съм дал реални съвети които са работили през годините и вековете, а ти освен че нищо смислено не си написал и спамиш.
До собственика на сайта:
Моля да вземете отношение и подобни профили да ги триете без предупреждение. Поне аз така правя в моите два форума.
09.10.13
22:38
казано от Александър Костадинов на 09.10.13, 21:07:
Аз съм дал реални съвети които са работили през годините и вековете, а ти освен че нищо смислено не си написал и спамиш.
Написал съм нещо, което на тебе явно ти е трудно да осмислиш. За щастие, хората с малко повече мозък със сигурност са го разбрали!
До собственика на сайта:
Моля да вземете отношение и подобни профили да ги триете без предупреждение. Поне аз така правя в моите два форума.
:D :D :D Ако ти кажа, че нещо такова съм предложил отдавна заради специалисти като тебе... :D :D :D
Щеше да е от полза...
ПП: Тук мислех да постна част от бисерите ти, но се отказах. Много са, а няма смисъл. Пиши си в твоите форуми, само се надявам да не са с насоченост фитнес и здравословен начин на живот. Пази Боже!!!
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 09.10.13 22:38.
09.10.13
22:56
До собственика на сайта:
Не съм собственик, но тази препоръка изключително лесно покрива полезността на твоя акаунт. От друга страна със сигурност не си в позиция да оценяваш полезността на Весо за форума. Какво ще правиш в своите два форума - това няма никакво отношение към BB-Team.