25.10.05
15:28
Моля, ако някой има личен опит с този продукт да ми каже дали наистина действа тонизиращо и изобщо усеща ли продукта.Питам, защото смятам да си го взема и доколкото знам за него е протеин с разширено действие и би трябвало да покачва общия тонус.
Ами аз съм изпил доста от него,ама незнам за някакъв по специален ефект/главно си го земам щото е малко по евтин от PRO GOLD 90.Въпреки това се води мисля,че и Hi Fit-a е млечно яйчен,но е с по нисък процент и има и растителни белтъци,сещай се за соя.Според мене PRO GOLD 90 e по-добрия избор ако искаш бавен протеин.Освен това Hi Fit-a се разтваря по-трудно и има малко по-гаден вкус.А относто Tribulus-а които съдържа,едва ли ще усетиш нещо от него :) По-добрия избор според мене е PRO GOLD 90 макар,че аз пия и от двата.
25.10.05
18:58
На мен специално ми действа тонизиращо наистина и дава сила, усеща се като се пие ;-) И само глупости си мислиш като го пиеш хаахах. Според мен е добър протеин, но сега съм на про голд 90 малко за разнообразие иначе за маса хай-фит е добър продукт на много добра цена заслужава си !